< Terug naar resultaten

Groepsrondreis Alaska Ruig en Ongerept

De laatste grens

Waarom deze reis?

 • Actieve rondreis met bezoek aan de mooiste parken van Alaska .
 • Vaak twee nachten op één plaats, dus niet iedere dag reizen!
 • Reizen met comfortabele minibusjes waarin plaats is voor maximaal 13 personen. De bagage gaat in een trailer.
 • Drie dagen Denali National Park.
 • Prettige afwisseling van hotelovernachtingen en kamperen op veelal fantastische lokaties.

Zwaarte van deze reis

 • Zwaarte van de reis

  arrow
  • image

   Zeer lichte reis met rustige reisdagen en/of zeer lichte dagwandelingen

  • image

   Lichte reis met mogelijk enkele langere reisdagen en/of eenvoudige dagwandelingen

  • image

   Reis met enkele lange reisdagen en/of zwaardere (dag)wandelingen

  • image

   Zwaardere reis, door langere reisdagen, veel verplaatsingen en/of zwaardere, meerdaagse wandelingen

  • image

   Zware reis, door bijvoorbeeld lange reisduur, veel verplaatsingen, langere reisdagen, intensievere trekkings en in mindere mate grote cultuurverschillen

  image
 • Comfort van de overnachtingen

  arrow
  • image

   Basic hotels, mogelijk afgewisseld met veel kampeer- en/of andersoortige overnachtingen

  • image

   Eenvoudige hotels, mogelijk afgewisseld met meerdere kampeer- en/of andersoortige overnachtingen

  • image

   Comfortabele hotels, mogelijk afgewisseld met enkele kampeer- en/of andersoortige overnachtingen

  • image

   Comfortabelere, Luxere hotels

  • image

   Luxe hotels

  image
Deze reis is op dit moment helaas niet boekbaar. Bekijk andere reizen in Verenigde Staten

Route daagse groepsrondreis Alaska Ruig en Ongerept

Alaska is een wereld van immense schoonheid waar ‘s zomers de zon niet ondergaat en van reusachtige gletsjers, diepe fjorden en uitgestrekte toendra’s. Hier sta je oog in oog met kariboes en grizzlyberen. De reis voert langs hoogtepunten als Denali N.P. en Kenai Fjords N.P. en er is volop ruimte voor varen, wandelen en andere activiteiten. Kortom, een reis voor de echte avonturier en natuurliefhebber.

Een echte natuurrondreis door Alaska die, vanwege de soms primitieve en de soms lange reisdagen, een flinke dosis flexibiliteit van de deelnemers verwacht. Je reist in een internationale groep,waarbij de maximum leeftijd 38 is. Er zijn enkele Nederlandse vertrekken voor alle leeftijden.Aan het begin en het eind wordt er in eenvoudige hotels en hutten geslapen. Twaalf nachten wordt er gekampeerd. De campings hebben over het algemeen goede voorzieningen, maar voor warme douches moet wel vaak betaald worden. Alle deelnemers helpen mee met koken, afwassen en kamp opzetten en afbreken.De hele reis beschikken we over een eigen kleine bus. Er zijn tochten te maken per paard, kajak en mountainbike. Het dak van Noord Amerika Na een dag acclimatiseren in Anchorage, de hoofdstad van Alaska, rijden we via een bezoek aan Wrangell-St. Elias N.P. naar Denali N.P. De schoonheid van Alaska komt voor je ogen tot leven als je Mount McKinley in zicht krijgt. Deze berg (6194m) is de hoogste van Noord Amerika en zo enorm van omvang dat het haar eigen weerpatroon creëert. In Denali N.P. zijn de dieren de baas en hier leven kariboes, wolven en de reusachtige grizzlybeer. Gletsjers en Beluga’s Ten zuiden van Anchorage ligt het prachtige Kenai Peninsula, een schiereiland met vele fjorden en gletsjers, waar de witte Beluga-walvissen voorkomen. Op weg naar het vissersplaatsje Seward bezoek je de fraaie Portage gletsjer. Hier kun je een boottocht over de Resurrection Bay maken, waar otters, zeeleeuwen en adelaars te zien zijn. Verse zalm Aan de andere kant van het Kenai Schiereiland reizen we per boot naar ons afgelegen privékamp in de wildernis. Omgeven door het Kenaigebergte en met uitzicht over de baai, geniet je na een dag kajakken of mountainbiken van vers gevangen zalm op de barbeque. Tijdelijk prijsverlaging van de rondreis naar Alaska Alle reizen in Nederlandstalige groep zijn tijdelijk in prijs verlaagd. Boek je reis voor vóór 6 februari en betaal een zeer speciale prijs. Wacht niet te lang met boeken; onze groepen hebben maximaal 13 deelnemers.

Groepsrondreis Alaska Ruig en Ongerept

Niet boekbaar

Naar boven
 

Haal het Midden-Oosten en Noord-Afrika in huis
Samen met Sawadee!

Reizen door het Midden-Oosten en Noord-Afrika, voelt als reizen door de tijd. Ook deze week hebben wij weer leuke tips en reisverhalen voor jou geselecteerd.

Speel daarnaast deze week mee met de Midden-Oosten en Noord-Afrika quiz. Door alle vragen goed en zo snel mogelijk te beantwoorden maak jij kans op een reisspelletjespakket. Leuk voor nu thuis, maar ook straks op reis.