< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op enquêtes die je na je reis in kunt vullen. De uitnodiging van deze enquête wordt na afloop van je reis gemaild.

Reisbegeleiding
Vervoer
Overnachtingen
Reisroute
9.0 12 beoordelingen
 • 9 17-12-10

  Corine

  Geweldig land waar je nog heerlijk je hoofd leeg kunt maken al wandelend in een ongeschonden - soms nog prehistorische - omgeving. De bevolking en de begeleiders zijn ontzettend vriendelijk en behulpzaam.

 • 9 17-12-10

  Hans

  Wat een landschap! Het gevoel dat je op de maan loopt. De unieke stilte, de unieke sterrenhemel. Onwerkelijk! Slapen in de buitenlucht op een rots of op een zandduin... Wat een rust.

 • 9 17-12-10

  Joost

  Unieke reis, lijkt in weinig op de gebaande paden van bv Marokko of Tunesië. Je maakt echt af en toe authentieke reacties van de Touareg en Algerijnse stadsbevolking mee. Het landschap kan ik kort over zijn: adembenemend, ruig en tegenovergesteld aan Holland!

 • 9 19-11-10

  Gert

  Twee jaar terug heb ik de levensstijl en kou ervaren op Zweeds Lapland. Nu wilde ik de andere kant eens op om te proeven hoe het in de woestijn is. Het was een geweldige ervaring. Een aantal dagen met de kamelencaravaan door het Hogar gebergte trekken en later met Jeeps dieper de Sahara in. Deze reis was helemaal top. Bedankt!

 • 8 19-11-10

  Remko

  goed en leuk

 • 8 19-11-10

  Frans

  Super, heb 18 dagen genoten. Boven verwachting mooie natuur.

 • 8 19-11-10

  Paul

  Bijzonder fraaie landschappen, met meer afwisseling dan je zou verwachten van een woestijnreis. De volgorde van de 2 fases van de reis, de kamelentocht en de 4x4 terreinwagen tocht, zorgt ervoor dat je eerst het wat moeilijkere deel hebt en daarna een wat makkelijker deel. Doordat je dagenlang niks en niemand anders tegenkomt, ervaarde ik een fijne rust en kalmte., , Het Touaregs-volk in het zuiden van Algerije, is bijzonder hartelijk en gastvrij. Een mooie en afwisselende reis die ik mensen met plezier aanraadt!

 • 9 19-11-10

  Marielle

  Ik heb mijn hart verloren aan dit geweldige land met zijn prachtige woestijn, bergen en vooral de Touaregs in het Zuiden. Het was voor mij als een warme deken, maar dat krijg je als je jezelf durft open te stellen en hen ook met respect behandeld! Ik geef geen 10, maar dat heeft niets met het land zelf te maken, anders was het een 10+ geweest. Ik ga zeker terug in het voorjaar 2011!!

 • 9 29-10-10

  Wendy

  Algerije Ruig en ongerept is een avontuurlijke reis voor de flexibel en positief ingestelde reiziger die een andere cultuur en de schoonheid van landschappen weet te waarderen. De zwaarte van de reis is mij ontzettend meegevallen door de goede zorgen van de Tuareg en de nog milde temperaturen (november). Voor de minder sportieve mens is deze reis ook nog zeer goed te doen, omdat alles optioneel is. Ter plekke kan worden gekozen tussen de sportieve route en de minder inspannende en dat geldt ook voor de overnachting: elke dag kan opnieuw worden gekozen tussen in een tentje overnachten en onder de sterrenhemel. In Algerije hebben we ons overigens geen enkel moment minder op ons gemak gevoeld, zolang je de gewoonten van het land maar respecteert. Als je benieuwd bent naar de schoonheid en ongekende afwisseling van dit land, stap dan over onzekerheden heen en ga de uitdaging aan. Je zult er geen spijt van krijgen, er wordt goed voor je gezorgd!

 • 10 21-03-10

  Els

  Deze reis is ongeschikt voor zeuren of watjes maar een must voor liefhebbers van ongerept natuurschoon en woestijnen. Rijden op een kameel, sloffen door het zand, slapen onder de blote sterrenhemel. Altijd een geborgen gevoel door toegewijde en fotgenieke equip: goeie gids, prima kok en uitstekende chauffeurs.

 • 10 25-12-09

  Ronnie

  De woestijn in Algerije is erg spectaculair en het landschap is zo gevarieerd dat het nooit gaat vervelen. De meerdaagse looptocht door het Hoggargebergte is één van de vele hoogtepunten.

 • 10 25-12-09

  Selma

  Geweldige reis! Tijdens de wandeltocht wordt het landschap steeds spectaculairder. Bijkomen in Tamanrasset is heerlijk en de jeeptocht is weer helemaal anders.

Groepsrondreis Algerije

Niet boekbaar

Naar boven