< Terug naar resultaten

Verblijf & vervoer

Hieronder volgt een selectie van de accommodaties die we gebruiken tijdens deze reis. In het geval dat we niet terecht kunnen in een bepaald hotel, wijken we uit naar een gelijkwaardige accommodatie.

Info over de accommodaties
Vervoer ter plaatse

Accommodatie algemeen

Dit is een half kampeer-, half hotelreis. In Seward, Wrangell Mountains, 1 x Dawson City en Denali wordt er in hotels/cabins overnacht. In de cabins slaap je met meerdere personen op één kamer. Alle andere nachten kamperen we.Wij verzorgen alle kampeerspullen en een kampkeuken, maar je dient zelf voor een goede slaapzak te zorgen. Op een enkele uitzonderig na kamperen we op campings met faciliteiten als toilet en warme douches. Voor die laatste moet doorgaans wel 1 tot 3 dollar worden betaald.
De éénpersoonskamertoeslag geldt uitsluitend voor de 2 hotelovernachtingen in Anchorage. Tijdens de kampeerovernachtingen is het niet mogelijk om een single tent te boeken. In overleg kun je wel een eigen (lichtgewicht) tent meenemen.
Bij deze internationale groepen wordt je - als je alleen reist - in Anchorage ingedeeld met een andere deelnemer op jouw reis van hetzelfde geslacht, maar niet noodzakelijk met een Sawadee-reizger.

Kamerindeling en éénpersoonskamer

icon_man Als je alleen op reis gaat hoef je geen éénpersoonskamertoeslag te betalen. Je kan ervoor kiezen om een kamer (of tent indien van toepassing) te delen en te rouleren met andere ‘op indeling’ deelnemers van hetzelfde geslacht.
icon_man icon_man Als je met z'n tweeën op reis gaat, deel je samen een kamer (of tent). Je kunt kiezen tussen een 'twin' of een 'double'. Een twin-kamer heeft twee aparte bedden; een double heeft een tweepersoonsbed. Sommige hotels hebben alleen maar twin-kamers en soms zijn alle doubles al vergeven waardoor je toch twee aparte bedden hebt.
icon_man icon_man icon_man Als je met z'n drieën op reis gaat, delen twee personen een 'double' of 'twin' kamer (of tent) en één deelnemer wordt ingedeeld in een twin-kamer (of tent) met een andere medereiziger van hetzelfde geslacht.


Bij het maken van de boeking kun je opgeven wat voor kamerindeling je wenst.

 Vervoer ter plaatse

We maken de hele reis reis gebruik van onze eigen kleine bus. Er kunnen 15 passagiers in + de chauffer/gids, maar om het comfortabel te houden is de maximale groepsgroote slechts 13. Alle busjes hebben airco, comfortabele stoelen en uitstekende vering zodat we ook off road kunnen gaan. De transfers van en naar het hotel in Anchorage zijn niet bij de reissom inbegrepen. Je dient dit zelf te regelen en kunt hiervoor gebruik maken van de gratis shuttleservice van het hotel. Deze kun je bij aankomst reserveren door te bellen met het hotel. Het gratis telefoonnummer van het Inlet Tower Hotel is 800-544-0786.

Groepsrondreis Alaska en Yukon

Niet boekbaar

Naar boven