< Terug naar resultaten

Verblijf & vervoer

Hieronder volgt een selectie van de accommodaties die we gebruiken tijdens deze reis. In het geval dat we niet terecht kunnen in een bepaald hotel, wijken we uit naar een gelijkwaardige accommodatie.

Info over de accommodaties
Vervoer ter plaatse

Accommodatie algemeen

De hotels in de steden zijn comfortabel, we overnachten in 2-persoonskamers met douche, toilet en soms airconditioning. In Luxor en in Hurgahada is er een zwembad bij het hotel. In de nachttrein naar Aswan slapen we in 2-persoons couchettes en krijgen we onderweg een diner en een ontbijt geserveerd.
Tijdens de overnachting op de felucca slaap je aan dek in de open lucht, er zijn hier geen sanitaire voorzieningen. Een slaapzak moet je zelf meenemen. Per felucca is er ruimte voor maximaal 10 personen. De bodem van de felucca is afgedekt met houten planken. Overdag zit je op een ‘matrassen’ vloer, waar je ’s nachts op slaapt.
De voorzieningen tijdens de overnachting in de woestijn zijn eenvoudig.

Kamerindeling en éénpersoonskamer

icon_man Als je alleen op reis gaat hoef je geen éénpersoonskamertoeslag te betalen. Je kan ervoor kiezen om een kamer (of tent indien van toepassing) te delen en te rouleren met andere ‘op indeling’ deelnemers van hetzelfde geslacht.
icon_man icon_man Als je met z'n tweeën op reis gaat, deel je samen een kamer (of tent). Je kunt kiezen tussen een 'twin' of een 'double'. Een twin-kamer heeft twee aparte bedden; een double heeft een tweepersoonsbed. Sommige hotels hebben alleen maar twin-kamers en soms zijn alle doubles al vergeven waardoor je toch twee aparte bedden hebt.
icon_man icon_man icon_man Als je met z'n drieën op reis gaat, delen twee personen een 'double' of 'twin' kamer (of tent) en één deelnemer wordt ingedeeld in een twin-kamer (of tent) met een andere medereiziger van hetzelfde geslacht.


Bij het maken van de boeking kun je opgeven wat voor kamerindeling je wenst.

 Vervoer ter plaatse

We reizen met een eigen bus.

Groepsrondreis Egypte en Sinaï

Niet boekbaar

Naar boven
 

Waar kan ik naar toe?
Gele, veilige reisbestemmingen

Wil jij graag een reis maken naar een veilige regio en verzekerd zijn van flexibele boekings-en annuleringsvoorwaarden

Bekijk onze reizen naar bestemmingen die door het Ministerie van Buitenlandse Zaken (MinBuZa) zijn aangemerkt als geel gebied. Daarmee zijn ze dus veilig bereisbaar.