< Terug naar resultaten

Groepsrondreis Mexico

Kleurrijk en veelzijdig

Waarom deze reis?

Zwaarte van deze reis

 • Zwaarte van de reis

  arrow
  • image

   Zeer lichte reis met rustige reisdagen en/of zeer lichte dagwandelingen

  • image

   Lichte reis met mogelijk enkele langere reisdagen en/of eenvoudige dagwandelingen

  • image

   Reis met enkele lange reisdagen en/of zwaardere (dag)wandelingen

  • image

   Zwaardere reis, door langere reisdagen, veel verplaatsingen en/of zwaardere, meerdaagse wandelingen

  • image

   Zware reis, door bijvoorbeeld lange reisduur, veel verplaatsingen, langere reisdagen, intensievere trekkings en in mindere mate grote cultuurverschillen

  image
 • Comfort van de overnachtingen

  arrow
  • image

   Basic hotels, mogelijk afgewisseld met veel kampeer- en/of andersoortige overnachtingen

  • image

   Eenvoudige hotels, mogelijk afgewisseld met meerdere kampeer- en/of andersoortige overnachtingen

  • image

   Comfortabele hotels, mogelijk afgewisseld met enkele kampeer- en/of andersoortige overnachtingen

  • image

   Comfortabelere, Luxere hotels

  • image

   Luxe hotels

  image
Deze reis is op dit moment helaas niet boekbaar. Bekijk andere reizen in Mexico

Route daagse groepsrondreis Mexico

Mexico is kleurrijk en veelzijdig! Tijdens deze fascinerende 24-daagse Mexicoreis geniet je van de muziek van Mariachi-orkestjes in bruisend Mexico Stad, bezoek je de ruïnes van eeuwenoude steden van de Azteken en de Maya’s en wandel je door schilderachtige koloniale steden. Midden in de jungle overnacht je in een klein indianendorpje en je maakt schitterende wandelingen langs de meren van Nationaal Park Montebello. Na al deze indrukken is het heerlijk ontspannen op een wit palmenstrand aan de kristalheldere zee.

Een zeer afwisselende reis met ruïnes van eeuwenoude steden, koloniale steden, Indianendorpjes en tropische stranden.In sfeervolle hotels. Soms is de accommodatie wat eenvoudiger, maar is de ligging uniek.We hebben de gehele reis een privé-bus tot onze beschikking Eeuwenoude culturen Dwaal rond in het centrum van één van de grootste steden ter wereld, Mexico stad, waar zowel Spaanse koloniale invloeden als oude Azteekse tempels te vinden zijn. Beklim de piramide van de zon en die van de maan in de stad van de goden, Teotihuacán. In de jungle rijzen de ruïnes van de oude Mayastad Palenque als geestverschijningen op uit de weelderige plantengroei. Koloniale steden Je bezoekt tijdens deze reis de mooiste koloniale steden van Mexico. Slenter door het oude koloniale centrum van Puebla met haar vele pleinen en terrassen. Oaxaca de Juarez is een schitterende en vooral erg gezellige stad met pastelkleurige huizen, pittoreske straatjes, leuke markten en mooie kerken. Indianendorp in de jungle San Cristóbal de las Casas ligt in een prachtig vallei in de bergen. Rondom de stad ligt een aantal Indianendorpjes, waar het leven nog zeer traditioneel is. We trekken de jungle in waar we overnachten bij de Lacandón Indianen en van dichtbij meer te weten kunnen komen over hun dagelijks leven. Palmenstrand Laat op een terras alle indrukken van deze reis nog eens goed op je inwerken, genietend van een bordje taco’s en nippend aan een glas tequila. Aan de kristalheldere zee is het heerlijk relaxen op een wit palmenstrand of leer hoe je de golven kunt bedwingen op je surfplank in Puerto Escondido.

Groepsrondreis Mexico

Niet boekbaar

Naar boven
 

Haal het Midden-Oosten en Noord-Afrika in huis
Samen met Sawadee!

Reizen door het Midden-Oosten en Noord-Afrika, voelt als reizen door de tijd. Ook deze week hebben wij weer leuke tips en reisverhalen voor jou geselecteerd.

Speel daarnaast deze week mee met de Midden-Oosten en Noord-Afrika quiz. Door alle vragen goed en zo snel mogelijk te beantwoorden maak jij kans op een reisspelletjespakket. Leuk voor nu thuis, maar ook straks op reis.