Resultaten worden geladen

Individuele rondreis Zuid-Afrika

In Zuid-Afrika kun je je tijdens een individuele rondreis laten verassen door de imposante Drakensbergen, het prachtige kustgebied en natuurlijk het wilde avontuur in het Kruger Nationaal Park. Tijdens je reis kun je ook op bezoek gaan bij de Swati’s en het heerlijke lokale eten proeven.

Waarom op Individuele rondreis door Zuid-Afrika?

Omdat de wegen erg goed begaanbaar zijn in Zuid-Afrika is het goed te doen om er zelf doorheen te rijden. Wij hebben de perfecte privé rondreis voor jullie geregeld waarbij je alle hoogtepunten uit de regio ziet. Omdat je zelf achter het stuur zit bepaal je hoelaat je vertrekt, hoelang je ergens blijft en natuurlijk het algehele tempo van de reis. Daarnaast ben je op onze individuele rondreizen ook nog eens opstap je met je eigen reisgezelschap. Perfect dus voor familie's, groepen vrienden en andere reisgezelschappen!

Bekijk onze reizen naar Zuid-Afrika per reissoort:

Naar boven
 

Korting op je volgende reis?

Laat je email achter en win! 

Wij verloten 2x €125,- korting! De korting is een jaar geldig en in te zetten op ons gehele aanbod. 

Door deelname schijf je je in voor de wekelijkse Sawadee nieuwsbrief. Sawadee respecteert jouw privacy en gebruikt hiervoor de richtlijnen vanuit de AVG wetgeving. Bekijk ons privacybeleid.