< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op enquêtes die je na je reis in kunt vullen. De uitnodiging van deze enquête wordt na afloop van je reis gemaild.

Reisbegeleiding
Vervoer
Overnachtingen
Reisroute
8.9 42 beoordelingen
  • 7 25-11-18

    Rob

    Het was een mooie reis, maar wel erg veel indrukken in relatief korte tijd. Daardoor was het soms wat overweldigend en veel. Het programma klopte echter niet helemaal met de beschrijving. We hadden zeer kort de tijd in Wadirum op de tweede dag terwijl er stond dat je de ochtend nog in de woestijn kon doorbrengen en bijvoorbeeld een kamelentocht kon doen. Direct na het ontbijt gingen we echter weg. Jammer! Ook was er lichtvervuiling, waardoor de heldere sterrenhemel die ons was beloofd in de reisgids niet uit kwam. Ook erg jammer! Hier hadden we ons erg op verheugd.

  • 8 25-11-18

    Fernanda

    Goed georganiseerd, geweldige reisleider. Alleen de kookworkshop in Petra was niet helemaal naar verwachting, maar verder was alles fantastisch!

  • 8 25-11-18

    Maureen

    mooie reis , veel gezien in korte tijd.

  • 9 25-11-18

    Hanny

    Fantastische reis. Het programma zat goed gevuld in elkaar. We hadden een geweldige reisleider/gids, die ons veel interessants over geschiedenis en cultuur vertelde en liet zien. Dat was echt een meerwaarde. Bovendien sprak hij heel goed Nederlands, was integer en prettig in de omgang.

  • 9 25-11-18

    Suzanne

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 7 25-11-18

    Tamara

    Mooie reis, waar in korte tijd veel te zien is. In wadi Rum zou meer tijd beter zij. Daarnaast stelde de locatie van de slaapplek in Wadi Rum teleur

  • 9 25-11-18

    Henri

    Gevarieerd programma (cultuur, natuur), geweldige reisleider en chauffeur.

  • 10 25-11-18

    Ted

    Mijn verwachtingen zijn ruim overtroffen. Vooral ook door de zeer betrokken reisleider. Jordanië is een buitengewoon gastvrij land, met prachtige historische schatten.

  • 10 25-11-18

    Godie

    De reis naar Jordanië is mij heel goed bevallen. Heel afwisselend. Cultuur, natuur, religie, culinair, geschiedenis en zeer goed georganiseerd.

  • 9 25-11-18

    Ria

    De achtdaagse Jordaniëreis is een topper! Weliswaar, intens en zonder veel ruimte tussendoor! Maar het programma zit evenwichtig in elkaar! De lokale, maar supervlot Nederlands sprekende gids Ferdi is een extra toegevoegde waarde

  • 8 25-11-18

    Annemieke

    intensieve reis door een interessant land

  • 8 25-11-18

    Gijsbert

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 10 25-11-18

    Joke

    Zeer gevarieerd, op alle vlak (logement, bezienswaardigheden). Uitstekende gids.

  • 9 25-03-18

    Koos

    Fantastisch land, indrukwekkende natuur, interessante cultuur, en vooral zeer vriendelijke mensen ontmoet. Onze gids Ferdy was een absoluut toegevoegde waarde met zijn Jordaanse roots, ongelooflijke kennis van het verleden en heden, zijn uitstekende Nederlands en zijn aimabele persoonlijkheid. Superreis, maar met verbeterpuntjes betreffende de laatste dag en de overnachting in de woestijn.

  • 10 25-03-18

    Sanne

    Prachtige reis met veel activiteiten & excursies. Goed georganiseerd en een ontzettend goede en leuke gids die heel veel weet te vertellen over land, cultuur en hoogtepunten met een persoonlijk randje. Mijn complimenten!

  • 9 25-03-18

    Janine

    Prachtig land, goed georganiseerde reis!

  • 8 25-03-18

    Rob

    Dank zij ferdi, onze jordaanse reisleider, was deze reis naar jordanie meer dan geweldig. Hij vertelde , in perffect nederlands, over de plaatsen die wij bezochten. Hij wist enorm veel, ook veel wetenswaardigheden van en over jordanie

  • 8 25-03-18

    Franziska

    Leuke reis. Hele goede reisleider. In een korte tijd veel gezien en gedaan

  • 9 25-03-18

    Laura

    Geweldige, afwisselende reis. Van begin tot eind alleen maar hoogtepunten. Veel activiteiten waardoor ik het gevoel had ik dat ik veel langer dan een week weg was! De tijd is goed benut en de reis goed georganiseerd. De bevolking is vriendelijk en het land heeft een rijke geschiedenis. Reisbegeleider Ferdy was top! Hij weet veel van het land en wist de geschiedenis en cultuur met de nodige humor en persoonlijke verhalen goed over te brengen. Fantastische reis.

  • 9 25-03-18

    Monique

    Afwisselende reis met alleen maar hoogte punten. Is een erg veilig land met heel aardige mensen en een rijke geschiedenis. Onze gids Ferdy was fantastisch! Hij weet veel van het land en heb door zijn manier van vertellen nu eindelijk wat geschiedenis onthouden. Verder heeft hij de hele reis zeer goed voor ons gezorgd en alles goed geregeld. Heerlijke vakantie.

Groepsrondreis Jordanië Pop-Up

Niet boekbaar

Naar boven