Leg nú jouw reis voor 2021 vast en profiteer van flexibele annuleringsvoorwaarden Meer info

< Terug naar overzicht
We kijken weer vooruit!

We kijken weer vooruit!

De afgelopen maanden waren een uitdaging voor ons allemaal. Het niet kunnen zien van familie en vrienden, misschien wel een besmetting dichtbij, minder werk en/of verplicht thuis moeten werken, soms vergezeld door jengelende kinderen. Het heeft ons allemaal op de proef gesteld. Daarnaast zagen velen van onze reizigers ook hun prachtige reisplannen in duigen vallen. Dit laatste heeft zeker een grote impact op ons en onze collega’s in het buitenland gehad, maar ook op onze reizigers, die met veel geduld de ontwikkelingen hebben afgewacht en massaal de SGR gegarandeerde coronavoucher hebben geaccepteerd. We zijn iedereen hier enorm dankbaar voor.

Het is heel fijn om te vernemen dat vele landen hun grenzen weer open gaan zetten en we weer vooruit kunnen gaan kijken. We zijn achter de schermen dan ook bijzonder hard aan het werk met de voorbereidingen en plannen voor de toekomst. We kennen jullie,  onze reizigers, als flexibele, avontuurlijke en actieve wereldontdekkers. Dat werd weer bevestigd in de antwoorden uit de enquête die we onlangs hebben gehouden. Maar liefst 70% van de ondervraagden overweegt alweer om een groepsreis te gaan maken.

ONBEZORGD OP REIS
Aan ons nu dus de taak om onze reizen zo veilig en coronaproof mogelijk uit te voeren. Hoe we dat doen? Wij reizen uitsluitend naar veilige landen. Landen die door de Nederlandse overheid en door onszelf getoetst en veilig bevonden zijn. We gaan op pad met gezonde, kleine groepen die voor vertrek en tijdens de reis gemonitord worden. We nemen uitgebreide hygiëne maatregelen, en eisen die ook van onze partners zoals hoteliers, restaurants, busbedrijven en excursie leveranciers. We bieden 24 uur per dag ondersteuning, zowel ter plaatse als vanuit ons kantoor in Amsterdam en halen je gegarandeerd naar huis, mocht dat nodig zijn. Wil je meer weten over alle maatregelen die wij treffen om je veilig en verantwoord op reis te laten gaan, ga dan naar onze website en lees onze uitgebreide protocollen: 

> Lees onze protocollen

FLEXIBELE BOEKINGS- EN ANNULERINGSVOORWAARDEN
Bij bijzondere omstandigheden horen uiteraard bijzondere en flexibele boekings- en annuleringsvoorwaarden. Zo kun je in de huidige situatie toch alvast je reis vastleggen – en de bijbehorende voorpret ervaren – maar heb je voldoende ruimte om je plannen (vaak kosteloos) te wijzigen indien de omstandigheden veranderen. 

> Lees onze flexibele boekings- en annuleringsvoorwaarden

Wij kunnen niet wachten om jullie weer te verwelkomen en samen te doen wat we uiteindelijk het allerliefste doen: de wereld ontdekken! 

Hartelijke groet, Namens Wietske, Michele, Gunnar, Bas en alle andere Sawadee medewerkers

Laat een reactie achter