< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op enquêtes die je na je reis in kunt vullen. De uitnodiging van deze enquête wordt na afloop van je reis gemaild.

Reisbegeleiding
Vervoer
Overnachtingen
Reisroute
8.1 10 beoordelingen
 • 8 18-12-10

  Remco

  Een mooie en complete reis. Geeft een goede beleving van het bijzondere Egypte.

 • 8 13-11-10

  Els

  Op vier uur afstand in een andere wereld. Lekkere temperatuur, vriendelijk mensen "welcome to Egypt", de Fata Morgana in de Efteling is een afspiegeling van de lokale shoeks en de kreten die men naar elkaar slaakt. Toetachamon in het museum van Cairo, de opwinding van het openen van het graf was nog voelbaar. De witte woestijn en de zonsondergang, blauw-paars kleurenpracht, een surtrealistische woestijn. Al die mannen in djebella's, gesluierde vrouwen. Al die prachtige tempels, goden, koningen, wat een cultuur. Tweeduizend foto's, nu gaan selecteren, welke wel en welke niet in het fotoboek. De reis nog diverse keren beleven.

 • 8 13-11-10

  Jannie

  reis voldeed aan mijn verwachtingen

 • 7 16-10-10

  Roelof

  ik heb me prima vermaakt en gezien wat ik wilde zien, een gezellige groep, al miste ik het nazitten en gezelligheid eind van de dag.

 • 8 30-04-10

  Katinka

  Mooie reis, vooral door de afwisseling. De ene dag loop je nog door een oude tempel, de volgende ben je aan het snorkelen tussen het koraal en weer een dag later maak je een trektocht door de woestijn... Biedt echt alle hoogtepunten van Egypte.

 • 9 30-04-10

  Peter

  Egypte heeft een hele andere cultuur en mentaliteit dan andere delen van de wereld. Prachtig om dat een keer meegemaakt te hebben!

 • 8 19-02-10

  Nelleke

  Voor Egypte Totaal is het een volledige reis. Alles is aangedaan, en alles geproefd: van zand en oases tot chaos in Cairo, piramides en tempels en water van de Nijl, het zoute water van de rode zee en het koraal. Topreis!

 • 8 22-01-10

  Elisabeth

  ik vond deze reis zeer boeiend mooie gebouwen gezien, vriendelijke mensen om ons heen, mooie woestijnen. Het was in een woord geweldig.

 • ? 22-01-10

  Jeroen

  De combinatie van cultuur, actief en natuur is echt super.

 • 9 18-10-09

  Janny

  Een fantastische reis die een lang gekoesterde wens in vervulling deed gaan: het zien van al die prachtige, indrukwekkende monumenten en archeologische vondsten waarvoor ik al vanaf mijn tienerjaren veel belangstelling heb gehad. Het oog in oog staan met het dodenmasker van Tutanchamon was een onvergetelijk moment.

Groepsrondreis Egypte

Niet boekbaar

Naar boven