< Terug naar overzicht
Jordanië en Israël versoepelen inreisregels per 1 maart

Jordanië en Israël versoepelen inreisregels per 1 maart

Op 1 maart worden de inreisregels van zowel Jordanië als Israël versoepeld. Het wordt hierdoor weer wat makkelijker om naar deze landen op vakantie te gaan. Voor beide landen geldt momenteel een (grotendeels) geel reisadvies.

Jordanië

Op 1 maart schaft Jordanië de testverplichting voor inkomende reizigers af. Nu moeten reizigers nog voor vertrek én direct na aankomst in Jordanië een PCR-test doen, maar vanaf 1 maart is dit dus niet meer nodig.

Israël

Op 1 maart worden ook de inreisregels van Israël versoepeld. Momenteel mogen alleen mensen die tegen Covid-19 zijn gevaccineerd het land inreizen, maar vanaf 1 maart is dit geen vereiste meer. Wel moeten bezoekers bij vertrek een PCR-test tonen en bij aankomst nogmaals een PCR-test doen. Toeristen van alle leeftijden, zowel gevaccineerden als niet-gevaccineerden, kunnen dus weer naar Israël reizen. Dit betekent dat vanaf 1 maart ook gezinnen met ongevaccineerde kinderen weer op vakantie kunnen naar Israël. De quarantaineplicht van maximaal 24 uur tot de uitslag van de tweede test bekend is, blijft gelden.

Laat een reactie achter

 

Sawadee Actieweek


Boek je tijdens de Sawadee Actieweek een reis, dan:

  • Krijg je een cadeaubon van Wijnvoordeel.nl t.w.v. €25,-
  • Betaal je geen boekingskosten
  • Maak je kans op een wijnpakket t.w.v. €53,-

Op welke mooie reis ga jij proosten?