Er zijn 2 reizen die voldoen aan jouw wensen
 • Groepsrondreis Arctisch Canada & Groenland Epic High Arctic
  • Arctisch Wildleven van dichtbij: ijsberen, walvissen, muskusossen en grote kolonies zeevogels
  • Varen in West Groenland en Arctisch Canada
  • Bezoek traditionele Canadese en Groenlandse Inuit nederzettingen
  Blijf op de hoogte
  18 dagen
  Reis binnenkort boekbaar
 • Groepsrondreis Arctisch Canada Arctic Watch Wilderness Lodge
  • Zeer grote kans op beluga's, ijsberen en andere pooldieren
  • Ervaar hoe het is om geïsoleerd van de buitenwereld te leven
  • Geniet van prachtige vergezichten
  Blijf op de hoogte
  11 dagen
  Reis binnenkort boekbaar
 • Verberg reizen met internationale groepen

Resultaten worden geladen

< Terug naar alle Canada (Arctic) reisverhalen

Extreem avontuur Canada

Noord- en Zuidpool, 18-07-16

Het klinkt misschien gek zo tijdens de Nederlandse zomer maar dit is de uitstekende tijd om een trip te maken naar de Noordpool! Dus pak die de dikke truien, sneeuwschoenen en wanten vast in. Op naar het prachtige Canada, waar een groot avontuur op je wacht. IJsberen, zeehonden en walrussen… Je komt ze hier stuk voor stuk tegen. Ja het is koud en ja je begeeft je 21 dagen in een extreme omgeving, maar dankzij het van alle gemakken voorziene cruiseschip wordt dit tóch een uiterst comfortabele reis.

Over Canada

Het Noord-Amerikaanse Canada is na Rusland het grootste land ter wereld. Hoewel de hoofdstad Ottawa is, zijn steden als Toronto, Québec en Vancouver over het algemeen bekender. Canada staat bekend om haar mooie natuur en diverse Nationale Parken. Denk bijvoorbeeld aan het Yoho, Kootenay en Pacific Rim National Park; drie prachtige parken die veel bezocht worden. Tijdens een reis door Canada is de kans groot dat je dagenlang door de weidse landschappen trekt, zonder iemand tegen te komen. Op een aantal beren na…

Arctic

Bij de Arctic Canada reizen van Sawadee kom je waarschijnlijk geen gewone beren, maar ijsberen tegen! In een groot, comfortabel cruiseschip reis je door het noorden van Canada. Dit is de perfecte uitvalsbasis voor een onvergetelijke reis; via het water volg je tenslotte weer hele andere routes dan via het land. Door de koude temperatuur en extreme omgeving wordt er vaak gedacht dat de Canada reizen best heftig zijn. Schijn bedriegt: iedereen die normaal fit is kan aan deze reis deelnemen. Het is wel handig om je conditie enigszins op peil te hebben, zodat je de wandelingen door de sneeuw en heuvels niet hoeft te missen.

Rondreis Groenland en Canada

Ga je liever wat langer op avontuur? En ben je benieuwd naar de expeditie van Franklin die in 1845 op zoek ging naar een noordelijke doorgang naar Azië? Dan is onze 21-daagse reis absoluut iets voor jou. Tijdens deze reis volg je een deel van Franklin’s tocht, ook bezoek je eilanden waar de expeditieleden hebben overwinterd. Tijdens deze reis staat de prachtige Arctische natuur centraal. Ook het spotten van ijsberen, walvissen en robben zal een hoogtepunt zijn!

Naar boven
 

Sawadee Game Week
Latijns-Amerika

Ben je snel in het raden van het juiste woord? Kom erachter tijdens de ‘Guess the word’ Game van Latijns-Amerika. Raad het woord zo snel mogelijk en met zo min mogelijk letters en maak kans op het boek Before they pass away van Jimmy Nelson. Succes!