< Terug naar resultaten

Verblijf & vervoer

Hieronder volgt een selectie van de accommodaties die we gebruiken tijdens deze reis. In het geval dat we niet terecht kunnen in een bepaald hotel, wijken we uit naar een gelijkwaardige accommodatie.

Info over de accommodaties
Vervoer ter plaatse

Accommodatie tijdens de reis

 •  

  Jamu Lodge - Cuyabeno Reservaat

  • image image
   eigen badkamer
  • image image
   Puur Sawadee
  Puur Sawadee - overnachting Jamu Lodge

  Deze ecolodge ligt midden in de natuur, langs de Cuyabeno rivier. De huisjes worden met kaarsen verlicht en elektriciteit wordt opgewekt door middel van zonnepanelen. De accommodatie bestaat uit zes hutten met twee slaapkamers, gebouwd in een traditionele, rustieke stijl met rieten daken. Er is een ruime eetzaal met daarnaast een lounge met hangmatten. De gerechten worden bereid met verse, lokale producten die het jungle gevoel compleet maken!


  Een Puur Sawadee overnachting heeft op de lange termijn een positieve impact op natuur, lokale economie, culturele interactie en / of bescherming van de bestemming.

 •  

  Cruz Loma - Quito

  Hotel Cruz Loma is een charmant hotel met een koloniale inrichting in het centrum van Quito. Het hotel heeft een restaurant en biedt kamers met gratis WiFi. Sommige kamers hebben een eigen balkon. De kamers zijn ingericht met houten vloeren en de meeste kamers hebben veel ramen. Het gemeenschappelijke balkon biedt een mooi uitzicht over de stad en de bergen in de omgeving van Quito.

 •  

  Eersteklas motorjacht Solaris - Galápagos eilanden

  Het eersteklas motorjacht Solaris is zorgvuldig ontworpen voor het navigeren in de Galapagos-archipel, met het comfort van haar gasten in het achterhoofd. Het is gebouwd in 2018 en is geclassificeerd als First Class. Het eersteklas motorjacht biedt 5 single cabins en 6 suites met eigen sanitaire voorzieningen. Er zijn veel open ruimtes aanwezig. Er is een groot zonneterras en een overdekt terras, beiden voorzien van ligstoelen. Deze buitendekruimte is uitstekend geschikt om te ontspannen, te genieten van het panoramische uitzicht en het observeren van dieren. 

  Ook heeft het jacht een gezellige lounge met comfortabele banken en stoelen, een buffetbar en een koffiestation. Koffie, thee en water zijn gratis verkrijgbaar gedurende de tour. In de lounge presenteert de natuurgids aan boord elke avond zijn (of haar) briefings. Er zijn verder nog een tv, dvd-speler en een kleine bibliotheek aanwezig.

  Je vaart van eiland naar eiland. Omdat er voornamelijk ’s nachts gevaren wordt, heb je veel tijd om de verschillende eilanden te bezoeken. Op de meeste dagen ga je meerdere keren per dag van boord. Met een Zodiac (rubberboot) vaar je naar land om een wandeling te maken en de dieren te bewonderen of je vaart naar een plek waar je gaat snorkelen om de onderwaterwereld te ontdekken.

Accommodatie algemeen

In Quito verblijf je in een comfortabel hotel. In de jungle overnacht je in een ecolodge. De huisjes worden met kaarsen verlicht en elektriciteit wordt opgewekt door middel van zonnepanelen. Hier verblijf je in een tweepersoonshut. Tijdens de Galapagoscruise overnacht je op een eerste klas motorjacht. 

Kamerindeling en éénpersoonskamer

icon_man Als je alleen op reis gaat hoef je geen éénpersoonskamertoeslag te betalen. Je kan ervoor kiezen om een kamer (of tent indien van toepassing) te delen en te rouleren met andere ‘op indeling’ deelnemers van hetzelfde geslacht.
icon_man icon_man Als je met z'n tweeën op reis gaat, deel je samen een kamer (of tent). Je kunt kiezen tussen een 'twin' of een 'double'. Een twin-kamer heeft twee aparte bedden; een double heeft een tweepersoonsbed. Sommige hotels hebben alleen maar twin-kamers en soms zijn alle doubles al vergeven waardoor je toch twee aparte bedden hebt.
icon_man icon_man icon_man Als je met z'n drieën op reis gaat, delen twee personen een 'double' of 'twin' kamer (of tent) en één deelnemer wordt ingedeeld in een twin-kamer (of tent) met een andere medereiziger van hetzelfde geslacht.


Bij het maken van de boeking kun je opgeven wat voor kamerindeling je wenst.

LET OP: Indien je alleen boekt, wordt er op het motorjacht een single cabin voor je gereserveerd (zonder toeslag). Omdat er vijf single cabins aanwezig zijn op het jacht, kan het voorkomen dat ze allemaal volgeboekt zijn op het moment dat je boekt. Indien dat het geval is, word je hierover geïnformeerd en deel je tijdens je verblijf op het jacht een kamer met een reisgenoot van hetzelfde geslacht. 

Indien je tijdens het verblijf in de jungle, Quito en Guayquil een eenpersoonskamer wilt, kun je dat op het boekingsformulier aangeven. De toeslag hiervoor wordt hierboven vermeld.

 Vervoer ter plaatse

De internationale vluchten worden gevlogen met LAN of KLM. De vluchten van Quito naar de Lago Agrio (de jungle) en naar de Galapagos eilanden maken we met Tame of Aerogal Airlines.

Groepsrondreis Amazone en Galapagos Pop Up

Niet boekbaar

Naar boven