< Terug naar overzicht
Update aardbeving Lombok & Gili-eilanden

Update aardbeving Lombok & Gili-eilanden

De afgelopen weken hebben er diverse zware aardbevingen plaatsgevonden in de regio Lombok. Voornamelijk Lombok en de Gili-eilanden zijn hierdoor getroffen. Alle Sawadee groepen zijn veilig en we nemen daar waar noodzakelijk maatregelen om de veilige doorgang van de reizen te waarborgen.

Inmiddels is er meer duidelijk over de omvang van de schade op Lombok en de Gili-eilanden. Er wordt door de lokale bevolking met man en macht aan het herstel gewerkt. Toch zal het nog enige tijd gaan duren voordat het noordelijke deel van Lombok en de Gili-eilanden weer geschikt zijn om onze reizigers een onbezorgde vakantiebeleving te geven. De routes van al onze rondreizen door Indonesië die dit deel van Lombok aandoen, zullen daarom tot begin 2019 worden aangepast. We hopen van harte dat we vanaf volgend voorjaar weer volop reizen naar dit gebied kunnen aanbieden. We proberen dit zo snel mogelijk te realiseren zodat inkomsten uit het toerisme op Lombok verder zullen bijdragen aan de wederopbouw van dit zwaar getroffen deel van Indonesië.

Laat een reactie achter

Reacties

 • Patty Pera - Clarenbach

  09-08-2018

  Vanmorgen, donderdag 9 augustus, weer een aardbeving. Kan u mij zeggen of onze broer Jim Clarenbach en zijn groep in orde zijn?

 • Sawadee

  Hallo Patty, Mijn collega's hebben Jim vanmorgen persoonlijk gesproken en hij en zijn groep zijn gelukkig helemaal oke! Hartelijke groet, Laura, Sawadee Reizen

 • Oniem An

  07-08-2018

  Vorig jaar heb ik de reis naar de Kleine Sunda eilanden gedaan. Mijn reisleidster was Karin. Is alles in orde met haar?

 • Sawadee

  Beste Oniem An, al onze groepen zijn op dit moment veilig. Ook Karin.

 • Daan van der Steen

  07-08-2018

  Bij deze wil ik jullie bedanken voor het informeren van het thuisfront. Onze zoon was onbereikbaar, maar via jullie toch snel informatie gekregen . De leiding ter plaatse heeft uitstekend gehandeld, ondanks de moeijke situatie. Er zijn nog groepen die nog in Lombok etc zijn. Bij deze veel sterkte toegewenst. Sawadee doet alles wat ze kunnen. Bedankt!!!

 • Sawadee

  Beste Daan, bedankt voor je fijne bericht. Uiteraard doen we er alles aan om onze reizigers zo goed mogelijk te helpen. Veiligheid staat te allen tijde voorop en ons crisisteam is volop bezig om iedereen goed thuis te krijgen ofwel een veilig vervolg van hun reis te bieden. In ieder geval fijn dat je zoon inmiddels weer in Nederland is! Hartelijke groet, het team van Sawadee

 • M. Hulshof

  07-08-2018

  Ik ervaar helaas een gebrek aan het persoonlijk informeren over het verloop van de reis. Inmiddels is het reisadvies naar Lombok en de Gili eilanden bijgewerkt op de website van buitenlandse zaken (https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen/indonesie/). De Gili eilanden worden nu geëvacureerd en het advies is om niet naar het noorden van Lombok af te reizen. Wij hebben een verlenging van de reis op Gili geboekt, wat natuurlijk niet door kan gaan. Echter heb ik daar nog geen bericht over ontvangen van Sawadee over een aanpassing van het programma. Ik kan mij voorstellen dat jullie tijd nodig hebben om te inventariseren... Wanneer kunnen wij bericht verwachten? Vandaag of morgen? Alvast bedankt voor uw reactie.

 • Mirjam Serry

  06-08-2018

  Fijn dat jullie de reizigers en de thuisblijvers informeren. Wij hebben deze mooie reis bij jullie staan voor 4 october. Dat geeft een heel dubbel gevoel.

 • Ronald Timmerman

  06-08-2018

  Kunt u aangeven wat jullie doen met de reizen die nog vertekken ? Ronald Timmerman Kleine Sunda eilanden familiereis ( vertrek 10 augustus)

 • Sawadee

  Beste Ronald, Op dit moment zijn wij druk bezig met het inventariseren van de gevolgen voor de reizigers die op dit moment in Oost-Indonesië onderweg zijn naar/zich bevinden in het betreffende gebied. Daarna zullen uiteraard de groepen die op korte termijn vanuit Nederland vertrekken ook bericht krijgen over hun reis en de gevolgen hiervoor. Op het moment dat we daar meer over weten, laten we het z.s.m. weten. Hartelijke groet, Het team van Sawadee Reizen

 • Henk linders

  06-08-2018

  Goed dat sawadee de thuisblijvers ook informeert

 

Profiteer alleen deze week nog!
Betaal slechts €50,- aan


Maak je reisplannen concreet en profiteer deze week nog van onze unieke actie.

Als je nu een reis boekt, betaal je slechts € 50 aan in plaats van 20% van de reissom.