< Terug naar overzicht
Sawadee Familieavontuur wint Kids Vakantiegids Award Bronvermelding: Kids Vakantiegids

Sawadee Familieavontuur wint Kids Vakantiegids Award

De meest kindvriendelijke reisorganisaties zijn op woensdag 13 januari, de eerste publieksdag van de Vakantiebeurs, onderscheiden met de Kids Vakantieaanbieder van het Jaar Awards 2016. De verkiezing is een initiatief van Kids Vakantiegids en wordt jaarlijks georganiseerd in samenwerking met de Vakantiebeurs.

Sawadee Familieavontuur heeft daarbij de Kids Vakantieaanbieder van het Jaar award gewonnen in de categorie 'Verre vakanties' en daar zijn we best een beetje trots op!

De verkiezing
Uit ruim zeventig inschrijvingen nomineerde een vakjury per categorie drie deelnemers. De vakjury bestond uit vakantie experts Frank Oostdam (Directeur ANVR), Philipp Goos (CEO Zoover) en Marlotte Lubbers (Uitgever Kids Vakantiegids). Bijna tienduizend kinderen en ouders bepaalden de uiteindelijke winnaars door het invullen van de Kids Enquête op  www.kidsvakantiegids.nl

Laat een reactie achter

 

Haal het Midden-Oosten en Noord-Afrika in huis
Samen met Sawadee!

Reizen door het Midden-Oosten en Noord-Afrika, voelt als reizen door de tijd. Ook deze week hebben wij weer leuke tips en reisverhalen voor jou geselecteerd.

Speel daarnaast deze week mee met de Midden-Oosten en Noord-Afrika quiz. Door alle vragen goed en zo snel mogelijk te beantwoorden maak jij kans op een reisspelletjespakket. Leuk voor nu thuis, maar ook straks op reis.