< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op enquêtes die je na je reis in kunt vullen. De uitnodiging van deze enquête wordt na afloop van je reis gemaild.

Reisbegeleiding
Vervoer
Overnachtingen
Reisroute
8.6 424 beoordelingen
  • 8 05-10-19

    Riet

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 05-10-19

    Cornelis

    De reis was prima. De begeleiding ook. Vervoer prima. Excursies ook prima. Hotels ook prima. Lange reis dagen maar dat heb je al gauw in een land groter dan Nederland.

  • 9 05-10-19

    Lucia

    De reis was heel goed georganiseerd, druk maar boeiend. De riesleidster, Norma, was gewoon fantastisch. Minpunt was dat we de dag van vertrek zelf een bus moesten bekostigen om Lima nog te bekijken, anders zouden we een hele dag op de luchthaven gezeten hebben.

  • 8 29-09-19

    Esmeralda

    De reis was goed georganiseerd. Super zorgzame reisbegeleider die veel vertelde over het land. De vakantie heeft veel indruk op mij gemaakt.

  • 9 29-09-19

    Niels

    Prachtig land vol hoogtepunten. Wel vermoeiend: vroeg op en lange dagen. Geweldig georganiseerd en Mark was een top reisleider. Mooie combi van natuur en cultuur. Aanrader!

  • 10 29-09-19

    Jeannette

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 10 29-09-19

    Anja

    Prachtig land, afwisselende natuur, rijke (pre) Inka cultuur, fijne groep met gelijkgestemden, zeer enthousiaste en gedreven reisleider

  • 10 29-09-19

    Petro

    Het was een mooie reis en alles was in de puntjes verzorgt zo als ik gewent ben van Sawadee. En met Mark als reisbegeleider een gouden combinatie hij deed alles om de reis goed te doen verlopen en niets was hem te veel en zocht altijd naar een goede oplossing.

  • 9 29-09-19

    Ivo

    Fantastisch land, ideaal weer in oktober, intensieve en vermoeiende reis. Mijn hoogtepunt: 'Rainbow Mountain' (5036m) Marc (onze reisbegeleider) is TOP - TOP - TOP!!! Eerste groepsreis met Sawadee, alles perfect georganiseerd.

  • 9 29-09-19

    Gonny

    Fantastisch mooie reis. Goed begeleid door Marc. Hele gezellige groep.

  • 9 29-09-19

    Deanne

    Peru rondreis gemaakt in oktober 2019. Geweldige reis. Transfers waren goed geregeld en ook regelmatig sanitaire en toeristische stops. Geweldige reisleider, Marc, die onderweg veel vertelde over Peru en andere landen van Zuid Amerika, cultuur en politiek. Ik ben erg ziek geweest, hoogteziekte maar voelde mij erg gesteund door Marc, reisleider, mijn vriendinnen en de groep. Uiteindelijk met elkaar de eindstreep gehaald: Machu Picchu, hoogtepunt van de reis. Onvergetelijk was het. Dank Sawadee

  • 10 29-09-19

    Dominicus

    De reis was goed georganiseerd . Nergens waren er problemen met de accomodatie! De reisbegeleider Marc was super! Er waren geen minpunten.

  • 10 02-09-19

    Willy

    Het heet niet voor niks een hoogtepunten reis. Prachtige tocht, verschillende landschappen.

  • 9 02-09-19

    Frida

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 7 02-09-19

    Frans

    goede chauffeurs, deskundig gidsen, uitstekende reisbegeleidster. Mooi land, met cultuur, schitterende landschappen, flora en fauna en vriendelijke, authentieke bevolking. Div. lange (lees te lange) reisdagen!

  • 10 02-09-19

    Charlotte

    De reis deed zijn naam eer aan, hoogtepunten van Peru! Elke dag was bijzonder en dachten we dat kan niet meer worden overtroffen. Maar dan was toch de volgende dag weer een hoogtepunt!

  • 8 02-09-19

    Jan

    De reis heeft ons veel van Peru laten zien, vol en druk programma met een goede opbouw om aan hoogte te wennen. Fijne reisleiding en enthousiaste locale gidsen. Paar lange reisdagen, maar door stops onderweg goed te doen.

  • 9 02-09-19

    Dorothy

    Leuke gevarieerde reis met veel hoogtepunten. Door het regelmatig vroeg opstaan, de lange ritten in de bus en de hoogte nogal vermoeiend. Alles was echter op en top georganiseerd door de reisleidster Mieke.

  • 10 02-09-19

    Anneke

    Het was mijn eerste georganiseerde groepsreis. Ik ben heel erg tevreden over Mieke, de gids, die 24 uur per dag voor ons klaar stond. De hotels waren schoon en buiten verwachting. Het vervoer was prima geregeld met goede chauffeurs en de ingehuurde gidsen waren, bijna, allemaal prima. we hebben heel veel gezien en gedaan, meer dan verwacht, er was telkens weer een verrassende excursie onderweg. hele confortable ruime bussen. ik zal Peru aan iedereen aanraden!

  • 8 02-09-19

    Lillian

    De hoogtepunten groepsreis van Sawadee was goed georganiseerd , goede reisbegeleiding en mooi en interessant programma. De gidsen waren fantastisch en de hotels waren prima.

Groepsrondreis Peru Hoogtepunten

Zeg hola tegen Peru

image
19 dagen vanaf € 2.299
Naar boven