< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 9,6
Vervoer 9,1
Overnachtingen 7,5
Reisroute 8,1
8.2 283 beoordelingen
  • 8 13-02-18

    Gina Van Der Horst

    Ethiopie, wat een reis en wat een land ! je valt van de ene verbazing in de andere ... totaal anders dan dat ik verwacht had van een reis in Afrika. Zoals ik gewend ben van Sawadee een top reis leider( of begeleider?), Arjan heeft ons met zekere hand en daadkracht dit land en de bewoners laten ervaren -een land waar niets vast staat,waar alle zekerheden onzekerheden kunnen zijn -is er water / accomodatie/vervoer /eten ?dit eist een enorme veerkracht en inzet , maar ook liefde, kennis en inzicht voor het land en de bevolking en zijn gebruiken .Als reiziger moet je voor deze reis klaar zijn , het komt emotioneel enorm binnen- een ervaring waar je bewust voor moet kiezen en waarbij je niets mag verwachten qua luxe en gemak . Een echte Sawadee reis ... een geweldige ervaring en een verrijking voor de geest die ik niet had willen missen .

  • 9 13-02-18

    Henri Van Maasakkers

    Het was een afwisselende avontuurlijke reis met veel cultuur en natuur.

  • 10 13-02-18

    Eddy Paessens

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 13-02-18

    Jannie Pellenberg

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 13-02-18

    Peter Holleman

    Goed doordachte reis, waarbij een goede indruk van het land wordt verkregen.

  • 8 13-02-18

    Els Janssen

    Ethiopie is een bijzonder land en je leert op de manier waarop Sawadee reist, dit land een beetje kennen.

  • 8 16-01-18

    Marianne Budde

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 7 16-01-18

    Paul Hoogewoning

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 16-01-18

    Astrid Van Der Ven

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 16-01-18

    Theo Bruurs

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 7 16-01-18

    Marlies Van Der Wijngaard

    Een zeer indrukwekkende reis, wel veel lange reisdagen.

  • 8 16-01-18

    Mea Markvoort

    Zeer bijzonder mooi land.goede ervaring

  • 6 16-01-18

    William Vugts

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 16-01-18

    Katrien Ardinois

    mooie reisroute, bezoek aan de stammen werd met respect naar de bevolking geregeld

  • 8 16-01-18

    Friede Simmes

    Bijzondere reis. Veel gezien van het landschap, geschiedenis, de verschillende bevolkingsgroepen en hun leefwijze.

  • 9 16-01-18

    Annemie Eggen

    Deze reis heeft aan al mijn verwachtingen voldaan. De kerken in het noorden waren prachtig en het Timkat-festival heel indrukwekkend. Het zuiden bleek veel groener dan verwacht en het zien van al de mensen die hun dagelijks kostje bij elkaar moeten scharrelen, was heel ontroerend. Ethiopië, een land om nooit te vergeten.

  • 9 26-12-17

    Maureen Aarsen

    Het is best een zware reis door alle indrukken van dit mooie land en de weinige vrije tijd die er in het programma is om alles te verwerken, maar Ethiopie is zeer zeker de moeite waard om deze reis te maken!! Doordat de stroom af en toe uitvalt is de Waka-Waka van Sawadee heel handig en verder is een (oude) trekker voor in de badkamer nuttig om mee te nemen.

  • 9 26-12-17

    Marian Morren

    Het is een fantastische reis heel afwisselend veel indrukken ontzettend mooi land mooie aardige mensen kon er geen genoeg van krijgen.

  • 8 26-12-17

    Bram Moolenaar

    Route en verblijfsduur per locatie is heel goed. Kwaliteit van hotels is laag. Door het volle programma een zware reis.

  • 8 26-12-17

    Lenie Van Heusden

    Dit was een geweldige reis. Ongekend wat je in Ethiopië te zien krijgt. Div. stammen bezocht en de mooie natuur bewonderd. Gewandeld in de hoge bergen (Bale Mounteins en Simien gebergte). Kerken bezocht en zeer bijzonder festiviteit meegemaakt. Het is al met al erg zwaar. Vaak lange dagen maar beslist de moeite waard.

Rondreis Ethiopië

Kerken en kleurrijke bevolking

Rondreis Ethiopië
29 dagen vanaf € 2.598
Avontuur-Plus
Naar boven