< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op enquêtes die je na je reis in kunt vullen. De uitnodiging van deze enquête wordt na afloop van je reis gemaild.

Reisbegeleiding
Vervoer
Overnachtingen
Reisroute
8.1 259 beoordelingen
  • 9 17-10-19

    Carla

    Ik had nooit verwacht dat Marokko zo’n schitterend land was .Als die kleuren en mooie landschappen

  • 9 17-10-19

    Aad

    Mooie reis en een goede reisbegeleider

  • 9 17-10-19

    Kitty

    Ik vond de reis goed georganiseerd en het reisprogramma gevarieerd in haar aanbod. Het gaf mij als eerste kennismaking met Marokko een mooie impressie van zowel natuur als cultuur.

  • 8 17-10-19

    Marian

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 03-10-19

    Gerda

    Mooie reis, veel gezien,meestal goeie hotels, lekker gegeten.

  • 8 03-10-19

    Jos

    Goed gevarieerde reis. Hoog reistempo. Vlak voor de woestijn een extra dagje relaxen was goed geweest. Mooie combinatie tussen natuur en cultuur.

  • 9 03-10-19

    Karen

    Alles was goed geregeld, goede begeleiding, fijne hotels, prettige afwisseling van activiteiten.

  • 7 03-10-19

    Mooie gevarieerde reis,verrast door de mooie natuur.

  • 9 03-10-19

    Yvonne

    Ik vond een verrassend mooie reis. Marokko is een erg mooi en gevarieerd land: van mooie, afwisselende steden tot bergen, woestijn en kust. Je waant je regelmatig een aantal (honderd) jaar terug in de tijd. We hebben heel goed weer gehad dus dat maakte de reis nog extra fijn.

  • 7 03-10-19

    Carla

    De kwaliteit van de reisgids was de eerste 5 dagen slecht maar gelukkig kregen we daarna een goede vervanger. De kwaliteit van sommige hotels liet te wensen over. De excursies waren goed. De informatie welke wij vooraf kregen over de dagelijkse reisbeschrijving was zeer goed.

  • 8 03-10-19

    Trisna

    Goed gevarieerd en mooie wandeling in mooie natuur gebied, vooral in Dades kloof.

  • 8 03-10-19

    Amy

    heel gevarieerde reis

  • 8 03-10-19

    Hans

    Mooie gevarieerde reis, die een prachtig totaalbeeld geeft van Marokko

  • 9 03-10-19

    Gerard

    Marokko, zo dichtbij en zo ongelooflijk mooi! Met Sawadee dit prachtige land ontdekt in 22 dagen. Zoals al eerder ervaren laat Sawadee je toch net iets meer zien van het land, de bevolking en de cultuur dan dat andere reisorganisaties dat doen. De reisleider en de chauffeur waren ervaren, prettig en bij beiden stond de veiligheid steeds voorop. Nogmaals: een fantastische reis!

  • 8 03-10-19

    Anneke

    Was een strak georganiseerde reis onze reisbegeleider was niet goed ingewerkt en kregen naar klacht gelijk een andere. Ook dit was prima geregeld. Een puntje zou iets eerder willen vertrekken dan heb je meer tijd voor tussen stops of bezichtigen.

  • 8 19-09-19

    Bob

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 19-09-19

    Harry

    erg afwisselende en leuke reis. Veel gezien, met ook tijd om zelf dingen te doen

  • 9 19-09-19

    Ank

    Een heel afwisselende reis met natuur en cultuur, rustig tempo, goede en schone hotels, v eel plezier met de groep, prima chauffeur Mustafa en zeer ervaren en behulpzame reisbegeleider Obbo. Groepsgrootte max 22 vind ik te veel! De trip met de 4x4 is compleet onzin nu de route (al een tijdje!) geasfalteerd is.

  • 9 19-09-19

    Hans

    Mooie combinatie van prachtige steden , gebergtes , wandelingen en vriendelijke Marokkanen. Reisleider bescheiden maar regelde alles wat er geregeld moest worden.

  • 9 19-09-19

    Rose

    Het was een fantastische reis , alles was goed geregeld! Mooie hotels, goede reisbegeleiding, goede bus en chauffeur! Wandelingen waren optioneel, er werd altijd rekening met mij gehouden als ik niet mee kon!

Groepsrondreis Marokko Totaal

Drink muntthee en slaap in de woestijn

image
22 dagen vanaf € 1.399
Naar boven