< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op enquêtes die je na je reis in kunt vullen. De uitnodiging van deze enquête wordt na afloop van je reis gemaild.

Reisbegeleiding
Vervoer
Overnachtingen
Reisroute
8.9 22 beoordelingen
  • 9 08-12-19

    Anonieme Reiziger

    De reis en verzorging was geweldig. Zoveel moois gezien.

  • 8 08-12-19

    Margreet

    Een intensieve reis met een goede verzorging op de boot.

  • 8 08-12-19

    Jan

    goed georganisseerd ook lokaal door Andean travel en de Solaris op de Galapagos

  • 10 08-12-19

    Kathia

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 19-05-19

    Maikel

    De vlucht, de bootreis met de Solaris op de galapagos en de totale vlucht is uitstekend verlopen. De reis was prachtig en hebben schitterende dieren gezien.

  • 9 19-05-19

    Lilian

    Een schitterende reis langs de Galapagos eilanden op het comfortabele schip Solaris. Uitstekende verzorging aan boord en veel wandel- en snorkelmogelijkheden. Vriendelijke bemanning en een deskundige gids.

  • 8 19-05-19

    Reiziger

    Vluchten, hotels en schip voor Galapagos cruise prima in orde. Ontbijt bij Hotel Mandala in Puerto Lopez erg karig. Brood was iedere ochtend droog en hard. Verder heel tevreden over de accommodatie.

  • 8 19-05-19

    Hans

    Fantastische reis. Galapagos was boven verwachting. Solaris fijn schip met geweldige bemanning.

  • 9 19-05-19

    Linda

    Bucketlistreis ten top! Als je denkt alles gezien te hebben, zie je wéér wat moois! Snorkelen met schildpadden, zeeleeuwen en pinguïns. Haaien en roggen onder je door zien zwemmen. De beroemde 'boobies' en Galapagosalbatros zien baltsen zonder zich van de mens wat aan te trekken. Een prachtig schip met zeer grote hutten, fantastisch eten, ontzettend vriendelijke bemanning en een geweldige gids. Kortom, ik ga zo weer!

  • 10 19-05-19

    Carolien

    Om de Galapágos-eilanden goed te leren kennen is een bootreis volgens mij een must. Door deze manier van reizen kom je op veel verschillende eilanden en zie je ontzettend veel verschillende dieren. Omdat de boot ‘s nachts vaart haal je heel veel uit de dag. Het verblijf aan boord van de Solaris was bovendien geweldig. Erg goed verzorgd allemaal en een zeer cliëntgerichte bemanning en natuurgids! En het was erg fijn om een eenpersoonshut te hebben.

  • 10 14-04-19

    Renata

    Prachtige reis aan boord van de Solaris. De Solaris is een splinternieuwe boot (pas eerste trip eind maart 2019): prachtig ingericht. Zeer ruime kamers met veel ingemaakte kasten en badkamer met zeer goede douche. Zeer lekker eten met veel groenten en fruit en vis. Programma is goed gevuld met dagelijks 2 wandelingen op de eilanden en 2 snorkelsessies. Breng eventueel je eigen handschoenen en kousen in neopreen mee. De duikbrillen en zwemvliezen aan boord zijn ook prima (gratis) en de wetsuits zijn te huren voor 40 dollar voor de gehele week. Schoeisel: stevige wandelschoenen, slippers en strandschoenen (teva of waterschoen). Kledij: het is er warm en vochtig, maar je kunt je kledij wassen en op bovenste dek laten drogen aan voorziene waslijn. Onderwatercamera of GoPro is must, verrekijker, drinkfles en veel zonnecrème. Zeeziekte valt goed mee.

  • 8 05-08-18

    Tanja

    Sawadee heeft goede contacten met Ardean Travel Company, want zij hebben het omboeken van de reis met de SAN José, heel goed geregeld. Prima transfers en begeleiding. Bij aankomst gelijk een nieuw overzicht gekregen van de reis. Ik mocht een extra dag op de Galapagos eilanden blijven, helemaal goed.

  • 9 24-06-18

    Angeliek

    Een geweldige en ontspannen reis. Veel gezien tijdens het snorkelen en de wandelingen. De boot was prima, tevens door de kleinschaligheid van maximaal 16 personen. Programma tot in de puntjes georganiseerd.

  • 10 22-04-18

    Wim

    Zeer goed georganiseerde reis. Lokale gidsen werkten stipt bij het vervoer van airports naar hotels en vice versa. Ook vervoer van airport op Galápagos naar boot San José perfect geregeld. Gids op de San José was zeer deskundig, en attent bij alle landingen met Zodiacs.

  • 9 08-04-18

    Dirk

    Fantastische reis gehad. Het enige minpuntje is dat in de informatie niet duidelijk staat dat je je andere reisgenoten pas op de Galapagos ontmoet. Dit betekent dat je zowel in Quito als in Guayaquil een paar dagen volledig op jezelf bent aangewezen.

  • 10 25-02-18

    Truus

    Uitstekend. Een opmerking: aan boord was geen rekverband toen dit nodig was. Hoort thuis in een EHBO kast.

  • 9 03-09-17

    Marianne

    Prima transfers, maaltijden goed, gids uitstekende kennis van zaken, hele mooie reis.

  • 9 14-05-17

    Gonny

    Perfect georganiseerde reis. Het kleinschalige van het aantal reisgenoten vind ik zeer aangenaam. Een aanrader. Complimenten voor reisleider Gustavo en de crew van de San José. Chapeau. De Galapagos nog een natuur wonder.

  • 8 16-04-17

    Marijke

    Goed georganiseerde reis. Alle 'afspraken' klopten.

  • 9 12-02-17

    Jeannette

    Het kostte flink wat, maar toch was deze reis het geld zeer waard! Alles was perfect geregeld. De Galapagos-eilanden waren fántastisch, een sprookje. De boot (San José) en zijn bemanning waren uitstekend.

Groepsrondreis Galapagoseilanden

Met verblijf op eersteklas motorjacht 'Solaris'

image
12 dagen vanaf € 6.099
Naar boven
 

Haal het Midden-Oosten en Noord-Afrika in huis
Samen met Sawadee!

Reizen door het Midden-Oosten en Noord-Afrika, voelt als reizen door de tijd. Ook deze week hebben wij weer leuke tips en reisverhalen voor jou geselecteerd.

Speel daarnaast deze week mee met de Midden-Oosten en Noord-Afrika quiz. Door alle vragen goed en zo snel mogelijk te beantwoorden maak jij kans op een reisspelletjespakket. Leuk voor nu thuis, maar ook straks op reis.