< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op enquêtes die je na je reis in kunt vullen. De uitnodiging van deze enquête wordt na afloop van je reis gemaild.

Reisbegeleiding
Vervoer
Overnachtingen
Reisroute
7.6 40 beoordelingen
  • 7 15-07-15

    Anoniem

    Gevarieerde rondreis, met verschillende vervoersmiddelen en activiteiten. Het is een voordelig land, lekker eten en veel vogels.

  • 9 15-07-15

    Cassy

    Venezuela, wat een geweldig mooi land! Er is ontzettend veel te zien en te doen, het is ook een heel afwisselende reis. Onze reisbegeleidster, en chauffeur, wist ons heel veel te vertellen en te laten zien. Ondanks dat het momenteel niet zo goed gaat in Venezuela bleef de bevolking heel open en gastvrij. Kortom een geweldige ervaring en een vakantie om nooit te vergeten!!

  • 7 15-07-15

    Els

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 15-07-15

    Marit

    Het was een prachtige groepsreis! Heel afwisselend. Veel gezien en genoten van dit prachtige land.

  • 6 15-07-15

    Sunita

    Een zeer afwisselende rond reis, in de Andes erg koud, wel mooi. In de Llanos heet, het hoogtepunt van de reis is Canaima. Zonder Canaima is Venezuela niet compleet, dan heb je echt wat gemist. De Laguna is zeer spectaculair, erg veel water, met een bootje kunt je er dicht langs varen. Je wordt er helemaal stil van als je er langs vaart. Ik heb ook nog een vlucht gemaakt over Salto Angel, mooi om te zien vanuit de lucht. Jammer dat er zo weinig mensen naar Venezuela gaan.

  • 7 15-07-15

    Loes

    Afwisselende, boeiende groepsreis.

  • 8 15-07-15

    Maikel

    Mooie rondreis, veel gezien. Los Nevados was erg goed bevallen, vooral de tocht met de paarden door de bergen.De Llanos met de vele vogels en zijn capibara's en kaaimannen was fraai maar omdat het regentijd was en alles blank stond konden we er niet wandelen. Canaima met de Angel Falls was indrukwekkend met de vlucht rondom de waterval. In de Orinocodelta was het varen en vogels kijken leuk, de hoatzin gezien en veel ara's. Het vervoer was goed en vlot geregeld, fijne chauffeur. Vlotte reisleiding, flexibel en klantvriendelijk.

  • 7 15-07-15

    Felix

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 7 15-07-15

    Klazien

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 04-02-15

    Menno

    Veel wildlife gezien. Alleen faciliteiten zijn wat beperkt.

  • 7 04-02-15

    Rita

    Veel natuur, mooie natuur, veel reizen, weinig contact met bevolking, weinig eigen mogelijkheden. Strakke planning. Goede organisatie. Steden niet interessant. Als natuurreis een goede keuze.

  • 9 04-02-15

    Dicky

    Een hele mooie gevarieerde reis.

  • 8 04-02-15

    Tinus

    Het was een intensieve reis, met veel hoogtepunten, bijna helemaal geen toeristen, veel natuur, en veel variatie.

  • 8 04-02-15

    Jaap

    Mooie reis, door zeer verschillende landschappen van hooggebergte in de Andes tot de moerasgebieden van de LLanos en de Orinco delta. Met een tropisch klimaat, flora en fauna echter niet vergelijkbaar met Azie en Afrika. Erg vogelrijk bijzondere dieren gespot, o.a: capibara`s, zoetwaterdolfijnen en otters.. Modern westers georienteerd land, jammer dat na de jaren 80 de welvaart is verminderd en het land nu een verpauperde indruk maakt. Op het platteland is de bevolking vriendelijk, vanwege korte duur stadsbezoeken denk ik dat steden onveilig zijn voor toeristen. Beheersing Spaans is een pre.

  • 7 14-01-15

    Rita

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 14-01-15

    Anton

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 14-01-15

    Paul

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 14-01-15

    Tom

    Leuke reis met veel afwisselingen, en een relaxte reis.

  • 8 14-01-15

    Arno

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 14-01-15

    Pieter

    Er is geen omschrijving ingevuld

Groepsrondreis Venezuela

Niet boekbaar

Naar boven
 

Webinar Europa reizen
Rondreizen binnen Europa

Op dinsdag 3 november organiseert Sawadee van 19:30 tot 20:00 een Webinar over onze Europa rondreizen. Wat kun je verwachten van de Webinar? 

  • Informatie rondom het weer veilig op reis gaan  
  • Uitgelichte bestemmingen en nieuwe Europa reizen in ons aanbod
  • Vraag en antwoord-sessie, om al jouw vragen te stellen