< Terug naar resultaten

Verblijf & vervoer

Hieronder volgt een selectie van de accommodaties die we gebruiken tijdens deze reis. In het geval dat we niet terecht kunnen in een bepaald hotel, wijken we uit naar een gelijkwaardige accommodatie.

Info over de accommodaties
Vervoer ter plaatse

Accommodatie algemeen

De eerste twee nachten in Perth en de laatste nacht in Darwin overnacht je in een comfortabel hotel midden in het centrum. Het hotel in Darwin heeft een zwembad. Bij het landarrangement zijn de hotelovernachtingen in Perth en Darwin niet inbegrepen. De kosten hiervoor zijn € 175,- p.p. Wil je gebruik maken van deze mogelijkheid geef dit dan aan op je boekingsformulier bij keuzeprogramma.
Tijdens de eerste vijf nachten na Perth en de drie nachten in Broome slaap je in (soms gemengde) meerpersoons slaapzalen, ook weer in backpackerhostels. Alle overige nachten wordt er gekampeerd en slaap je in een zogenaamde ‘swags’: een canvas omhulsels met ingebouwd matras voor je slaapzak onder de blote hemel.
Sommige campings hebben goede faciliteiten als warme douches en elektra, maar vaak ook is er slechts koud of geen stromend water. Omdat je heel veel kunt zwemmen tijdens de reis zul je een douche waarschijnlijk niet eens missen. Een enkele nacht slapen we in het wild en zijn er in het geheel geen faciliteiten. Toiletten zijn bijna altijd “long drops”, oftewel een gat in de grond met een muurtje er omheen.
Gezien de aard van de reis is het (in tegenstelling tot onderstaande standaard informatie) niet mogelijk een éénpersoonskamer te boeken voor deze reis.

Kamerindeling en éénpersoonskamer

icon_man Als je alleen op reis gaat hoef je geen éénpersoonskamertoeslag te betalen. Je kan ervoor kiezen om een kamer (of tent indien van toepassing) te delen en te rouleren met andere ‘op indeling’ deelnemers van hetzelfde geslacht.
icon_man icon_man Als je met z'n tweeën op reis gaat, deel je samen een kamer (of tent). Je kunt kiezen tussen een 'twin' of een 'double'. Een twin-kamer heeft twee aparte bedden; een double heeft een tweepersoonsbed. Sommige hotels hebben alleen maar twin-kamers en soms zijn alle doubles al vergeven waardoor je toch twee aparte bedden hebt.
icon_man icon_man icon_man Als je met z'n drieën op reis gaat, delen twee personen een 'double' of 'twin' kamer (of tent) en één deelnemer wordt ingedeeld in een twin-kamer (of tent) met een andere medereiziger van hetzelfde geslacht.


Bij het maken van de boeking kun je opgeven wat voor kamerindeling je wenst.

 Vervoer ter plaatse

Van Perth naar Broome maken we gebruik van een gewone kleine bus met aanhanger. Vanwege het ruigere werk in de Kimberley en de Bungle Bungles maken we van Broome tot Darwin gebruik van een 4x4-truck. De luchthaventransfers in Perth en Darwin zijn niet in de reissom inbegrepen. Hiervoor kun je gebruik maken van de airport shuttles die in beide steden rijden.

Groepsrondreis Australië Ruig en Ongerept

Niet boekbaar

Naar boven
 

Flexibel boeken bij Sawadee

Boek je een reis bij Sawadee, dan profiteer je nú van de volgende voorwaarden: 

  • Kosteloos annuleren tot 30 dagen voor vertrek.
  • Geld terug i.p.v. (nieuwe) reisvoucher
  • Gratis omboeken tot 5 dagen voor vertrek.
  • Vergoeding niet genoten reisdagen bij repatriëren.  
  • Gratis annuleren tot dag voor vertrek bij een COVID-19 besmetting.