Vragen over de drukte op Schiphol? Klik hier voor meer info

Reizen tijdens corona

Het begint bij veel mensen weer te kriebelen om op reis te gaan. Hoewel reizen in sommige gevallen nog steeds niet al te gemakkelijk is, is het zeker niet onmogelijk. Een aantal van onze reizigers zijn inmiddels alweer op pad gegaan. Benieuwd hoe het is om in deze tijd op rondreis gaan? Lees hieronder enkele ervaringen.

Veilig boeken bij Sawadee

  • Aangesloten bij de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds.
  • Reizen alleen als het veilig en verantwoord kan.
  • Een optie plaatsen is bij ons geheel vrijblijvend.
  • Bij annulering krijg je aanbetaling terug. Geen vouchers.
9,0 beoordeling

Angele - rondreis Lapland jan 2022

"De reis overtrof al mijn verwachtingen, helemaal weg van de bewoonde wereld en van corona. Echt een week in vrijheid geleefd. Maar het hoge cijfer is ook helemaal te danken aan onze reisleider Ruben."

Bekijk deze reis

Maria - rondreis Costa Rica nov 2021

"Na 1,5 jaar niet kunnen reizen was dit geweldig. Alles verliep soepel, alles was mooi, alles was genieten. Leuke groep, geweldige reisleider Patrick, de wandelende encyclopedie, altijd vrolijke chauffeur Jose en natuurlijk een geweldig land met prachtige natuur en dieren."

Bekijk deze reis
9,0 beoordeling
10 beoordeling

Aaffien - wandelvakantie Portugal okt 2021

"Lopen langs prachtige baaien en kliffen. Onbezorgd wandelen van A naar B onder begeleiding van onze twee gedreven en enthousiaste reisleiders / gidsen, tevens chauffeurs! Wat heb ik genoten!"

Bekijk deze reis

Eva - rondreis Griekenland okt 2020

"Heerlijk om in Coronatijd toch nog een reisje te kunnen maken! Het was erg lekker om er uit te zijn. Het weer was fantastisch (tussen de 26-32 graden). De treinrit en de laatste dag aan het strand vond ik super. De omgeving van de Peloponnesos was groen en mooi met veel olijfbomen en sinaasappelgaarden. De Grieken waren blij dat we er waren (nauwelijks toeristen door Corona). De reisbegeleider was top en voegde steeds nog wat dingen toe, erg leuk! De vrije tijd die in het programma beschreven stond was er nauwelijks, maar dat was voor mij geen punt. Ook Athene vond ik leuk, met zn kleine straatjes en de Acropolis met zeer weinig toeristen."

Bekijk deze reis
7,0 beoordeling
8,0 beoordeling

Lotte - 22-35ers reis Balkan sept 2021

"Hele mooie en veelzijdige reis! Niet alleen is er veel mooie natuur en aandacht voor de geschiedenis, er is af en toe zelfs de kans om uit te gaan! Elke dag is er weer wat actiefs te doen (wandelen, fietsen, kanoën, zwemmen)."

Bekijk deze reis

Ingrid - familiereis Egypte jan 2022

"Geweldige en onvergetelijke reis! Zo indrukwekkend! We hadden een heel inspirerende gids die heel veel kon vertellen over het oude en nieuwe Egypte. Sawadee heeft ons heel erg ontzorgd en voor nieuw vervoer gezorgd als dat nodig was. De reis was intensief, leerzaam maar wel in een voor onze groep ideale mix met ontspanning. Echt een aanrader voor gezinnen met grote kinderen!"

Bekijk deze reis
10 beoordeling

Wil je op reis maar twijfel je nog? Neem een optie.

Ben je er nog niet helemaal uit of je een reis definitief kunt gaan maken? Dan kun je bij Sawadee een vrijblijvende optie nemen op de reis van jouw keuze. Met een optie houden we zo lang als mogelijk de plek (mits beschikbaar) in de groep voor je vast. We vragen echter nog geen vluchten of accommodaties aan, of deelname aan een keuzeprogramma. Een optie kun je telefonisch afsluiten bij een van onze reisexperts via 020-420 22 20 (keuze 2) of via de website.

Bekijk alle reizen