< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 9,0
Vervoer 7,9
Overnachtingen 7,5
Reisroute 7,9
8.2 251 beoordelingen
  • 7 11-02-16

    Ada Ransijn

    Ethiopië: Een arm land met een rijke cultuur uit het verre verleden. Het is verbazend hoe mensen uit allerlei verschillende gemeenschappen leven en overleven met het weinige wat men heeft. Op de markten merk je dat jou belangstelling voor de mensen en wat ze doen het ijs wel breekt. De gids die bij elk bezoek aanwezig is, kan helpen een brug te slaan. Bij het bezoek aan de stammen hebben we bewust geen foto's gemaakt. Het bleek prettiger te zijn om de mensen in hun eigen omgeving en dagelijkse werkzaamheden te ontmoeten. Andere dorpen die we bezochten, boden leuke contacten en fotomomenten. De wegen zijn de laatste jaren stukken verbeterd, veel is al geasfalteerd. Onderweg is heel veel te zien. Een heel andere wereld dan de onze en die je elk moment weer verbaasd.

  • 8 11-02-16

    Dick Broersma

    gevarieerd programma. geeft goede indruk van het land.goede mix cultuur/natuur. helaas waren sommige hotels zeer slecht. uitstekende reisleider.

  • 9 11-02-16

    Peter Westervoorde

    Geweldige rondreis maar alleen voor mensen met een zeer goede lichamelijke conditie.

  • 8 11-02-16

    Maria Van Vlerken

    Deze rondreis vond ik zeer boeiend, een van de meest boeiende en afwisselende reizen die ik ooit gemaakt heb. Eigenlijk zijn het twee verschillende reizen, noord en zuid Ethiopië, met enerzijds het accent op het orthodoxe christendom en de rotskerken en anderzijds op de vele verschillende stammen in het zuiden. Omdat we met een kleine groep waren, van 8 mensen, was het prettig rondreizen, zeker omdat ik niet gewend ben om met een groep te reizen.

  • 8 11-02-16

    Radboud Mensonides

    Een mooie rondreis door een bijzonder gevarieerd land. De groepssamenstelling vond ik van deze reis wat minder, ik was de enigste single

  • 7 11-02-16

    Cees Van Zoest

    Tijdens deze rondreis krijg je een uigebreide indruk van zowel het noordelijk als het zuidelijk deel van Ethiopie. Het iseen zeer intensieve reis met een vol programma, relatief weinig eigen tijd en soms lange en vermoeiende reisdagen.

  • 9 11-02-16

    Marianne Kalthoff

    Bijzondere rondreis, je komt echt in een andere wereld

  • 9 14-01-16

    Rudi Braam

    Een mooie reis waarin cultuur (in het noorden) en natuur en stammen (in het zuiden) goed ge combineert zijn. Een goede reisleider maakt deze reis helemaal af. We zijn een ervaring rijker.

  • 9 14-01-16

    Niek Schumacher

    Een pracht reis met vele hoogtepunten onder leiding van een zeer ervaren en prettige reisleider.

  • 9 14-01-16

    Coby Van Veldhuizen

    Deze rondreis was zeer veelzijdig. De combinatie van zowel noordelijk als zuidelijk Ethiopie geeft een goed beeld van het land. Het is wel belangrijk om een goede conditie te hebben.

  • 9 14-01-16

    Paul De Groote

    Een prachtige reis die zijn prijs meer dan waard was.

  • 8 14-01-16

    Peter Dekker

    Een goed georganiseerde rondreis naar Ethiopië met een zeer wisselend programma.

  • 10 14-01-16

    Alice Stolk

    Prachtige reis. Afwisselend programma. Uitstekende reisleiding.

  • 9 14-01-16

    Sam Mulder

    Boeiend land. Cultureel Noord-Ethiopie en veel natuur en bijzondere stammen in het zuiden. Dus 2 soorten reizen in 1.

  • 9 14-01-16

    Kees Folkersma

    Prijs kwaliteit uitstekend. Bus naar het noorden kan m.i. beter. Ramen sloten niet, Stof door de vloer. Geen rekken voor handbagage. Hotels vielen mee.

  • 10 14-01-16

    Ton De Bakker

    Alles was in één woord: perfect

  • 9 14-01-16

    Nathalie Kremers

    Zware rondreis -zeker als je weerstand even wat minder is- maar prachtig. Landschappelijk heel erg mooi, bevolking is prachtig en vriendelijk, vele hoogtepunten in de reis: Timkatfestival, bulljump en Mursi.

  • 8 14-01-16

    Richard Schreuder Peters

    Ethiopië is heel apart. Goed programma en uitstekende gids (Arjen). Een bijzondere ervaring.

  • 8 14-01-16

    Jan Sijm

    De groepsreis in Ethiopië zelf was heel divers. Groen in het noorden, kaal en warm in het zuiden. In beide delen wel verrassende beelden gezien. Qua vervoer was het zuiden prima: een aantal 4w-drives. In het noordelijk deel hadden we een té kleine bus voor 19 mensen bovendien konden de ramen niet permanent dicht en het stuifde soms behoorlijk.

  • 9 14-01-16

    Will Muijtjens

    Zeer uitdagende en enerverende reis met nagenoeg elke dag een hoogtepunt. Ethiopie is een zeer bijzonder land, niet te vergelijken met welk land dan ook. Een beetje avontuurlijke instelling is wel wenselijk.

Rondreis Ethiopië

Kerken en kleurrijke bevolking

Rondreis Ethiopië
29 dagen vanaf € 2.498
Naar boven
 

Maak kans op een reisvoucher
ter waarde van € 750!

De herfst is in aantocht.. Dagen worden korter, het wordt kouder.. Heb je al zin in vakantie? Als reisliefhebber kunnen we je vast en zeker blij maken met een Sawadee reisvoucher t.w.v. € 750!

Kans maken? Beantwoord dan onderstaande vraag en wie weet ben jij dan de gelukkige!