< Terug naar resultaten

Groepsrondreis Peru met Manu

Inca's en wild

Waarom deze reis?

Zwaarte van deze reis

 • Zwaarte van de reis

  arrow
  • image

   Zeer lichte reis met rustige reisdagen en/of zeer lichte dagwandelingen

  • image

   Lichte reis met mogelijk enkele langere reisdagen en/of eenvoudige dagwandelingen

  • image

   Reis met enkele lange reisdagen en/of zwaardere (dag)wandelingen

  • image

   Zwaardere reis, door langere reisdagen, veel verplaatsingen en/of zwaardere, meerdaagse wandelingen

  • image

   Zware reis, door bijvoorbeeld lange reisduur, veel verplaatsingen, langere reisdagen, intensievere trekkings en in mindere mate grote cultuurverschillen

 • Comfort van de overnachtingen

  arrow
  • image

   Basic hotels, mogelijk afgewisseld met veel kampeer- en/of andersoortige overnachtingen

  • image

   Eenvoudige hotels, mogelijk afgewisseld met meerdere kampeer- en/of andersoortige overnachtingen

  • image

   Comfortabele hotels, mogelijk afgewisseld met enkele kampeer- en/of andersoortige overnachtingen

  • image

   Comfortabelere, Luxere hotels

  • image

   Luxe hotels

Deze reis is op dit moment helaas niet boekbaar. Bekijk andere reizen in Peru

Route daagse groepsrondreis Peru met Manu

Tijdens deze avontuurlijke rondreis door Peru bezoek je de overblijfselen van de hoogstaande Inca-cultuur, met als hoogtepunt Machu Picchu, de kleurrijke Indianenbevolking, de mysterieuze Nazcalijnen, het blauwe Titicacameer en de ruige Colca Canyon. Je brengt ook een bezoek aan het wildrijke regenwoud bij Manu.

Tropisch regenwoud in Costa Rica Vlakbij het uitbundige Nationaal Park Corcovado, in het zuiden van Costa Rica, begint het regenwoud direct achter onze lodge. In het park leven veel verschillende soorten apen, ara's, neusbeertjes, luiaards en krokodillen. Aan de andere kant van het regenwoud loop je zo het strand op. Een spectaculaire rafttocht over de snelstromende rivier de Pacuare voert je door het regenwoud. Het is een onvergetelijke ervaring als je op de Caribische stranden van Tortuguero schildpadden hun eieren ziet leggen! Deze reis wordt begeleid door Suzanne Heuts. Suzanne werkt als freelance journalist / tekstschrijver voor onder andere AfrikaNieuws, Internationale Samenwerking en onzeWereld. De afgelopen twee jaar heeft zij als VSO-vrijwilliger in Tanzania gewerkt om het Rungwe toerisme programma op te zetten. Lees haar weblog. Tropisch regenwoud in Costa Rica Vlakbij het uitbundige Nationaal Park Corcovado, in het zuiden van Costa Rica, begint het regenwoud direct achter onze lodge. In het park leven veel verschillende soorten apen, ara's, neusbeertjes, luiaards en krokodillen. Aan de andere kant van het regenwoud loop je zo het strand op. Een spectaculaire rafttocht over de snelstromende rivier de Pacuare voert je door het regenwoud. Het is een onvergetelijke ervaring als je op de Caribische stranden van Tortuguero schildpadden hun eieren ziet leggen! Costa Rica: Zon, zee, strand en surfen! De omgeving van het kustplaatsje Manuel Antonio is uniek; het is een combinatie van stranden en jungle. Hier kun je surfen op de golven van de Grote Oceaan. Vanuit het dorpje Vergel de Punta Mala kun je per zeekayak de kust van het Nationaal Park Marino Ballena met afgelegen baaitjes en steile rotsen verkennen. Met een beetje geluk zie je hier walvissen en dolfijnen. De spectaculaire natuur van Costa Rica In het nevelwoud van Monteverde kun je, hangend in een klimtuig via een kabelbaan van boomtop naar boomtop roetsjen. Enorme hangbruggen bieden je een kijkje in de boomkruinen, zodat je op zoek kunt gaan naar de heilige quetzalvogel.

Groepsrondreis Peru met Manu

Niet boekbaar

Naar boven
 

Webinar Europa reizen
Rondreizen binnen Europa

Op dinsdag 3 november organiseert Sawadee van 19:30 tot 20:00 een Webinar over onze Europa rondreizen. Wat kun je verwachten van de Webinar? 

 • Informatie rondom het weer veilig op reis gaan  
 • Uitgelichte bestemmingen en nieuwe Europa reizen in ons aanbod
 • Vraag en antwoord-sessie, om al jouw vragen te stellen