< Terug naar resultaten

Verblijf & vervoer

Hieronder volgt een selectie van de accommodaties die we gebruiken tijdens deze reis. In het geval dat we niet terecht kunnen in een bepaald hotel, wijken we uit naar een gelijkwaardige accommodatie.

Info over de accommodaties
Vervoer ter plaatse

Accommodatie algemeen

We overnachten meestal in zogenaamde funduqs: een herberg in een traditioneel huis, waar je met meerdere mensen in één ruimte slaapt. De sanitaire voorzieningen in deze funduqs zijn beperkt. Daarnaast slapen we een aantal nachten in comfortabele hotels met eigen voorzieningen. In Bir Ali, aan de Indische Oceaan, kun je je slaapzak op één van de rieten strandbedden leggen of in een klein hutje slapen. Ondanks dat we niet kamperen tijdens de reis, moet je toch zelf een slaapzak meenemen: lang niet alle funduqa zullen (schoon) lakengoed hebben.
In de funduqs is het lang niet altijd mogelijk een eenpersoonskamer te krijgen. De prijs van de eenpersoonskamer is er dus op gebaseerd dat je hier wél een kamer deelt. Mocht je ter plekke toch een eenpersoonskamer kunnen krijgen, dan moet dit ter plekke betaald worden.

Kamerindeling en éénpersoonskamer

icon_man Als je alleen op reis gaat hoef je geen éénpersoonskamertoeslag te betalen. Dan deel je de kamer (of tent indien van toepassing) met iemand van hetzelfde geslacht. Wanneer je kiest voor een kamer op indeling wordt er gedurende de reis steeds gerouleerd.
icon_man icon_man Als je met z'n tweeën op reis gaat, deel je samen een kamer (of tent). Je kunt kiezen tussen een 'twin' of een 'double'. Een twin-kamer heeft twee aparte bedden; een double heeft een tweepersoonsbed. Sommige hotels hebben alleen maar twin-kamers en soms zijn alle doubles al vergeven waardoor je toch twee aparte bedden hebt.
icon_man icon_man icon_man Als je met z'n drieën op reis gaat, delen twee personen een 'double' of 'twin' kamer (of tent) en één deelnemer wordt ingedeeld in een twin-kamer (of tent) met een andere medereiziger van hetzelfde geslacht.


Bij het maken van de boeking kun je opgeven wat voor kamerindeling je wenst.

 Vervoer ter plaatse

Tijdens de reis hebben we de beschikking over eigen terreinwagens. Er zitten maximaal vier passagiers in een auto.

Groepsrondreis Jemen

Niet boekbaar

Naar boven
 

Reisinspiratie nodig?

Kom langs op een van onze events: 

  • 27 oktober: Inspiratiedag, kantoor Sawadee, Amsterdam
  • 24 november: Reisevent, DeFabrique, Utrecht

Meld je gratis & vrijblijvend aan.