< Terug naar resultaten

Groepsrondreis Australië Ruig en Ongerept

Oneindig rode Outback

Waarom deze reis?

Zwaarte van deze reis

 • Zwaarte van de reis

  arrow
  • image

   Zeer lichte reis met rustige reisdagen en/of zeer lichte dagwandelingen

  • image

   Lichte reis met mogelijk enkele langere reisdagen en/of eenvoudige dagwandelingen

  • image

   Reis met enkele lange reisdagen en/of zwaardere (dag)wandelingen

  • image

   Zwaardere reis, door langere reisdagen, veel verplaatsingen en/of zwaardere, meerdaagse wandelingen

  • image

   Zware reis, door bijvoorbeeld lange reisduur, veel verplaatsingen, langere reisdagen, intensievere trekkings en in mindere mate grote cultuurverschillen

  image
 • Comfort van de overnachtingen

  arrow
  • image

   Basic hotels, mogelijk afgewisseld met veel kampeer- en/of andersoortige overnachtingen

  • image

   Eenvoudige hotels, mogelijk afgewisseld met meerdere kampeer- en/of andersoortige overnachtingen

  • image

   Comfortabele hotels, mogelijk afgewisseld met enkele kampeer- en/of andersoortige overnachtingen

  • image

   Comfortabelere, Luxere hotels

  • image

   Luxe hotels

  image
Deze reis is op dit moment helaas niet boekbaar. Bekijk andere reizen in Australië

Route daagse groepsrondreis Australië Ruig en Ongerept

Op je swag in de billabong bij een vuurtje tucker uit je billy eten. Brabbeltaal? Niet als je door de oneindige rode Outback van Australië gereisd hebt. Gracieuze manta’s, hoppende kangoeroes, vreemde omgekeerde bomen en slapen onder de sterren maken dit Australische avontuur helemaal af.

Dit is een actieve kampeerreis door het westen van Australië met veel mogelijkheden tot wandelen, klimmen, zwemmen en het ervaren van het buitenleven in de Outback. Alle reizen worden begeleid door een lokale Engelstalige reisbegeleider.We maken gebruik van hotels en meerpersoonskamers in hostels. Tijdens de 12 kampeerovernachtingen slaap je niet in tenten maar in swags: canvas omhulsels voor je slaapzak onder de blote hemel.Van Perth naar Broome maken we gebruik van een gewone kleine bus met aanhanger. Vanwege het ruigere werk in de Kimberley en de Bungle Bungles maken we van Broome tot Darwin gebruik van een 4x4-truck. Met name aan het begin van de reis zijn er lange reisdagen. Zwemmen met manta’s en haaien Perth, de hoofdstad van Western Australia, en zusterstadje Fremantle zijn rustige en heerlijk relaxte steden om Australië mee te beginnen. Meer naar het noorden is het azuurblauwe water van de Indische Oceaan een thuis voor een ongelooflijke verscheidenheid aan zeeleven. Bij Monkey Mia komen dolfijnen tot bij het strand om zich te laten voeren. Snorkelend of duikend is nog veel meer te ontdekken onder water. Kijk niet verbaasd op als je grote schildpadden of kleine haaien voorbij ziet komen. Het is zelfs mogelijk om zij aan zij met meters grote reuzenmanta’s te zwemmen. Kloven en watervallen Door Karijini National Park lopen vele rivieren en diepe kloven die garant staan voor uitdagende wandelingen over rotspartijen en smalle richels - soms met behulp van touwen en ladders. Als beloning wachten poelen en watervallen waarin het heerlijk afkoelen is. Krokodillen in de Outback De Kimberley is een verlaten hoek van Australië van rivieren vol krokodillen, mysterieuze boab-bomen en natuurlijk de eindeloze savanne en rode aarde van de Outback. De Bungle Bungles is een bizar rotslandschap dat je al wandelend en (optioneel) per vliegtuig kan bekijken. Slapend in je swag onder de sterren naast een kampvuurtje, luisterend naar de krekels en andere geluiden van deze verlaten wereld, ervaar je het ultieme Crocodile Dundee-gevoel.

Groepsrondreis Australië Ruig en Ongerept

Niet boekbaar

Naar boven
 

Waar kan ik naar toe?
Gele, veilige reisbestemmingen

Wil jij graag een reis maken naar een veilige regio en verzekerd zijn van flexibele boekings-en annuleringsvoorwaarden

Bekijk onze reizen naar bestemmingen die door het Ministerie van Buitenlandse Zaken (MinBuZa) zijn aangemerkt als geel gebied. Daarmee zijn ze dus veilig bereisbaar.