< Terug naar resultaten

Verblijf & vervoer

Hieronder volgt een selectie van de accommodaties die we gebruiken tijdens deze reis. In het geval dat we niet terecht kunnen in een bepaald hotel, wijken we uit naar een gelijkwaardige accommodatie.

Info over de accommodaties
Vervoer ter plaatse

Accommodatie algemeen

In de steden en dorpjes slapen we in eenvoudige hotels, vaak met een sfeervol koloniaal karakter. De tweepersoonskamers beschikken meestal over een eigen badkamer met meestal een warme douche (dus niet altijd!). Als het aantal kamers hier niet toereikend is, verblijft een deel van de groep in een ander hotel.
Gedurende de Chacha Trail overnachten we in eenvoudige maar goed verzorgde accommodaties met twee tot vierpersoonskamers of een gedeelde ruimte voor de hele groep en gemeenschappelijke douches en toiletten. Drie nachten slaap je in simpele tweepersoonsvertrekken onder een afdak, op gewone matrassen. In het Laurelkamp is geen douche aanwezig. Tijdens de Chacha Trail is het niet mogelijk om een eenspersoonkamer te boeken. Echter, tijdens de Chacha Trail kan het eventueel wel voorkomen dat je een kamer deelt met iemand van het andere geslacht, aangezien de accommodaties maar over beperkt aantal kamers beschikken.

Kamerindeling en éénpersoonskamer

icon_man Als je alleen op reis gaat hoef je geen éénpersoonskamertoeslag te betalen. Je kan ervoor kiezen om een kamer (of tent indien van toepassing) te delen en te rouleren met andere ‘op indeling’ deelnemers van hetzelfde geslacht.
icon_man icon_man Als je met z'n tweeën op reis gaat, deel je samen een kamer (of tent). Je kunt kiezen tussen een 'twin' of een 'double'. Een twin-kamer heeft twee aparte bedden; een double heeft een tweepersoonsbed. Sommige hotels hebben alleen maar twin-kamers en soms zijn alle doubles al vergeven waardoor je toch twee aparte bedden hebt.
icon_man icon_man icon_man Als je met z'n drieën op reis gaat, delen twee personen een 'double' of 'twin' kamer (of tent) en één deelnemer wordt ingedeeld in een twin-kamer (of tent) met een andere medereiziger van hetzelfde geslacht.


Bij het maken van de boeking kun je opgeven wat voor kamerindeling je wenst.

 Vervoer ter plaatse

We maken tijdens de gehele reis gebruik van eigen vervoer, zodat we kunnen stoppen wanneer we dat willen. Om het aantal kilometers te beperken, maken we gebruik van een binnenlandse vlucht: Lima -Tarapoto. Deze vluchten wordt uitgevoerd met LAN Peru of Star Peru.

Groepsrondreis Peru Ruig en Ongerept

Niet boekbaar

Naar boven
 

Waar kan ik naar toe?
Gele, veilige reisbestemmingen

Wil jij graag een reis maken naar een veilige regio en verzekerd zijn van flexibele boekings-en annuleringsvoorwaarden

Bekijk onze reizen naar bestemmingen die door het Ministerie van Buitenlandse Zaken (MinBuZa) zijn aangemerkt als geel gebied. Daarmee zijn ze dus veilig bereisbaar.