< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op enquêtes die je na je reis in kunt vullen. De uitnodiging van deze enquête wordt na afloop van je reis gemaild.

Reisbegeleiding
Vervoer
Overnachtingen
Reisroute
9.3 9 beoordelingen
 • 9 23-04-18

  Jacqueline

  Het was een prachtige rondreis door Nicaragua. We hebben genoten.

 • 10 23-04-18

  Tineke

  Geweldige reis, leuke groep en een fantastische reisleidster ( Heather) door een prachtig land, veel natuur en mooie dorpen en steden. Prima accomodaties en afwisselend programma. Wandelen, het beklimmen van vulkanen of gaan kanoën, het is allemaal mogelijk in deze reis. Wij hebben bijzonder genoten van dit prachtige Nicaragua .

 • 9 23-04-18

  Jan

  Deze reis naar Nicaragua was bijzonder geslaagd. Er was veel variatie in activiteiten. We hebben genoten van de mensen en het natuurschoon. De locaties voor overnachting waren meestal perfect.

 • 9 23-04-18

  Alain

  Zeer mooie reis met heel wat afwisseling, natuur, markten, sportaktiviteiten, voldoende tijd voor relaxen en ontspanning in een zeer vriendelijk land. Vooral het eerste deel van de reis is zeer aangenaam daar nog vrij authentiek.

 • 9 23-04-18

  Elly

  Een heel bijzondere en fijne reis. Heel veel afwisseling wat betreft cultuur, natuur en mensen. Mooie verblijven, van eenvoudig maar goed onderdak tot super de luxe. Heel fijne groep die zeer verschillend van was maar ook uit het hele land kwamen. De samenwerking, mede door onze onverwachte annulering betreffende de vervolgvlucht vanuit Houston naar Nicaragua, bleek een zeer verbindende factor voor het uiteindelijke vervolg van onze rondreis. Ik vond het een zeer afwisselende reis vooral wat betreft andere bevolkingsgroepen en de vriendelijke ontvangst overal waar je liep.

 • 10 23-04-18

  Stephane

  De reis was zeer goed georganiseerd en super goed begeleid door onze reisbegeleidster Heather! Nicaragua is zeker de moeite waard om te ontdekken!

 • 9 23-04-18

  Lies

  Wat een prachtig land! Afwisselende landschappen, vriendelijke mensen. De rondreis zit goed in elkaar, met niet al te lange reisdagen. Veel vervoer per boot, wat ik geweldig vond. Onze reisleidster Heather is ervaren, doortastend, heeft veel kennis van het land en doet alles om het iedereen naar de zin te maken.

 • 10 23-04-18

  Angelique

  Een bijzondere reis in een fanatisch land met een fantastische reisleidster (Heather). De reis zit organisatorisch erg goed in elkaar, een goed tempo en de leuke groep maakte deze reis compleet. Heather en de reis zorgde dat je echt werd meegezogen in het land. Een echte aanrader!

 • 9 23-04-18

  Miranda

  Ja, Nicaragua, wat ga je daar doen, zeggen veel mensen. Nou... het is een prachtig land. Lieve mensen, mooie natuur, divers landschap en lekker eten. De reis begon relaxt aan het strand. Dat is echt heerlijk na zo'n lange vlucht. Wegens de omstandigheden konden we niet naar Managua en Leon, maar het strand was een mooie vervanging. Na een dag, toch nog Leon bezocht. Zoals ik zei begon het relaxt en het blijft zo tot aan het eind. Niet heel vroeg opstaan, maar genieten van het wakker worden en het leven. Het landschap verandert van strand, vulkaan naar nevelwoud met prachtige tuinen naar het droge cowboy achtige landschap met cowboys te paard. En dit allemaal in 1 land. Wat wil je nog meer. Onze reisleidster, Heather, een pracht mens, die de reis op en top geregeld heeft. Alles netjes uitgelegd en geregeld. Je hoefde het maar te bedenken of het werd was al door Heather in orde gebracht. Ik kan niet anders zeggen. Het is top.

Groepsrondreis Nicaragua

Niet boekbaar

Naar boven