< Terug naar resultaten

Reisverslag van een van onze reisbegeleiders

Jungletochten door ongerept regenwoud

Mijn naam is Venski Kertokarijo en ik woon en werk al zeven jaren als reisleider en gids in Suriname. Voor veel reizigers is Suriname nog onbekend, maar wie het land ooit bezocht heeft zal er zeker goede herinneringen aan overhouden.

Er komen steeds meer toeristen naar Suriname, en terecht: het is er veilig en de inwoners zijn heel erg vriendelijk. Suriname ligt in het noordelijk deel van Zuid Amerika en is het enige land dat voor een lange tijd een kolonie was van Nederland. De voertaal is hier dus ook Nederlands, maar omdat de bevolking uit verschillende groepen bestaat worden er ook andere talen gesproken.
Het land heeft je heel veel te bieden. Natuurliefhebbers komen hier zeker aan hun trekken, want we hebben een prachtig binnenland met adembenemende flora en fauna. Cultuurliefhebbers leren hier meer over de woongemeenschappen van de inheemsen en de bosnegers die makkelijk te bereiken zijn per bus en boot of vliegtuig..

Ik begeleid de rondreizen van Sawadee met heel veel plezier. Elk onderdeel van de tour heeft zijn eigen charme; of het nou het wandelen in de jungle is, het fietsen in Paramaribo of het varen met een korjaal door de verschillende stroomversnellingen op de rivieren. Ook het hangmatteren, slapen in hangmatten dus, is voor velen een leuke ervaring. De eerste keer worden de hangmatten nog voor je gebonden, maar daarna moet je ?t echt zelf doen en?.het lukt altijd.

Als reisleider heb ik geleerd dat het belangrijk is zo veel mogelijk van mijn kennis te delen met de reizigers. Elke reiziger heeft zijn of haar eigen interesses, en wanneer ik daar goed op in kan spelen, weet ik dat de klant met een goed gevoel naar huis gaat.
Kortom: uw vakantie naar Suriname is zeker de moeite waard!

Groepsrondreis Suriname

Niet boekbaar

Avontuur-Plus
Naar boven
 

Webinar Europa reizen
Rondreizen binnen Europa

Op dinsdag 3 november organiseert Sawadee van 19:30 tot 20:00 een Webinar over onze Europa rondreizen. Wat kun je verwachten van de Webinar? 

  • Informatie rondom het weer veilig op reis gaan  
  • Uitgelichte bestemmingen en nieuwe Europa reizen in ons aanbod
  • Vraag en antwoord-sessie, om al jouw vragen te stellen