Leg nú jouw reis voor 2021 vast en profiteer van flexibele annuleringsvoorwaarden Meer info

< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op enquêtes die je na je reis in kunt vullen. De uitnodiging van deze enquête wordt na afloop van je reis gemaild.

Reisbegeleiding
Vervoer
Overnachtingen
Reisroute
8.9 22 beoordelingen
 • 9 08-12-19

  Anonieme Reiziger

  De reis en verzorging was geweldig. Zoveel moois gezien.

 • 8 08-12-19

  Margreet

  Een intensieve reis met een goede verzorging op de boot.

 • 8 08-12-19

  Jan

  goed georganisseerd ook lokaal door Andean travel en de Solaris op de Galapagos

 • 10 08-12-19

  Kathia

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 9 19-05-19

  Maikel

  De vlucht, de bootreis met de Solaris op de galapagos en de totale vlucht is uitstekend verlopen. De reis was prachtig en hebben schitterende dieren gezien.

 • 9 19-05-19

  Lilian

  Een schitterende reis langs de Galapagos eilanden op het comfortabele schip Solaris. Uitstekende verzorging aan boord en veel wandel- en snorkelmogelijkheden. Vriendelijke bemanning en een deskundige gids.

 • 8 19-05-19

  Reiziger

  Vluchten, hotels en schip voor Galapagos cruise prima in orde. Ontbijt bij Hotel Mandala in Puerto Lopez erg karig. Brood was iedere ochtend droog en hard. Verder heel tevreden over de accommodatie.

 • 8 19-05-19

  Hans

  Fantastische reis. Galapagos was boven verwachting. Solaris fijn schip met geweldige bemanning.

 • 9 19-05-19

  Linda

  Bucketlistreis ten top! Als je denkt alles gezien te hebben, zie je wéér wat moois! Snorkelen met schildpadden, zeeleeuwen en pinguïns. Haaien en roggen onder je door zien zwemmen. De beroemde 'boobies' en Galapagosalbatros zien baltsen zonder zich van de mens wat aan te trekken. Een prachtig schip met zeer grote hutten, fantastisch eten, ontzettend vriendelijke bemanning en een geweldige gids. Kortom, ik ga zo weer!

 • 10 19-05-19

  Carolien

  Om de Galapágos-eilanden goed te leren kennen is een bootreis volgens mij een must. Door deze manier van reizen kom je op veel verschillende eilanden en zie je ontzettend veel verschillende dieren. Omdat de boot ‘s nachts vaart haal je heel veel uit de dag. Het verblijf aan boord van de Solaris was bovendien geweldig. Erg goed verzorgd allemaal en een zeer cliëntgerichte bemanning en natuurgids! En het was erg fijn om een eenpersoonshut te hebben.

 • 10 14-04-19

  Renata

  Prachtige reis aan boord van de Solaris. De Solaris is een splinternieuwe boot (pas eerste trip eind maart 2019): prachtig ingericht. Zeer ruime kamers met veel ingemaakte kasten en badkamer met zeer goede douche. Zeer lekker eten met veel groenten en fruit en vis. Programma is goed gevuld met dagelijks 2 wandelingen op de eilanden en 2 snorkelsessies. Breng eventueel je eigen handschoenen en kousen in neopreen mee. De duikbrillen en zwemvliezen aan boord zijn ook prima (gratis) en de wetsuits zijn te huren voor 40 dollar voor de gehele week. Schoeisel: stevige wandelschoenen, slippers en strandschoenen (teva of waterschoen). Kledij: het is er warm en vochtig, maar je kunt je kledij wassen en op bovenste dek laten drogen aan voorziene waslijn. Onderwatercamera of GoPro is must, verrekijker, drinkfles en veel zonnecrème. Zeeziekte valt goed mee.

 • 8 05-08-18

  Tanja

  Sawadee heeft goede contacten met Ardean Travel Company, want zij hebben het omboeken van de reis met de SAN José, heel goed geregeld. Prima transfers en begeleiding. Bij aankomst gelijk een nieuw overzicht gekregen van de reis. Ik mocht een extra dag op de Galapagos eilanden blijven, helemaal goed.

 • 9 24-06-18

  Angeliek

  Een geweldige en ontspannen reis. Veel gezien tijdens het snorkelen en de wandelingen. De boot was prima, tevens door de kleinschaligheid van maximaal 16 personen. Programma tot in de puntjes georganiseerd.

 • 10 22-04-18

  Wim

  Zeer goed georganiseerde reis. Lokale gidsen werkten stipt bij het vervoer van airports naar hotels en vice versa. Ook vervoer van airport op Galápagos naar boot San José perfect geregeld. Gids op de San José was zeer deskundig, en attent bij alle landingen met Zodiacs.

 • 9 08-04-18

  Dirk

  Fantastische reis gehad. Het enige minpuntje is dat in de informatie niet duidelijk staat dat je je andere reisgenoten pas op de Galapagos ontmoet. Dit betekent dat je zowel in Quito als in Guayaquil een paar dagen volledig op jezelf bent aangewezen.

 • 10 25-02-18

  Truus

  Uitstekend. Een opmerking: aan boord was geen rekverband toen dit nodig was. Hoort thuis in een EHBO kast.

 • 9 03-09-17

  Marianne

  Prima transfers, maaltijden goed, gids uitstekende kennis van zaken, hele mooie reis.

 • 9 14-05-17

  Gonny

  Perfect georganiseerde reis. Het kleinschalige van het aantal reisgenoten vind ik zeer aangenaam. Een aanrader. Complimenten voor reisleider Gustavo en de crew van de San José. Chapeau. De Galapagos nog een natuur wonder.

 • 8 16-04-17

  Marijke

  Goed georganiseerde reis. Alle 'afspraken' klopten.

 • 9 12-02-17

  Jeannette

  Het kostte flink wat, maar toch was deze reis het geld zeer waard! Alles was perfect geregeld. De Galapagos-eilanden waren fántastisch, een sprookje. De boot (San José) en zijn bemanning waren uitstekend.

Groepsrondreis Galapagoseilanden

Met verblijf op eersteklas motorjacht 'Solaris'

image
12 dagen vanaf € 5.799
Naar boven