< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op enquêtes die je na je reis in kunt vullen. De uitnodiging van deze enquête wordt na afloop van je reis gemaild.

Reisbegeleiding
Vervoer
Overnachtingen
Reisroute
8.7 36 beoordelingen
 • 8 06-06-16

  Sandra

  Mooie reis, alles tot in de puntjes geregeld. De terugvluchten zijn echter niet handig. Terugreis vanaf Guyaquil ipv Quito zou veel logischer zijn.

 • 10 25-04-16

  Francisco

  Onze rondreis naar de galapagos eilanden was fantastisch en onvergetelijk Sawadee !! Mijn felicitaties hier voor bedankt

 • 10 29-02-16

  Bert

  De rondreis naar de Galapagos was een geweldige ervaring. Een goed georganiseerd programma, prettige service aan boord en bovenal een eindeloze ervaring om met en bij talloze dieren te zijn, die jou als mens als onderdeel van hun dierenrijk ervaren.

 • 8 01-02-16

  Isabel

  Goed samengestelde Galapagos rondreis, mooie evenwicht tussen het natuurschoon boven en onder water. Actief maar ook tijd voor ontspanning. Mooie catamaran, goed verzorgde maaltijden. Goede gids met veel ervaring. De catamaran kon nu wel een onderhoud gebruiken. Lampjes waren hier en daar stuk en aan de schoonmaak van de hutten mocht meer aandacht worden besteed.

 • 8 01-02-16

  Rob

  Goed samengesteld.

 • 9 21-12-15

  Henk

  Als groot natuurliefhebber, heb ik al heel wat mooie plekjes mogen bezoeken en daarbij ook prachtige dieren kunnen aanschouwen. De Galapagos Eilanden voegen wat dat betreft iets geheel nieuws toe. Wat een onbeschrijflijk mooie wereld trof ik daar aan. Niet alleen de daar levende dieren zijn uniek, ook de landschappen met daarin allerlei kleurschakeringen zijn mij opgevallen. Het vervoer per Queen Beatriz was prima geregeld. Overdag werd er weinig gevaren, maar werd gebruikt voor bezoekjes aan eilanden (wandelen) en het snorkelen. De bemanning was erg gastvrij en het eten aan boord was heerlijk.

 • 10 23-11-15

  Monique

  De rondreis was door jullie geboekt maar werd daar verzorgd door peregrine. Wat het vervelende is dat het vliegen veel tijd in beslag neemt wat naar mijn mening niet hoeft. Verder was alles prima geregeld en heb een supermooie reis gehad in een prachtig land waar ik zeker nog een keer terug ga omdat ik nog niet alles gezien heb.

 • 8 31-08-15

  Brigide

  Fantastische droomreis naar de Galapagos Eilanden mede door de gids, enthousiaste crew en medereizigers. En natuurlijk de niet te evenaren vele, vele dieren die geen spoortje angst voor je hebben!!

 • 9 25-05-15

  Nicolette

  Onze 8-daagse Galapagos rondreis met Sawadee was een geweldige ervaring. Het programma was vol (gemiddeld twee wandelingen en twee snorkelmomenten per dag), waardoor wij met onze ervaren gids ontzettend veel over de eilanden en de natuur hebben gezien en geleerd. Het was verbazend hoe gewend de dieren, vogels en vissen waren aan de mens - op 2 meter afstand kunnen fotograferen was een genot! Het mooist vonden wij de diversiteit onder water. Enorme scholen vissen, zeesterren, haaien, roggen, zeeschildpadden, en nog veel meer. We kwamen maar incidenteel andere toeristen tegen op de diverse eilanden, waardoor we ongestoord overal van konden genieten. Ook het feit dat we op een klein cruiseschip van 16 man zaten, droeg bij aan de positieve ervaring.

 • 8 11-05-15

  Alice

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 9 05-01-15

  Patricia

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 9 27-10-14

  Brigit

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 9 27-10-14

  Ank

  Onze rondreis naar de Galapagos was fantastisch! Natuurlijk was de bestemming zeer bijzonder, maar ook de uitleg van de reisbegeleiding over het hoe en waarom van deze eilanden was een prima aanvulling op het ervaren van dez schitterende eilanden. De grootte van de groep was optimaal. Ook de boot waarop wij voeren verdient een pluim, net als de bemanning. Kortom, alleen maar lovende woorden.

 • 9 13-10-14

  Elroy

  galapagos is wel mijn meest bijzondere rondreis geweest (en ik heb er best wat gedaan). super om tussen de haaien roggen zeeleguanen en zeeleeuwen te kunnen zwemmen, maar ook boven water waren de dieren fascinerend.

 • ? 26-05-14

  Nico

  De groepsreis van 12 dagen naar de Galapagos is een unieke ervaring. Het programma zit erg goed in elkaar, de Queen Beatriz is een geweldig jacht en de service en het eten aan boord zijn werkelijk voortreffelijk. De lokale gids weet zijn uitgebreide kennis uitstekend over te brengen in uitstekend Engels. Het enige minpuntje is de terugreis.

 • 9 07-06-13

  Monique

  Een geweldige rondreis in een heel mooi land, veel gezien en veel gedaan!! Zeker de moeite waard om naar dit land te gaan.

 • 9 01-04-12

  Sjoeke

  Fantastische reis, op prima boot. Schitterend gesnorkeld tussen schilpadden, haaien, roggen en zeeleeuwen en uiteraard heel veel vissen. Zowel de dieren op het land , als de vogels en de vissen zijn bijna aan te raken.

 • 9 19-02-12

  Nel

  Mijn man en ik hebben heel erg genoten van deze reis. Het is heel indrukwekkend te ervaren dat de verschillende dieren niet schuw zijn. Daardoor voelde ik mij echt 'te gast'. Ik heb zij aan zij gezwommen en 'gefloat' met zeeleeuwen. Iets dat ik nooit zal vergeten. Aan het eind van elke dag zei ik: 'This was another day in paradise'.

 • 8 06-11-11

  Caroline

  De reis naar de Galapagos Eilanden met heen en terug 2 overnachtingen in Quito was een geweldige ervaring. Cultuur in Quito en natuur/dieren in een mooie afwisselende reis op de Galapagos. Dieren zijn aan mensen gewend, ik vond dat we ze met de gids te dicht benaderden, 10 cm van zeeleeuw en nest van de boobies, schildpad die het strand op komt, wel geweldig. Bij snorkelen komt een zeeleeuw gewoon naar je toe zwemmen, super gewoon. Ik hoop dat de dieren goed beschermd blijven en zo verder kunnen leven in de natuur en wij ze op een afstandje kunnen bekijken....niets mooier dan kijken en beleven dus.

 • 9 06-11-11

  Marja

  Een waanzinig mooie reis maar voor mij te rustig

Groepsrondreis Galapagoseilanden

Niet boekbaar

Naar boven
 

Webinar Europa reizen
Rondreizen binnen Europa

Op dinsdag 3 november organiseert Sawadee van 19:30 tot 20:00 een Webinar over onze Europa rondreizen. Wat kun je verwachten van de Webinar? 

 • Informatie rondom het weer veilig op reis gaan  
 • Uitgelichte bestemmingen en nieuwe Europa reizen in ons aanbod
 • Vraag en antwoord-sessie, om al jouw vragen te stellen