< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op enquêtes die je na je reis in kunt vullen. De uitnodiging van deze enquête wordt na afloop van je reis gemaild.

Reisbegeleiding
Vervoer
Overnachtingen
Reisroute
7.8 21 beoordelingen
  • 8 18-07-15

    Monique

    Een geweldige rondreis gehad met een gezellige groep mensen. Onze reisleider Pedro-Pablo heeft er echt een feestje van gemaakt. Op een vlotte en ludieke wijze heeft hij ons de Mayageschiedenis uitgelegd. Een unieke belevenis die me nog lang bij zal blijven.

  • 8 18-07-15

    Joep

    Goede groepsreis naar Mexico om de maya-cultuur te ontdekken

  • 7 18-07-15

    Marion

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 18-07-15

    Marijke

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 18-07-15

    Constantijn

    Binnen twee weken vrijwel alles over Mexico te weten gekomen. De hoogtepunten van Yucatan zijn fantastisch. Veel diversiteit in bezichtigingen en toch ook genoeg tijd om te ontspannen.

  • 8 18-07-15

    Lydia

    Fantastische reis naar Mexico, waarin je in relatief korte tijd veel ziet en doet. Prachtige natuur, indrukwekkende Maya-sites en een leuke kennismaking met de Mexicaanse cultuur. Alles was heel goed geregeld door Sawadee, zowel vooraf als ter plaatse.

  • 8 18-07-15

    Boudicca

    Een mooie en intensieve rondreis door Yucatan waarbij in een korte tijd veel culture hoogtepunten worden bezichtigd. Naast cultuur wordt de reis ook afgewisseld door mooie natuur en ontspanningsmomenten, waardoor de reis erg afwisselend en interessant blijft. Daarnaast was de reisleider erg behulpzaam en vakkundig, zijn verhalen waren een mooie aanvulling op de reis. Al met al een leuke en geslaagde vakantie gehad!

  • 9 18-07-15

    Tristan

    Een leuke reis, waarin je veel nieuwe dingen ziet die uniek zijn in de wereld.

  • 8 18-07-15

    David

    De 'Mexico Hoogtepunten' rondreis is een mooie reis waarin je inderdaad alle hoogtepunten van het schiereiland Yucatan ziet. Daarnaast is er tijd en ruimte voor minder bekende bezienswaardigheden en ontspanning.je krijgt een uitstekend beeld hoe de Maya cultuur in haar hoogtij dagen heeft geleefd maar ook wat de Spaanse overheersing voor het land heeft betekent.

  • 8 18-07-15

    Nico

    De rondreis hoogtepunten Mexico is een mooie reis, met soms wat lange reisdagen. Maar dat hoort erbij als je iets wilt zien en de bezienswaardigheden wat ver uit elkaar liggen. Het is een goede afwisseling geweest tussen cultuur en natuur. Onze reisleider en gids Peter-Paul heeft zeker in grote mate positief bijgedragen bij het ervaren van Mexico.

  • 7 18-07-15

    Marian

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 18-07-15

    Maaike

    Geweldige groepsreis vol cultuur en avontuur. Echt een aanrader!

  • 8 21-02-15

    Aukje

    Een goede balans tussen cultuur en natuur. Mede door de bevlogen reisgids Peter Paul is de reis door Mexico voor ons een bijzondere ervaring geworden!

  • 7 21-02-15

    Marieke

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 19-04-14

    René

    Aan te bevelen.

  • 8 19-04-14

    Agnes

    Een mooie reis met een heeeel fijne gids Die je het echt naar de zin wilt maken en als je iets aan haar vroeg dan ook ontzettend haar best deed om het voor jou te regelen.

  • 8 19-04-14

    Erik

    Een ideale manier om een ander Mexico dan van het nieuws en de televisie te leren kennen. Prachtig land met een prachtige bevolking in een evenwichtige rondreis gegoten.

  • 7 15-02-14

    Luc

    Een mooie rondreis met enkele hoogtepunten zoals het bezoek aan de Indianengemeenschappen en de prachtige Maya sites. De dag in Playa heeft echter een zeer wrange nasmaak gelaten.

  • 8 15-02-14

    Ria

    Een groepsreis met een aantrekkelijk programma

  • 6 18-03-13

    Sahidah

    Op zich is de Mexicoreis prima te doen. De hotels zijn goed en tijdens de reisdagen wordt geregeld gestopt, waardoor het reizen zelden echt zwaar wordt. Wel is het reistempo hoog en zijn een aantal excursies erg toeristisch. De reis biedt weinig natuur en wandelingen. Er wordt m.i. weinig aan duurzaam toerisme in de reis gedaan.

Groepsrondreis Mexico Hoogtepunten

Niet boekbaar

Naar boven
 

Haal het Midden-Oosten en Noord-Afrika in huis
Samen met Sawadee!

Reizen door het Midden-Oosten en Noord-Afrika, voelt als reizen door de tijd. Ook deze week hebben wij weer leuke tips en reisverhalen voor jou geselecteerd.

Speel daarnaast deze week mee met de Midden-Oosten en Noord-Afrika quiz. Door alle vragen goed en zo snel mogelijk te beantwoorden maak jij kans op een reisspelletjespakket. Leuk voor nu thuis, maar ook straks op reis.