Resultaten worden geladen

Individuele rondreis Jordanië 

Er is heel veel te doen en te ontdekken in Jordanië. Tijdens een individuele rondreis in dit bijzondere land doorkruizen we zowel per kameer, per landcruiser als te voet de ruige woestijnen van Wadi Rum. Hier zullen we ook overnachten en zul je een spectaculaire sterrenhemel zien. Daarnaast wandelen we door het natuurreservaat van Dana en gaan we snorkelen in de Rode Zee.

Waarom een individuele rondreis maken in Jordanië?

Wil je graag op reis in Jordanië maar doe je dat liever met je eigen reisgezelschap? Dan is een individuele rondreis echt iets voor jullie! Waan je in een compleet andere wereld op slechts een paar uur vliegen van Nederland. Tijdens onze privé rondreizen zorgen wij ervoor dat alles vooraf goed is geregeld en dat er een gids aanwezig is om jullie met alles te helpen. Ook is er meer dan genoeg individuele vrijheid om te doen wat je zelf wilt. De perfecte manier om Jordanië te ontdekken dus!

Bekijk onze reizen naar Jordanië per reissoort:

Naar boven
 

Korting op je volgende reis?

Laat je email achter en win! 

Wij verloten 2x €125,- korting! De korting is een jaar geldig en in te zetten op ons gehele aanbod. 

Door deelname schijf je je in voor de wekelijkse Sawadee nieuwsbrief. Sawadee respecteert jouw privacy en gebruikt hiervoor de richtlijnen vanuit de AVG wetgeving. Bekijk ons privacybeleid.