< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op enquêtes die je na je reis in kunt vullen. De uitnodiging van deze enquête wordt na afloop van je reis gemaild.

Reisbegeleiding
Vervoer
Overnachtingen
Reisroute
8.5 11 beoordelingen
  • 8 17-11-19

    Corina

    Het is een intensieve reis, maar indrukwekkend mbt de archeologische sites en fantastisch qua natuur.

  • 8 17-11-19

    Harry

    Prima reisbegeleiding

  • 9 17-11-19

    Gerda

    Zware reis, hetgeen beschreven was. Ook de lange afstanden over niet altijd al te beste wegen. Te verwachten in het niet bekende zeer interessante Noord-Peru.

  • 9 17-11-19

    Nicky

    Fantastische reis. Bezochte sites heel boeiend. Het programma was vol met geweldige items. Ik was wel blij met de (slechts) twee vrije dagen!

  • 8 17-11-19

    Ans

    Intensive rondreis met afwisseling natuur ( jungle, Andes en zandduinen kust) , indrukwekkende opgravingen ( met voldoende diversiteit) met goede musea ( van heel eenvoudig hutje tot moderne media ) ; daarnaast waterval, grot , orchideentuin, vogel excursie boot , stad en platte land . Waar mogelijk wandel aktiviteit . Vaak te lange reisdagen zonder echte lunchstop. Weinig individuele vrijheid , fijn dat het een klein gezelschap is.

  • 8 17-11-19

    Annie

    De rondreis door noord Peru is zeer afwisselend. Wandelingen en archeologische sites wisselen elkaar af. De reisdagen kunnen wel lang zijn. Onderweg zo goed als geen gelegenheid om te lunchen maar een lunch pakket nuttigen in de bus smaakt ook prima terwijl we genieten van het uitzicht.

  • 9 03-11-19

    Patricia

    Dit is een fantastische reis met een mix van pré Inca-archeologie en buitengewone natuur !

  • 9 03-11-19

    Myrna

    Voor het gemak ga ik er vanuit dat het hier om de Noord Peru reis gaat. Voor mij was het om de een of andere reden heel duidelijk dat het hier om een nieuwe reis ging door een gebied wat nog niet toeristisch was. Om deze reden was voor mij duidelijk dat dingen konden tegen zitten en soms niet soepel zouden verlopen. Mijn verbazing schetste dat deze info niet voor een ieder hetzelfde was. Hierdoor ontstond soms wat gemopper.

  • 8 03-11-19

    René

    Een mooie combinatie van onbekende cultuur en natuur

  • 9 03-11-19

    Irma

    Mooie afwisselende reis, van de amazone tot en met oude beschavingen met mooie musea en een prachtige afsluiting in de Andes

  • 8 03-11-19

    Mark

    Er is geen omschrijving ingevuld

Groepsrondreis Noord-Peru

Ongerepte natuur en archeologische schatten

Rondreis Noord-Peru
22 dagen vanaf € 3.339
Avontuur-Plus
Naar boven
 

Haal het Midden-Oosten en Noord-Afrika in huis
Samen met Sawadee!

Reizen door het Midden-Oosten en Noord-Afrika, voelt als reizen door de tijd. Ook deze week hebben wij weer leuke tips en reisverhalen voor jou geselecteerd.

Speel daarnaast deze week mee met de Midden-Oosten en Noord-Afrika quiz. Door alle vragen goed en zo snel mogelijk te beantwoorden maak jij kans op een reisspelletjespakket. Leuk voor nu thuis, maar ook straks op reis.