Leg nú jouw reis voor 2021 vast en profiteer van flexibele annuleringsvoorwaarden Meer info

< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op enquêtes die je na je reis in kunt vullen. De uitnodiging van deze enquête wordt na afloop van je reis gemaild.

Reisbegeleiding
Vervoer
Overnachtingen
Reisroute
8.3 90 beoordelingen
 • 9 31-07-19

  Joost

  Mooie reis, door een prachtig gebied.

 • 8 31-07-19

  Monique

  Alaska is een prachtige bestemming met oneindig veel mogelijkheden.

 • 7 31-07-19

  Peter

  Een gevarieerde reis die een goed beeld van het zuidelijke deel van Alaska en Yukon geeft. Met Brian hadden we ook een goede reisleider. Helaas kan door bosbrand het laatste deel van de reis naar Homer niet worden volbracht. Het alternatieve hotel was matig. Ook hadden de tenten van een betere kwaliteit mogen zijn. Hierdoor is het oordeel voor deze reis een 7. Anders zou deze hoger zijn geweest.

 • 8 31-07-19

  Gaby

  Mooie reis door prachtig berglandschap met geweldige uitzichten. Je bent bijna continu omgeven door de natuur. Daarnaast is het een gevarieerde reis. Afwisseling in overnachtingen van basic tot redelijk hotel, van gletsjers tot kust en van wandelen tot excursie met boot/vliegtuig. Het reisprogramma zit prima in elkaar waardoor je op veel verschillende plaatsen komt waar veel is te zien en te doen. Houd er rekening mee dat je niet alles zal kunnen doen dat als opties benoemd wordt in het dagprogramma. Vanwege de lange afstanden die gereden moeten worden zijn er lange reisdagen. Tijdens deze ritten is er weinig tijd om tussendoor langere periode te stoppen en ergens te wandelen of rustig van de omgeving te genieten. We hadden een leuke, actieve en energieke reisbegeleider die veel kon vertellen en laten zien over Alaska en de omgeving. De reisbegeleider regelde de excursies op zo'n manier dat iedereen zijn keuze kon uitvoeren. Mooie dingen gezien en unieke dingen gedaan.

 • 10 31-07-19

  Jos

  met een woord geweldig geweldige reisleider un man met reis ervaring

 • 7 31-07-19

  Margaretha

  Het was weer de moeite waard. Ik heb al veel gezien van de wereld, en had een wouw gevoel. Vooral van de gletchers !

 • 9 31-07-19

  Bram

  Mooie reis, veel mooie dingen gezien en unieke dingen gedaan. Klant contact was vriendelijk, snel en behulpzaam.

 • 8 31-07-19

  Harm

  Prachtige reis. Geweldige uitzichten en ervaringen, mooie maar zeker ook minder mooie/goede kampeersites. Veel extra kosten, maar zeker een aanrader.

 • 8 14-07-19

  Henk

  Mooie afwisselende reis. Afwisseling in overnachtingen (van zéér basic tot redelijk hotel), omgeving (van gletsjer tot kust) en activiteiten (van steil wandelen tot kajakken). Piepjonge gids, die het heel goed deed. Dat we goed weer hadden was wel van belang. Nauwelijks beren, en tot onze verbazing ook vrijwel geen muggen. Veel kilometers bus. Prettige variatie in de groep, plezierige sfeer.

 • 9 14-07-19

  Wim

  Gevarieerde reis door prachtig berglandschap. Het reisprogramma zit goed in elkaar waardoor je op veel verschillende plaatsen komt waar veel is te zien en te doen. En er is daarnaast ook genoeg gelegenheid om zelf invulling te geven aan je vrijetijdsbesteding op locatie. Vanwege de omvangrijke route zijn sommige reisdagen lang en is er dan weinig gelegenheid om tijdens de rit leuke locaties nader te bezichtigen en een foto te maken. We hadden een leuke, actieve reisbegeleider die veel kon vertellen over de omgeving, geschiedenis, planten en dieren en hij regelde de extra te maken excursies goed. Voor herhaling vatbare reis!

 • 9 14-07-19

  Pim

  Prachtige reis waarin heel veel mooie plekken in Alaska en Yukon worden bezocht. Veel mooie en afwisselende excursies en activiteiten. En een goede balans tussen activiteiten en reizen en kamperen en wat luxere slaapplekken.

 • 9 14-07-19

  Marijke

  Schitterende reis. Overweldigende natuur, kamperen op bijzondere plekken. Amazing Alaska!

 • 9 14-07-19

  Theo

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 7 19-06-19

  Ralph

  Mooie reis.prachtig landschap. Wel relatief veel lange reisdagen.

 • 7 19-06-19

  Ralph

  Mooie reis. Kamperen leuk, vooral ook omdat we goed weer hadden. Prachtige natuur. Alleen lange reisdagen.

 • 8 19-06-19

  Marjan

  Prachtige reis, overweldigend mooie natuur. De meeste kampeerplekken zijn prima en de hotels/lodges een welkome afwisseling. De tenten zijn erg dun en lekten bij de eerste regenbui. Gelukkig hadden wij verder geen regen en geen echte kou maar daar moet je dus op voorbereid zijn. Excursies inderdaad erg duur maar die wij hebben gedaan (Bear viewing Flight, boottocht Kenai, gletsjerwandelen) zijn zeker de moeite. Sawadee zou gewoon alle excursies met prijsindicatie op hun website moeten zetten zodat je je er van te voren in kunt verdiepen en er evt voor kunt sparen. Fijne en kundige tourguide.

 • 8 19-06-19

  Gitte

  Mooie reis welke aan de meeste verwachtingen voldoet met begaafde reisleider. Alles goed verzorgd.

 • 9 19-06-19

  Lisette

  Alaska-Yukon was een fantastische, intensieve reis. Hoe duur ook, ik raad van harte aan om enkele aanvullende excursies te boeken zoals Kenai Fjorden boottocht en de berenvlucht.

 • 9 19-06-19

  Carlo

  Fantastische reis door Alaska. Goed georganiseerd en met een geweldige trip leader.

 • 8 19-06-19

  Frits

  Mooie kampeernatuurreis, onder, voor Alaska, zeer goede weersomstandigheden, wat natuurlijk meegenomen is als je in tenten slaapt. Zeer deskundige reisbegeleider/chauffeur. Wel af en toe zeer lange reisdagen

Groepsrondreis Alaska en Yukon - Kampeer/hotel reis

Wildernis en goudzoekers

image
24 dagen vanaf € 4.399
Avontuur-Plus
Naar boven