Privé familiereizen

Op avontuur met je eigen gezin

Zonder zorgen, zonder al te veel inspanning en uitzoekwerk, maak je bij ons de mooiste reis met je familie. Wie er mee reist bepaal je zelf; het eigen gezin, drie generaties, bevriende families of samengestelde gezinnen. Alles kan! De routes zijn speciaal samengesteld voor families en veruit de meeste accommodaties hebben een heerlijk zwembad. De vertrekdatum bepaal jezelf, en wij zoeken er graag de beste vluchten bij, maar dat mag je ook zelf doen. Kortom, privé familiereizen met een goede organisatie én een scherpe prijs!

Bekijk hieronder een aantal uitgelichte privéreizen of bekijk ons gehele aanbod.

Waarom een privéreis?

  • Op avontuur met je eigen gezin
  • Jullie kunnen zelf je vertrekdatum bepalen
  • Wie er meereist bepaal je zelf

Familiereis Privé Costa Rica - 21 dagen

Tijdens deze privéreis door Costa Rica ontdek je de overweldigende en afwisselende natuur. Tochten door het tropische regenwoud laten je zoeken naar apen, neusbeertjes en luiaards. Je wandelt langs borrelende kraters en dampende bronnen en kunt heerlijk in bronnen badderen met uitzicht op de Arenal Vulkaan. Waaghalzen mogen de spannende canopytour niet missen. Hangend in een trapeze glijd je via een kabelbaan van boomtop naar boomtop en voel je je als Tarzan of Jane! Ter afsluiting van deze avontuurlijk reis door Costa Rica kun je aan het strand heerlijk zonnen en zwemmen, of leren surfen!

Bekijk de reis

Familiereis Privé Jordanië - 9 dagen

Tijdens deze privé-familiereis Jordanië dobber je in de Dode Zee en krijg je alle tijd om de beroemde roze stad Petra te verkennen. Jordanië is de perfecte bestemming voor families met kinderen die kort op vakantie willen. Je kunt zelf beslissen hoe je de woestijn van Wadi Rum wilt doorkruisen; per landcruiser, kameel of te voet. In de woestijn slapen jullie twee nachten in een bedoeïenentent of als je wilt in de buitenlucht onder een spectaculaire sterrenhemel! Aqaba is het perfecte eind van deze actieve reis. Je kunt er heerlijk luieren aan het strand of snorkelen tussen de veelkleurige vissen. Een veelzijdig avontuur voor de hele familie!

Bekijk de reis

Familiereis Privé Sri Lanka - 20 dagen

Tijdens de privé-familiereis Sri Lanka ontdek je naast de fascinerende cultuur ook het gevarieerde landschap. Het prachtige eiland Sri Lanka biedt de mooiste elementen van Azië, met een beperkt aantal lange reisdagen.Jullie bezoeken oude steden en fietsen door traditionele dorpjes. Het vervoer gaat met een eigen bus en jullie nemen een keer de trein. Tijdens optionele jeepsafari's ga je op zoek naar wilde dieren die in de nationale parken van Sri Lanka leven. De vakantie eindigen jullie ontspannen aan de kust met witte zandstranden. Een gevarieerde vakantie met een compleet beeld van Sri Lanka.

Bekijk de reis

Benieuwd naar meer reizen? Klik hieronder om ons gehele aanbod te zien

Gehele aanbod