< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op enquêtes die je na je reis in kunt vullen. De uitnodiging van deze enquête wordt na afloop van je reis gemaild.

Reisbegeleiding
Vervoer
Overnachtingen
Reisroute
8.3 188 beoordelingen
  • 9 10-02-18

    Lyda

    Enerverende reis door Suriname. Dankzij Venski, die een 'wandelende encyclopedie' is met zijn grote kennis van flora, fauna en geschiedenis van Suriname en de heerlijke kookkunst van Tine was dit een geweldige reis. Een echte kennismaking met Suriname in al haar facetten. Ja, sommige accomodaties zijn basaal, dat was bekend, maar wel op prachtige plekken. Het heeft mij niet gestoord. Ik heb bewondering voor de manier waarop deze reis, logistiek gezien, georganiseerd is. Gewoon geweldig! '

  • 8 10-02-18

    Adrie

    Alles goed geregeld. Hele goede reisbegeleider en kokkin.

  • 8 10-02-18

    Gerrie

    Ik heb genoten van deze reis. Suriname is een prachtig land, Venski een geweldige reisleider en Tine een fantastische kokkin. Vooral door de enorme kennis van de reisleider gaat het land voor je leven. De reis zit vol verrassende elementen. Prachtig!

  • 7 10-02-18

    Janneke

    Super fijne reisbegeleider, die ons veel over Suriname heeft verteld, laten beleven en proeven. Helaas werd mijn reisgenoot ziek waardoor we na 9 dagen de reis moesten afbreken.

  • 8 10-02-18

    Trudy

    Prachtige reis door authentiek Suriname. Goed verzorgd, uitstekende Surinaamse reisleider annex gids Venski en kokkin Tine. Veel gezien en intens genoten.

  • 9 11-11-17

    Marleen

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 10 11-11-17

    Roger

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 11-11-17

    Francien

    Het was een enerverende reis met hele mooie natuur en eenvoudige accomodaties

  • 8 23-09-17

    Paul

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 23-09-17

    Janneke

    Erg mooie reis waarbij je echt rond trekt en niet telkens terug naar Paramaribo reist. Lange reisdagen afgewisseld met meerdere nachten op vaak hele mooie locaties op of naast het water.

  • 9 22-07-17

    Jolande

    Het was een zeer gevarieerd reis. Met een zeer goede reisleider. Je krijgt een goede indruk van hoe Suriname is.

  • 9 11-02-17

    Jenneke

    De reis was zeer avontuurlijk en afwisselend: fietsen, tochten door het regenwoud, varen over rivieren en moerassen en slapen in een hangmat.

  • 7 11-02-17

    Anne

    Goed maar wel behoorlijk primitief.

  • 8 11-02-17

    Liesa

    Mijn eerste groepsreis en eerste Sawadee reis super conzept met fietsen, wandelen, basic leven en een perfecte inheemse gids....alles geregeld!! Erg goed bevallen

  • 8 11-02-17

    Marjo

    Deze reis was een reis door veel verschillende gebieden van Suriname. We hadden een prima gids die ons veel kon vertellen over de natuur en de bevolking. Wat betreft de organisatie was alles goed geregeld.

  • 8 11-02-17

    Marja

    Ik ben blanco de reis ingestapt en heb het ervaren (misschien wel mede daardoor) als een geweldige tijd heb veel gezien heb genoten van onze lieve leuke enthousiaste reisleider Venski die ons veel geleerd heeft daar midden in de jungle

  • 9 26-11-16

    Tom

    Deze reis geeft een goede indruk van het Suriname. Zowel de cultuur als de natuur komt aan bod. Heel prettig is dat je meer nachten op de meeste plaatsen verblijft. Onze gids (Venski) was een topper, zowel qua improvisatietalent als vanwege zijn grote kennis van planten en dieren.

  • 9 26-11-16

    Lars

    Hele goede balans in de reis:precies juiste aantal plekken bezocht en voldoende rust en activiteit. Mooie plekken van het land in het programma. Alles was goed geregeld, catering, logistiek en een uitstekende gids!

  • 10 26-11-16

    Nienke

    Uitstekend ge-organiseerd. Veel gezien, mede door de gids, hij houdt van zijn land. Zeer bevlogen. Kookster verdient ook een pluim.

  • 8 26-11-16

    Bernard

    Suriname SUR616 leuke en verrassende reis met een uitstekende gids die zeer klantgericht was

Groepsrondreis Suriname

Niet boekbaar

Avontuur-Plus
Naar boven
 

Webinar Europa reizen
Rondreizen binnen Europa

Op dinsdag 3 november organiseert Sawadee van 19:30 tot 20:00 een Webinar over onze Europa rondreizen. Wat kun je verwachten van de Webinar? 

  • Informatie rondom het weer veilig op reis gaan  
  • Uitgelichte bestemmingen en nieuwe Europa reizen in ons aanbod
  • Vraag en antwoord-sessie, om al jouw vragen te stellen