< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op enquêtes die je na je reis in kunt vullen. De uitnodiging van deze enquête wordt na afloop van je reis gemaild.

Reisbegeleiding
Vervoer
Overnachtingen
Reisroute
8.0 102 beoordelingen
  • 7 27-10-19

    Joke

    Een gevarieerde reis met zowel cultuur als natuur. Tevens een luxe reis daar de wegen breed en in topconditie zijn. Ook uitstekende hotels met uitzondering van Dubai.

  • 7 27-10-19

    André

    Mooie kortre reis, goed verzorgd, waarbij je een goed compleet beeld van Oman krijgt. Erg luxe in vergelijking met andere reizen welke wij doorgaans maken.

  • 8 27-10-19

    Joke

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 7 27-10-19

    Anonieme Reiziger

    Mooie reis, 7,5, maar minder actief dan verwacht en locatie hotels niet optimaal. Bezoek aan schildpadden en overnachting op het strand zijn komen te vervallen, wat jammer was voor de reis.

  • 7 27-10-19

    Chris

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 7 23-03-19

    Myrtha

    Het was een beetje te clean voor mij( wist ik van tevoren al) Iets te weinig natuur.

  • 8 23-03-19

    Jan

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 23-03-19

    Melissa

    Het is een zeer afwisselende reis met luxe onderkomens en prima vervoer. Echt vakantie!

  • 9 17-11-18

    Marry

    Een onvergetelijke reis voor mij, veel gezien, de reis was goed georganiseerd, ook hadden we gezellige reisgenoten.

  • 7 17-11-18

    Feyza

    Het was een mooie reis waarin ik in korte tijd veel van het land heb kunnen zien.

  • 8 17-11-18

    Marjanne

    fijne reis, redelijk in balans

  • 7 17-11-18

    Mariette

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 17-11-18

    Carolina

    Omdat het voor mij de 1e keer was om op een georganiseerde rondreis mee te gaan, vond ik het best spannend. Het is mij goed bevallen, heerlijk relaxed dat alles geregeld was en ik vond het een zeer gevarieerde rondreis.

  • 8 24-03-18

    Simon

    Goede informatie over de reis. Kort maar, maar met veel variatie en goede reisbegeleiding.

  • 7 24-03-18

    Eva

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 24-03-18

    Formijn

    Sawadee had het weer voor elkaar om in deze relatief korte reis een goede balans te vinden tussen cultuur en natuur.

  • 9 24-03-18

    Marg

    Prima reis...goed programma...goed georganiseerd...voldeed ruimschoots aan de verwachtingen

  • 9 24-03-18

    Piet

    Interessant, actief, professionele begeleider.

  • 9 24-03-18

    Jan

    Het was een korte maar hele mooie reis. Oman een bijzonder land, met traditie en ook modern en hele fijne mensen. Goed programma, ik denk dat we alle higlights gezien hebben. De nacht en dag in de woestijn zijn echte toppers erg mooi Uitstekende Omani reisbegeleider Nazir

  • 9 24-03-18

    Ria

    Prima reis. veel gezien van een land dat zich razendsnel aan het ontwikkelen is. En nog steeds traditioneel. Prachtig was die geitenmarkt. Vooral de woestijn is indrukwekkend

Groepsrondreis Oman en Dubai

Binnenkort boekbaar.
Ik blijf graag op de hoogte.

image
Bedankt, we houden je op de hoogte

Liever telefonisch contact met één van onze reisadviseurs? Neem contact met mij op.

Naar boven