< Terug naar overzicht
Sawadee steunt de strijd tegen plastic afval op Bali

Sawadee steunt de strijd tegen plastic afval op Bali

Tijdens een reis van twee weken verbruik je al snel 30 plastic waterflesjes. De app Refill my Bottle moet hier verandering in brengen. Deze app bevat namelijk een kaart waarop 250 refill stations staan aangegeven, plekken waar je je waterfles kunt bijvullen met drinkwater. Zo draag je bij aan het reduceren van plastic afval op Bali, de Gili-eilanden, Nusa Lembongan, Java en Flores.

De Refill my Bottle app is een mooie manier om reizigers te betrekken bij het verminderen van plastic afval en daarom doneerde Sawadee onlangs 1100 USD om de ontwikkeling van de app te ondersteunen. Deze donatie werd mede mogelijk gemaakt door onze reizigers, die duurzaam toerisme een warm hart toe dragen. Hoe dit zit? Sinds januari 2018 compenseert Sawadee de volledige CO2 uitstoot van alle reizen die haar klanten maken. Reizigers hebben daarnaast de mogelijkheid om ook een vrijwillige bijdrage te doen in de strijd tegen onder andere de opwarming van de aarde, vervuiling en armoede. Het bedrag dat Sawadee dankzij de vrijwillige bijdragen niet zelf hoeft te investeren in CO2 compensatie, investeren wij in andere projecten op het gebied van MVO en duurzaamheid. De Refill my Bottle app is een van deze projecten.

Kijk voor meer informatie op www.refillbali.com

Laat een reactie achter

 

Maak kans op Bever cadeaukaart
ter waarde van € 250!

De zomer is ver te zoeken dus kun je vast wel iets gebruiken om je dag zonniger te maken. Wil je kans maken op een Bever cadeaukaart om artikelen aan te schaffen voor je volgende reis?

Door deelname schijf je je in voor de wekelijkse Sawadee nieuwsbrief. Sawadee respecteert jouw privacy en gebruikt hiervoor de richtlijnen vanuit de AVG wetgeving. Bekijk ons privacybeleid.