Er zijn 27 reizen die voldoen aan jouw wensen
 • Groepsrondreis Marokko wandelreis Langs berberdorpen en kasbah's
  • Volkomen andere wereld dichtbij
  • Vierdaagse wandeltocht met ezels door het ruige Saghro gebergte
  • Mooie wandeling in de Todrakloof
  13 dagen
  vanaf € 1.139,- inclusief CO2-compensatie
 • Groepsrondreis Oman en Dubai De wereld van Duizend-en-een-nacht
  • Schitterende off road tocht naar Mussanah met jeeps
  • Afwisselende rondreis door het best bewaarde geheim van het Midden-Oosten
  • Bezoek aan de steden Muscat en Nizwa

  Gegarandeerd vertrek op:
  25 okt - alle vertrekdata

  11 dagen
  vanaf € 2.019,- inclusief CO2-compensatie
  Bekijk deze reis

  Gegarandeerd vertrek op:
  25 okt - alle vertrekdata

 • Groepsrondreis Turkije Hoogtepunten Zeg merhaba tegen Turkije
  • NIEUWE REIS: Van de sprookjesachtige binnenlanden naar de Turkse Riviera
  • Ervaar Turkse gastvrijheid en eet bij de lokale bevolking in Cappadocië
  • Verblijf in sfeervolle kleinschalige hotels
  Nieuwe reis
  14 dagen
  vanaf € 1.189,- inclusief CO2-compensatie
 • Groepsrondreis Israël: Tel Aviv & Jeruzalem Pop-Up Geniet van twee totaal verschillende steden
  • Ontdek twee kanten van Israël in slechts een week tijd
  • NIEUWE REIS: Verblijf in twee totaal verschillende steden: bruisend Tel Aviv en historisch Jeruzalem
  • Stadstours in beide steden
  Nieuwe reis
  5 dagen
  Reis binnenkort boekbaar

Resultaten worden geladen

Rondreis Midden-Oosten en Noord-Afrika

Tijdens de rondreizen in het Midden-Oosten en Noord-Afrika krijg je het gevoel alsof je door een sprookje reist. Het Midden-Oosten en Noord-Afrika ligt verspreid over twee continenten, maar wordt door ons gezien als een gebied; de Arabische Wereld. 

Het Midden-Oosten is zelf geen continent. Het is een regio van Afrika-Eurazië met vage grenzen. Het Joden-, Christendom en de Islam is in deze regio ontstaan. Tijdens je groepsreis naar het Midden-Oosten merk je al snel dat de Islam de meest voorkomende religie is. De hoofdtaal in de regio is het Arabisch. Als je aan het Midden-Oosten denkt, komen er waarschijnlijk snel associaties met olie in je op. Zij hebben namelijk de meerderheid van de aardolievoorraden in het bezit. Niet alleen door de hoeveelheid aardolie, maar ook door de geografische ligging, hebben ze een belangrijke betekenis in de wereld. Voordat je op reis gaat is het belangrijk om te weten dat er in de regio twee klimaten heersen: het Middellandse Zeeklimaat en een woestijnklimaat. Bij de verschillende reizen staat de beste reistijd aangegeven.

Rondreis door het gastvrije Midden-Oosten

Gedurende een groepsreis in het Midden-Oosten maak je op een authentieke manier kennis met de landen en de oprechte gastvrijheid van de bevolking. Of je nou door Istanbul loopt, over het Van meer vaart of te fiets het maanlandschap van Cappadocië ontdekt: overal raak je in gesprek met de lokale bevolking. Op markten mag je veel proeven en voor je het weet heb je een uitnodiging om bij een familie thuis koffie te drinken!

Avontuurlijk rondreizen door Noord-Afrika

Ben jij avontuurlijk en kies je er voor om op groepsreis naar Noord-Afrika te gaan? Dan kom je onder andere door de Erg Chebbi woestijn waar je slaapt onder de sterren, in vooraf opgezette tenten. Je komt door de betoverende stad Marrakech, waar je jezelf in de Medina (oud stadcentrum) eeuwen terug in de tijd waant. Heb je al eens gehoord over de Dadesvallei? Hollywood wel. Deze prachtige omgeving is gebruikt als filmdecor; bijvoorbeeld voor de Gladiator! Ontdek het betoverende Noord-Afrika en ontwaak tussen zandduinen van wel 200 meter hoog. Laat je verassen door de het land met prachtige kustlijnen, oude (konings)steden en de ruïne van een Romeinse nederzetting!

Midden-Oosten: Reis door de schatkamer van de geschiedenis

Ben je geïnteresseerd in Romeinse steden, lijkt drijven in de Dode Zee je interessant en wandel jij liever door natuurreservaten, dan dat je televisie kijkt? Ga dan mee op rondreis door het Midden-Oosten en ontdek landen als Jordanië en Israël! Je doorkruist hier het spectaculaire woestijnlandschap van Wadi Rum en besteedt naast activiteiten, ook veel tijd aan cultuur. Als je het een dag rustiger aan wilt doen, dan sla je een wandeling over; de wandelingen zijn namelijk optioneel! Wanneer je door Jerash (een oude Romeinse stad) loopt, zie je theaters, tempels en imposante stadspoorten en pleinen omzoomd met zuilen in Ionische stijl. Ontdek het Midden-Oosten zelf en laat je verbazen door het land!

Naar boven