< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op enquêtes die je na je reis in kunt vullen. De uitnodiging van deze enquête wordt na afloop van je reis gemaild.

Reisbegeleiding
Vervoer
Overnachtingen
Reisroute
8.0 3 beoordelingen
 • 8 03-09-10

  Marten

  De internationale groepssamenstelling was perfect! Enorm genoten van de geweldige landschappen en enkele activiteiten. Bereid je wel voor op een echte kampeerreis in wisselende weersomstandigheden (koud in September!). Fysiek geen relax vakantie, maar door alle ervaringen in korte tijd toch een opgeladen gevoel aan het eind.

 • ? 23-07-10

  Jeron

  de reis is zeer goed bevallen. je bent echt even bevrijdt van de Europese drukte. vooral de stadjes Banff en Jasper zijn zeer mooi en vooral ook de omgeving van deze twee stadjes., , ook het Olympische stadje Whistler is zeer mooi. maar het allermooiste vond ik toch wel de kanotocht in de middle of nowhere. verlost van alle gekte als mobiele telfoons, wegverkeer, herrie en noem maar op. deze reis was super mooi.

 • 8 16-07-10

  Anouk

  Gorgeous Canada-West! Een reis om niet snel te vergeten: een gezellige groep, veel activiteiten en een prachtige natuur. Ik heb tijdens deze reis kennis gemaakt met de Rockies en ben verkocht! Ik zou graag nog een keer terug gaan om te genieten van dit prachtige deel van Canada.

Groepsrondreis Canada-West

Niet boekbaar

Naar boven
 

Haal het Midden-Oosten en Noord-Afrika in huis
Samen met Sawadee!

Reizen door het Midden-Oosten en Noord-Afrika, voelt als reizen door de tijd. Ook deze week hebben wij weer leuke tips en reisverhalen voor jou geselecteerd.

Speel daarnaast deze week mee met de Midden-Oosten en Noord-Afrika quiz. Door alle vragen goed en zo snel mogelijk te beantwoorden maak jij kans op een reisspelletjespakket. Leuk voor nu thuis, maar ook straks op reis.