< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op enquêtes die je na je reis in kunt vullen. De uitnodiging van deze enquête wordt na afloop van je reis gemaild.

Reisbegeleiding
Vervoer
Overnachtingen
Reisroute
8.6 22 beoordelingen
  • 9 16-10-13

    Edwina

    Geweldige rondreis die net iets te kort was met een super gids uit het land zelf die veel wist te vertellen en een geweldig fijne en prettige gids vanuit Sawadee die ons met zo veel respect behandelden en uitleg gaf over het land en fotograferen. Ook de plekken waar wij verbleven waren leuk en leerzaam. Met een goed tempo en tijd om plekken te ontdekken en te bezichtigen. Kortom een prachtige groepsreis.

  • 9 16-10-13

    Judith

    Dit is een superreis. Ik heb naast het zien van een prachtig land heel veel opgestoken qua fotografie waar ik op volgende reizen ook veel aan zal hebben.

  • 10 16-10-13

    Rina

    Heb genoten van het prachtige land, zijn vriendelijke inwoners en het heerlijke eten. Wat was het heerlijk om alle tijd te hebben om foto's te maken, zonder dat je medereizigers ongeduldig op je staan te wachten. Hoop dat de fotoreizen blijven bestaan. Alle lof voor onze reisbegeleidster Jolinda, die me veel over fotografie heeft geleerd.

  • 9 16-10-13

    Eric

    Drijven in de Dode Zee, slapen onder de sterren in Wadi Rum, bijzondere plaatsen als Petra en Jerash,...kortom een superreis met een hele fijne groep door een prachtig land, onder leiding van een geweldige reisbegeleider (Jolinda) en locale gids (Faisal). Het concept fotoreis, met dagelijkse opdrachten en fotobespreking, gaf het een leuke extra dimensie.

  • 9 16-10-13

    Peter

    Prachtige rondreis, eigenlijk te kort, want ik wil terug. Erg veel gezien. Wel even een opmerking: de fotoreis naar IJsland was echt een reis waar je je volledig op fotografie kon storten. Deze reis is dat veel minder, omdat je met veel grotere cultuurverschillen zit. Daar moet je aan wennen en dan komt de fotografie er nog eens bij. Misschien iets om in het programma rekening mee te houden? (als fotoreizen toch weer terugkomen)

  • 8 17-10-12

    Dineke

    De reis is goed, Jordanie een heel mooi land. Dit tijdstip is een goede tijd om in Jordanie te reizen.

  • 8 17-10-12

    Jurgen

    Als je interesse hebt in fotografie en je wil je kennis uitbreiden dan is dit een leuke manier om beide te combineren, nl. Jordanie bezoeken en foto's maken. Jordanie geeft je volop mogelijkheden om een stuk van onze historische achtergrond te leren kennen met er bovenop een bevolking die heel vriendelijk is zonder te opdringerig te worden.

  • 8 17-10-12

    Henny

    Het is leuk en leerzaam om met andere fotografen op pad te gaan. Met een fotoreis heb je meer tijd om op je gemak foto's te maken zonder opgejaagd te worden. Bovendien krijg je gelijk goede tips en uitleg van de reisbegeleiding en ga je veel beter opletten hoe je fotografeert.

  • 9 17-10-12

    Marianne

    Jordanie is een prachtig land met een grote historie, een eeuwen oude cultuur en aardige, mooie mensen. Het is vooral fantstisch om daar te kunnen fotograferen en tegelijkertijd ter plekke een goede toelichting te krijgen van onze gids. Heb veel gezien van het land en geleerd m.b.t. fotograferen mede door de perfecte reisleider. Kortom genoten, ook van de groep.

  • 8 17-10-12

    Jan

    Mooi en gevarieerd programma, in een korte tijd zie en doe je heel veel, als je overal aan mee wilt doen is het wel pittig. Het is erg leuk om met andere hobby fotografen deze reis te maken, de sumiere begeleiding die je daarbij krijgt is leuk voor de beginnende fotograaf. De meerprijs van 30% voor de fotoreis is het absoluut niet waard.

  • 8 13-10-11

    Arthur

    Leuke reis en fotografie maakt deze reis extra leuk, je leert er zeker van, zeker van de besprekingen achteraf met de begeleider en onderling gedeelde hobby.

  • 8 13-10-11

    Priscilla

    Gevarieeerde trip met mooie plekken, zeer fotogeniek! Makkelijk land om met het Midden-Oosten in aanraking te komen: lieve mensen en veilig t.o.v. andere landen. Ga niet paardrijden in Petra als je nog een beginner bent i.v.m. temperamentvolle paarden.

  • 9 13-10-11

    Michel

    Prachtige reis en veel geleerd over het fotograferen. Leuk om samen met anderen met je hobby en met het reizen bezig te zijn. Alles bij elkaar erg inspirerend.

  • 9 27-04-11

    Luc

    Tijdens deze fotoreis hebben wij het land Jordanie en zijn inwoners heel intensief kunnen ontdekken. Je kan je als fotograaf moeilijk meer wensen als aanbod: cultuur, natuur, mensen, alles even fotogeniek. Een onvergetelijke ervaring met een leuke groep van medereizigers, amateurfotografen van diverse pluimage. Al reizend nog beter leren fotograferen.

  • 9 27-04-11

    Gonnie

    Foto's en Jordanie: een prima combinatie! Fotoreizen zijn doelgericht en de bespreking 's avonds brengt de reis op een hoger plan. Bovendien is het erg prettig om samen een 'hartstocht' te hebben: altijd een aanleiding om contact te leggen met andere deelnemers. De groep was erg divers in leeftijd, maar dit was alleen maar prettig! Het fijnst vond ik de intense manier waarop je het land beleeft: door het fotograferen kijk je gedetailleerder: bovendien moest je altijd toestemming vragen voor het maken van een foto en dat leverde een leuk contact op met de plaatselijke bevolking. Moe, maar zeer voldaan terug!!

  • 8 27-04-11

    Lia

    Mooie afwisselende reis door prachtig land. De mensen zijn meestal heel gastvrij. Het programma is vol en intensief, waardoor je het land intens beleeft en anders gaat kijken.

  • 8 27-04-11

    Marco

    Joradnie heeft me totaal verrast qua schoonheid met Petra en Wadi Rum als hoogtepunten.Een mooie reis met vele fotografische uitdagingen

  • 8 30-10-10

    Ed

    Het was een geweldige reis, vol afwisseling en vol spanning, vol cultuur en natuur! Petra, Wadi Rum en Jerash waren de absolute toppers. De ontmoetingen met de Jordaniers waren hartverwarmend. Wat een vriendelijke en hoffelijke mensen. Het zal me nog lang bezig houden. En het fotograferen met tips en hulp van de fotograaf/gids maakte het helemaal compleet.

  • 8 06-03-10

    Carla

    Prachtige reis!Jordanie is een heel mooi land met lieve mensen en een mooi cultureel verleden.

  • 9 06-03-10

    Ton

    Dit is een uitgebalanceerde reis die enige aanpassingen behoeft om een goede fotoreis te worden. De volgorde van de te bezoeken plaatsen is perfect, daar hoeft niets aan te veranderen, maar misschien iets de tijd die op diverse plaatsen beschikbaar is aanpassen.

Groepsrondreis Jordanië fotoreis

Niet boekbaar

Naar boven
 

Haal het Midden-Oosten en Noord-Afrika in huis
Samen met Sawadee!

Reizen door het Midden-Oosten en Noord-Afrika, voelt als reizen door de tijd. Ook deze week hebben wij weer leuke tips en reisverhalen voor jou geselecteerd.

Speel daarnaast deze week mee met de Midden-Oosten en Noord-Afrika quiz. Door alle vragen goed en zo snel mogelijk te beantwoorden maak jij kans op een reisspelletjespakket. Leuk voor nu thuis, maar ook straks op reis.