< Terug naar resultaten

Verblijf & vervoer

Hieronder volgt een selectie van de accommodaties die we gebruiken tijdens deze reis. In het geval dat we niet terecht kunnen in een bepaald hotel, wijken we uit naar een gelijkwaardige accommodatie.

Info over de accommodaties
Vervoer ter plaatse

Accommodatie algemeen

We overnachten afwisselend in hotels, lodges, een poussada (kleine herberg) en in tenten. We proberen overal voor goede middenklasse accommodatie te kiezen, maar het blijft Angola, dus een koude douche, een hard matras of matige service mag niet als een verrassing komen. De kampeerovernachtingen zijn in het wild en zonder faciliteiten. Van de deelnemers wordt verwacht dat ze meehelpen met het opzetten en afbreken van het kamp en met koken en afwassen.
Het kan heel misschien zijn dat er bij een bepaalde accommodatie tóch ineens geen plek genoeg is voor iedereen bij een volle groep en dat sommige deelnemers die nacht moeten kamperen. Hiervoor kan dan geen compensatie verkregen worden.

Kamerindeling en éénpersoonskamer

icon_man Als je alleen op reis gaat hoef je geen éénpersoonskamertoeslag te betalen. We gaan er dan wel vanuit dat je een kamer (of tent indien van toepassing) deelt met een medereiziger van hetzelfde geslacht.
icon_man icon_man Als je met z'n tweeën op reis gaat, deel je samen een kamer (of tent). Je kunt kiezen tussen een 'twin' of een 'double'. Een twin-kamer heeft twee aparte bedden; een double heeft een tweepersoonsbed. Sommige hotels hebben alleen maar twin-kamers en soms zijn alle doubles al vergeven waardoor je toch twee aparte bedden hebt.
icon_man icon_man icon_man Als je met z'n drieën op reis gaat, delen twee personen een 'double' of 'twin' kamer (of tent) en één deelnemer wordt ingedeeld in een twin-kamer (of tent) met een andere medereiziger van hetzelfde geslacht.

Bij het maken van de boeking kun je opgeven wat voor kamerindeling je wenst.

 Vervoer ter plaatse

We maken de hele reis gebruik van goed uitgeruste terreinwagens. Elke terreinwagen biedt plek aan 8 passagiers en heeft een openslaand dak zodat je perfect zicht hebt als je stilstaat of langzaam rijdt.. Naast de wagens voor de passagiers gaat er nog een back-up en materialenwagen mee. Ook tijdens de vrije dagen in Luanda hebben we de beschikking over de wagens zodat we korte excursies en/of een stadstour kunnen maken.

Rondreis Angola Ruig en Ongerept

Binnenkort boekbaar.
Ik blijf graag op de hoogte.

image
Bedankt, we houden je op de hoogte

Liever telefonisch contact met één van onze reisadviseurs? Neem contact met mij op.

Naar boven
 

Sawadee Reisevent 25 november
DeFabrique, Utrecht

  • Lezingen door documentairemaker: Ruben Terlou
  • Vlogworkshop door vlogger Teun Peters
  • Workshop Smartphone fotografie  
  • Lancering nieuwe brochure 2019/2020
  • Doe inspiratie op voor je volgende reis.
Kom je ook? Meld je gratis & vrijblijvend aan.