< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op enquêtes die je na je reis in kunt vullen. De uitnodiging van deze enquête wordt na afloop van je reis gemaild.

Reisbegeleiding
Vervoer
Overnachtingen
Reisroute
8.2 27 beoordelingen
  • 8 18-10-19

    Ruud

    De inhoud van de reis voldeed zeer aan de vooraf gemaakte verwachtingen.

  • 8 18-10-19

    Petra

    Ik heb een prachtige reis gemaakt en het land Marokko leren kennen. De hotels waren prima. De bezochte plaatsen waren heel goed gekozen. De plaatselijke gidsen waren prima.

  • 8 18-10-19

    Jan

    Goed georganiseerde reis, met prima hotels, uitstekende bus en chauffeur, hoog tempo

  • 8 18-10-19

    Mark

    We hebben veel interessante plaatsen bezocht. Heel gevarieerd. van steden tot bergen en woestijn. Wel was de reisdag soms erg lang, maar er werd tussentijds voldoende gestopt. De hotels waren goed, alleen die in Fes was matig.

  • 8 18-10-19

    Wilmie

    Een reis waarin we vele hoogtepunten hebben gezien. Een afwisselend programma vanuit comfortabele hotels.

  • 8 18-10-19

    Gerrit

    Veel hoogtepunten. Afwisselend programma

  • 9 27-09-19

    Marga

    Een leuke reis met veel indrukken die we niet snel zullen vergeten.

  • 7 27-09-19

    Waling

    Mooie reis, maar niet alle accomodaties waren conform de reisbeschrijving

  • 8 27-09-19

    Jannie

    Goed verzorgde reis die voldeed aan onze verwachtingen

  • 8 19-04-19

    Theo

    Leuke afwisselende reis in een prachtig land. Goede hotels, een erg kundige en betrokken gids, een voortreffelijke chauffeur. Wat ik erg op prijs stel is dat alle entreegelden en ook veel diners in de reissom inbegrepen waren.

  • 9 19-04-19

    Matthias

    Een zeer complete reis door het mooiste van Marokko. Doordat de groep begeleidt werd door een gids uit het land, kregen we veel informatie. Comfort Plus komt vooral terug in de goede accomodaties en het prettige (grote bus voor 16 personen) vervoer. De reis is zeer compleet omdat er veel excursies en maaltijden inclusief zijn. Er zijn geen verborgen kosten. De communicatie met Sawadee is zeer prettig verlopen.

  • 9 19-04-19

    Hanneke

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 19-04-19

    Pauline

    Prachtige, gevarieerde reis. Intensief programma, maar had niets willen missen. Goede gids, fijne accomodaties, prima chauffeur, goede verhouding steden en natuur. Erg genoten!

  • 9 19-04-19

    Xandra

    Comfort plus reis naar Marokko. Uitstekend georganiseerd, goede gids, prettige hotels op de juiste plekken. Redelijk vol programma, maar met prachtige steden en natuur. Groepsgrootte is prettig.

  • 9 19-04-19

    Hans

    Heerlijke reis waarin alles klopte.

  • 8 19-04-19

    Marjan

    Het was een mooie reis. Veel natuur en cultuur. De hotels waren goed en ook de locaties om te lunchen en te dineren waren goed. Niet alles verliep volgens het reisschema. Soms waren er excursies die niet in het reisschema stonden of vonden op een andere dag plaats. Daardoor waren de dagen soms wel erg vol en was er minder vrije tijd. Wij hadden geen Nederlands sprekende reisbegeleider en ook de reisgidsen niet. Dit vonden wij jammer.

  • 8 19-04-19

    Faith

    Goed georganiseerd, zeer fijne gids.

  • 8 19-04-19

    Ellen

    Mooie afwisselende reis

  • 8 09-03-19

    Marjorie

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 7 09-03-19

    Jan

    Marokko is een heel mooi land met veel variaties. Sommige slaapgelegenheden konden echt wel beter als Sawadee het onder confort wil houden. De matrassen die wij hadden waren plankhard enals zware rugpatient niet bevordelijk voor een goeie nachtrust.

Groepsrondreis Marokko Comfort Plus

Comfortabel en onbezorgd door het land vol mysteriën

image
14 dagen vanaf € 1.499
Comfort-Plus
Naar boven