< Terug naar resultaten

Verblijf & vervoer

Hieronder volgt een selectie van de accommodaties die we gebruiken tijdens deze reis. In het geval dat we niet terecht kunnen in een bepaald hotel, wijken we uit naar een gelijkwaardige accommodatie.

Info over de accommodaties
Vervoer ter plaatse

Accommodatie algemeen

Dit is een kampeerreis en alleen in Seattle wordt er in hotels overnacht. Wij verzorgen alle kampeerspullen en een kampkeuken, maar je dient zelf voor een goede slaapzak te zorgen. Op een enkele uitzonderig na kamperen we op campings met faciliteiten als toilet en warme douches. Voor die laatste moet doorgaans wel 1 tot 3 dollar worden betaald. In Vancouver wordt ion principe gekampeerd, maar soms stelt de reisleiding voor om op eigen kosten in een hostel in het centrum te overnachten.
De éénpersoonskamertoeslag geldt alleen voor de hotelovernachtingen in Seattle. Tijdens de kampeerovernachtingen is het niet mogelijk om een single tent te boeken. In overleg kun je wel een eigen (lichtgewicht) tent meenemen.
Bij de internationale groepen wordt je - als je alleen reist - in Seattle ingedeeld met een andere deelnemer van hetzelfde geslacht, maar niet noodzakelijk met een Sawadee-reizger.

Kamerindeling en éénpersoonskamer

icon_man Als je alleen op reis gaat hoef je geen éénpersoonskamertoeslag te betalen. Je kan ervoor kiezen om een kamer (of tent indien van toepassing) te delen en te rouleren met andere ‘op indeling’ deelnemers van hetzelfde geslacht.
icon_man icon_man Als je met z'n tweeën op reis gaat, deel je samen een kamer (of tent). Je kunt kiezen tussen een 'twin' of een 'double'. Een twin-kamer heeft twee aparte bedden; een double heeft een tweepersoonsbed. Sommige hotels hebben alleen maar twin-kamers en soms zijn alle doubles al vergeven waardoor je toch twee aparte bedden hebt.
icon_man icon_man icon_man Als je met z'n drieën op reis gaat, delen twee personen een 'double' of 'twin' kamer (of tent) en één deelnemer wordt ingedeeld in een twin-kamer (of tent) met een andere medereiziger van hetzelfde geslacht.


Bij het maken van de boeking kun je opgeven wat voor kamerindeling je wenst.

 Vervoer ter plaatse

We maken de hele reis reis gebruik van onze eigen kleine bus voor maximaal 13 deelnemers + chauffeur. Alle busjes hebben airco, comfortabele stoelen en uitstekende vering. De transfers van en naar het hotel in Seattle zijn niet bij de reissom inbegrepen. Je dient dit zelf te regelen, maar je kunt hiervoor gebruik maken van de gratis shuttleservice van het hotel. Deze kun je bij aankomst reserveren door te bellen met het hotel. Details hierover krijg je voor vertrek thuisgestuurd.

Groepsrondreis Canada-West

Niet boekbaar

Naar boven