Een groepsreis door Brazilië laat je kennis maken met de diverse cultuur en natuur van dit bruisende land. Kom tot rust op de prachtige stranden van Ilha Grande, zwem in de kristalheldere rivieren van Bonito, bewonder de Iguazu watervallen, verken het grootste draslandgebied ter wereld en swing mee met de samba dansende bevolking. Ben je op zoek naar avontuur? Maak een meerdaagse trektocht door het bijzondere Chapado Diamantina Nationaal Park. Maak verder kennis met de spectaculaire wereldsteden Rio de Janeiro en São Paulo. Laat je meevoeren in het feestgedruis tijdens het wereldberoemde carnaval en ontmoet de vriendelijke en passievolle lokale bevolking. Brazilië is een perfect land om een rondreis door te maken, ook voor families en singles.

Er zijn 5 reizen die voldoen aan jouw wensen
 • Rondreis Brazilië en Buenos Aires Reis van tango naar samba
  • Meerdaags verblijf in de boeiende steden Buenos Aires en Rio de Janeiro
  • 3-daags bezoek aan de Pantanal (maaltijden en excursies inclusief) om wild te observeren
  • Bezoek aan Argentijnse en Braziliaanse kant van de Iguaçu watervallen

  Gegarandeerd vertrek op:
  14 okt , 13 jan , 13 apr - alle vertrekdata

  21 dagen
  vanaf € 2.948,- € 2.878,- inclusief CO2-compensatie
 • Rondreis Brazilië Bruisende steden en overweldigende natuur
  • Ontdek waarom de 'Route van de Emoties' in Noord Brazilië bekend staat als adembenemend!
  • Avontuurlijk driedaags verblijf in de Amazone (maaltijden en excursies inclusief)
  • Goede combinatie van cultuur en natuur

  Gegarandeerd vertrek op:
  12 okt - alle vertrekdata

  Nieuwe reis
  23 dagen
  vanaf € 3.598,- € 3.498,- inclusief CO2-compensatie
  Bekijk deze reis

  Gegarandeerd vertrek op:
  12 okt - alle vertrekdata

 • Rondreis Brazilië Go-26 Actieve jongerenreis door bruisend Brazilië
  • Kleine groepen van maximaal 13 deelnemers
  • Reis met leeftijdsgenoten door Brazilië
  • Het is de perfecte mix van bruisende wereldsteden, onvergetelijke natuurbeleving en hagelwitte stranden
  Blijf op de hoogte
  24 dagen
  Reis binnenkort boekbaar
 • Toon ook reizen met internationale groepen

Resultaten worden geladen

< Terug naar alle Brazilië reisverhalen

Brazilië; stad én natuur

Midden- en Zuid-Amerika, 14-11-16

Het Zuid-Amerikaanse land Brazilië wordt al jaren druk bezocht door reizigers. Niet alleen vanwege de vele bruisende steden zoals Salvador de Bahia, maar óók vanwege de werkelijk ongekend mooie natuur. Neem nou het plaatsje Piranhas, waar de São Francisco rivier in het binnenland de diepste kloven heeft uitgesneden; een prachtige verschijning! En zo zijn er nog veel meer redenen om Brazilië te bezoeken. 

Het Amazonegebied 

Evengoed in Brazilië vind je het Amazonegebied. Stap aan boord van een houten zeilschip en vaar een paar dagen door dit spectaculaire natuurgebied. En een paar dagen, die heb je écht wel nodig; het Amazonegebied van Brazilië is namelijk het grootste tropische regenwoud ter wereld! Je komt hier meer dieren, planten en boomsoorten tegen dan waar dan ook in de wereld. Welke bijzondere planten en dieren spot jij?

Nationaal Park Chapada Diamantina

Natuurliefhebber? Dan ben je tijdens je rondreis door Brazilië stiekem wel een beetje verplicht om het Nationaal Park Chapada Diamantina te bezoeken. De natuur in dit park is prachtig! Het is een savannelandschap, onderbroken met tafelbergen, heldere rivieren, grote rotsen en de mooiste watervallen. Dit park ligt ten westen van de stad Salvador de Bahia en heeft een oppervlakte van ruim 1.500 vierkante kilometer. Naast het unieke landschap, vind je hier ook een grote diversiteit aan planten en dieren. Denk aan cactussen, bromelia’s, apen en herten. 

Salvador de Bahia 

Zoals gezegd is een rondreis naar Brazilië op te splitsen in twee delen: stad en natuur. Breng een bezoek aan de stad Salvador de Bahia en je bevindt je in de meest swingende stad van het hele land. Overal waar je loopt hoor je hier de geluiden van de percussieband Olodum of de berimbau. Zegt het je nu nog niets? Wacht maar tot je één stap in de straten van Salvador zet. Tip: bezoek deze stad tijdens het jaarlijkse carnaval. Volgens het Guinness Book of Records is dit carnaval met twee miljoen bezoekers het grootste straatfeest ter wereld! 

Olinda

Het koloniale plaatsje Olinda ligt in het noordoosten van Brazilië en staat bekend om haar kleurrijke gebouwen en mooie pleinen. Neem plaats op een van de vele gezellige terrasjes en geniet van het dagelijks leven wat aan je voorbij trekt. Met name vanwege haar ruim 20 barokke kerken en in de geschiedenis gedoopte gebouwen, staat deze mooie stad al vanaf 1982 op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. 

Naar boven