< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Klik hier voor meer informatie over onze beoordelingen of lees beoordelingen op Trustpilot.
Reisbegeleiding
Vervoer
Overnachtingen
Reisroute
8.2 297 beoordelingen
 • 9 16-01-19

  Trees Boonen

  Supermooie reis met vele afwisselingen qua cultuur en natuur. Geweldige enthousiaste reisleiding die daardoor ook haar bijdrage heeft geleverd aan deze ervaring (super Yacine!)

 • 8 16-01-19

  Inge Stikfort

  Ethiopië maakt indruk: wat een bijzondere kerken en kunstschatten in het noorden en prachtige stammen in het zuiden en dat alles in een erg mooi en gevarieerd landschap. Een indruk krijgen van de verschillende culturen was geweldig. Dankzij onze super reisbegeleider Yacine konden we volop genieten van alle ervaringen. Timkat meemaken was bijzonder en zo ook de vele dieren die we gezien hebben. Het vele gebedel en stof, vooral in het zuiden, maakt dat de reis net iets minder beoordeeld wordt.

 • 8 16-01-19

  Greta Vervloet

  Mooie reis. Enorm verschil tussen noord en zuid qua cultuur, landschap en bevolking. Lange reisroutes. Hotels soms erg basic zonder water en dit is niet leuk in een zo'n stoffig land als Ethiopië! Spijtig dat we niet naar het Senkele wildreservaat konden!

 • 9 26-12-18

  Remy Meertens

  Een geweldige reis door een byzonder land. Met hoogtepunten op vooral cultureel gebied (Aksum, Lalibelo, tribes in het zuiden) en op landschappelijk gebied.

 • 8 26-12-18

  Mary De Koning

  Een bijzondere reis waarin je vele jaren teruggaat in de tijd. Vooral de periode in Lalibela tijdens het Leddeth 'festival' tussen die duizenden pelgrims heeft op mij diepe indruk gemaakt. De prachtige natuur en de dieren bijv. in Simienmountains. Het met de bus of jeep laveren tussen alle koeien, geiten en mensen op de weg. Zoveel belevenissen. Het Zuiden met het bezoek aan de stammen gaf mij een wat dubbel gevoel. Als indringer in hun dagelijks leven. De wat langere reisdagen vond ik door de regelmatige onderbrekingen goed te doen.

 • 8 26-12-18

  Gerard Van Heeswijk

  Boeiende reis door twee totaal verschillende delen van Ethiopie. Zie dit vooral niet als een vakantie, maar als een reisbeleving in een bijzonder land in Afrika. Een land dat totaal anders is dan andere landen in Oost Afrika.

 • 7 26-12-18

  Anne Schierbeek

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 9 26-12-18

  Ann Bovy

  Ethiopië : onbeschrijfelijk!!! Een land dat je niet meer loslaat. Waar ja en neen steeds 'misschien' worden. Een land met een aparte logica :-)

 • 9 26-12-18

  Anton Van Rooij

  Het was een fantastische rondreis vooral ook vanwege de geweldig goede en zeer professionele begeleiding van Arjen Wienstra. Met behulp van het programma heeft hij ons echt Ethiopie en daarmee Afrika laten ervaren. Met Sawadee EN Arjen zie ik met plezier een volgende reis tegemoet.

 • 8 26-12-18

  Anja Van Vliet

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 9 26-12-18

  Monique Kappert

  De reis door Ethiopie is in ongelofelijk bijzonder. Het noorden en zuiden zijn compleet verschillend van elkaar, waardoor je het gevoel krijgt 2 landen te bezoeken. Ethiopië heeft een enorm rijke cultuur en een mooie natuur. Tijdens deze reis kun je je daar volledig in onderdompelen. Het meemaken van kerst (Leddet of Genna) in Lalibela was enorm bijzonder. Ook stonden wij plots tussen een processie rondom Timkat en sta je ineens tussen de Ethiopiërs te genieten. De stammen in het zuiden zijn de moeite waard. Je merkt echter duidelijk dat hun gewoonten langzaamaan verdwijnen en het authentieke er af gaat.

 • 8 26-12-18

  Tineke Sommer

  Indrukwekkend. Soms vermoeiende reisdagen, Leddeth Festival was grandioos, Timkat idem. Etnische volkeren ook.

 • 8 26-12-18

  Cees Gouman

  Mooi gevarieerde, maar zware reis vanwege veel auto-uren.

 • 8 13-02-18

  Gina Van Der Horst

  Ethiopie, wat een reis en wat een land ! je valt van de ene verbazing in de andere ... totaal anders dan dat ik verwacht had van een reis in Afrika. Zoals ik gewend ben van Sawadee een top reis leider( of begeleider?), Arjan heeft ons met zekere hand en daadkracht dit land en de bewoners laten ervaren -een land waar niets vast staat,waar alle zekerheden onzekerheden kunnen zijn -is er water / accomodatie/vervoer /eten ?dit eist een enorme veerkracht en inzet , maar ook liefde, kennis en inzicht voor het land en de bevolking en zijn gebruiken .Als reiziger moet je voor deze reis klaar zijn , het komt emotioneel enorm binnen- een ervaring waar je bewust voor moet kiezen en waarbij je niets mag verwachten qua luxe en gemak . Een echte Sawadee reis ... een geweldige ervaring en een verrijking voor de geest die ik niet had willen missen .

 • 9 13-02-18

  Henri Van Maasakkers

  Het was een afwisselende avontuurlijke reis met veel cultuur en natuur.

 • 10 13-02-18

  Eddy Paessens

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 8 13-02-18

  Jannie Pellenberg

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 8 13-02-18

  Peter Holleman

  Goed doordachte reis, waarbij een goede indruk van het land wordt verkregen.

 • 8 13-02-18

  Els Janssen

  Ethiopie is een bijzonder land en je leert op de manier waarop Sawadee reist, dit land een beetje kennen.

 • 8 16-01-18

  Marianne Budde

  Er is geen omschrijving ingevuld

Rondreis Ethiopië

Kerken en kleurrijke bevolking

Rondreis Ethiopië
29 dagen vanaf € 2.598
Avontuur-Plus
Naar boven