< Terug naar resultaten

Verblijf & vervoer

Hieronder volgt een selectie van de accommodaties die we gebruiken tijdens deze reis. In het geval dat we niet terecht kunnen in een bepaald hotel, wijken we uit naar een gelijkwaardige accommodatie.

Info over de accommodaties
Vervoer ter plaatse

Accommodatie algemeen

De pensions in Göynük, Cirali en Adrasan zijn eenvoudig maar gezellig, hier beschik je over eigen douche en wc. De overnachting bij het Turkse gastgezin is eenvoudiger: je slaapt met meerdere personen op een kamer en je deelt de badkamer en toilet. We slapen één nacht in tweepersoons tenten. De hotels in Antalya en Kas zijn comfortabel. Het hotel ligt op enkele minuten lopen van het centrum van Kas en heeft een zwembad.

Kamerindeling en éénpersoonskamer

icon_man Als je alleen op reis gaat hoef je geen éénpersoonskamertoeslag te betalen. Je kan ervoor kiezen om een kamer (of tent indien van toepassing) te delen en te rouleren met andere ‘op indeling’ deelnemers van hetzelfde geslacht.
icon_man icon_man Als je met z'n tweeën op reis gaat, deel je samen een kamer (of tent). Je kunt kiezen tussen een 'twin' of een 'double'. Een twin-kamer heeft twee aparte bedden; een double heeft een tweepersoonsbed. Sommige hotels hebben alleen maar twin-kamers en soms zijn alle doubles al vergeven waardoor je toch twee aparte bedden hebt.
icon_man icon_man icon_man Als je met z'n drieën op reis gaat, delen twee personen een 'double' of 'twin' kamer (of tent) en één deelnemer wordt ingedeeld in een twin-kamer (of tent) met een andere medereiziger van hetzelfde geslacht.


Bij het maken van de boeking kun je opgeven wat voor kamerindeling je wenst.

 Vervoer ter plaatse

Tijdens deze reis is het aantal reisdagen beperkt. Bij de korte transfers hebben we een eigen bus, die tevens de bagage meeneemt. We maken gebruik van de binnenlandse vlucht van Dalaman naar Istanbul met Turkish Airlines.

Groepsrondreis Turkije

Niet boekbaar

Naar boven