< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 9,6
Vervoer 9,1
Overnachtingen 7,5
Reisroute 8,1
8.2 255 beoordelingen
  • 7 25-09-17

    Marlou Hendrix

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 25-09-17

    Elly Laanen

    Het was een afwisselende, zeer boeiende reis. Cultuur en natuur zijn in ruime mate aan bod gekomen. In een korte tijd heb ik een goed beeld gekregen van de grote diversiteit aan cultuur en natuur in Ethiopië.

  • 9 25-09-17

    Cees Ooms

    Een geweldige reis waarin ik mij geen moment heb verveeld. Ondanks het nodige inlezen vooraf was Ethiopië voor mij echt een verrassingspakket. Wat een historie en cultuur heeft dat land. En ik heb ook zeer genoten van de glimlachen van de kinderen die ik heb ontmoet. En als de bevolking ooit nog eens het woord 'onderhoud' leert kennen, wordt het helemaal een fantastisch vakantieland.

  • 7 25-09-17

    Arnold Van Troost

    Intensieve reis, vermoeiend en soms spartaans. De informatie over deze reis door Sawadee kan beter.

  • 7 11-02-16

    Ada Ransijn

    Ethiopië: Een arm land met een rijke cultuur uit het verre verleden. Het is verbazend hoe mensen uit allerlei verschillende gemeenschappen leven en overleven met het weinige wat men heeft. Op de markten merk je dat jou belangstelling voor de mensen en wat ze doen het ijs wel breekt. De gids die bij elk bezoek aanwezig is, kan helpen een brug te slaan. Bij het bezoek aan de stammen hebben we bewust geen foto's gemaakt. Het bleek prettiger te zijn om de mensen in hun eigen omgeving en dagelijkse werkzaamheden te ontmoeten. Andere dorpen die we bezochten, boden leuke contacten en fotomomenten. De wegen zijn de laatste jaren stukken verbeterd, veel is al geasfalteerd. Onderweg is heel veel te zien. Een heel andere wereld dan de onze en die je elk moment weer verbaasd.

  • 8 11-02-16

    Dick Broersma

    gevarieerd programma. geeft goede indruk van het land.goede mix cultuur/natuur. helaas waren sommige hotels zeer slecht. uitstekende reisleider.

  • 9 11-02-16

    Peter Westervoorde

    Geweldige rondreis maar alleen voor mensen met een zeer goede lichamelijke conditie.

  • 8 11-02-16

    Maria Van Vlerken

    Deze rondreis vond ik zeer boeiend, een van de meest boeiende en afwisselende reizen die ik ooit gemaakt heb. Eigenlijk zijn het twee verschillende reizen, noord en zuid Ethiopië, met enerzijds het accent op het orthodoxe christendom en de rotskerken en anderzijds op de vele verschillende stammen in het zuiden. Omdat we met een kleine groep waren, van 8 mensen, was het prettig rondreizen, zeker omdat ik niet gewend ben om met een groep te reizen.

  • 8 11-02-16

    Radboud Mensonides

    Een mooie rondreis door een bijzonder gevarieerd land. De groepssamenstelling vond ik van deze reis wat minder, ik was de enigste single

  • 7 11-02-16

    Cees Van Zoest

    Tijdens deze rondreis krijg je een uigebreide indruk van zowel het noordelijk als het zuidelijk deel van Ethiopie. Het iseen zeer intensieve reis met een vol programma, relatief weinig eigen tijd en soms lange en vermoeiende reisdagen.

  • 9 11-02-16

    Marianne Kalthoff

    Bijzondere rondreis, je komt echt in een andere wereld

  • 9 14-01-16

    Rudi Braam

    Een mooie reis waarin cultuur (in het noorden) en natuur en stammen (in het zuiden) goed ge combineert zijn. Een goede reisleider maakt deze reis helemaal af. We zijn een ervaring rijker.

  • 9 14-01-16

    Niek Schumacher

    Een pracht reis met vele hoogtepunten onder leiding van een zeer ervaren en prettige reisleider.

  • 9 14-01-16

    Coby Van Veldhuizen

    Deze rondreis was zeer veelzijdig. De combinatie van zowel noordelijk als zuidelijk Ethiopie geeft een goed beeld van het land. Het is wel belangrijk om een goede conditie te hebben.

  • 9 14-01-16

    Paul De Groote

    Een prachtige reis die zijn prijs meer dan waard was.

  • 8 14-01-16

    Peter Dekker

    Een goed georganiseerde rondreis naar Ethiopië met een zeer wisselend programma.

  • 10 14-01-16

    Alice Stolk

    Prachtige reis. Afwisselend programma. Uitstekende reisleiding.

  • 9 14-01-16

    Sam Mulder

    Boeiend land. Cultureel Noord-Ethiopie en veel natuur en bijzondere stammen in het zuiden. Dus 2 soorten reizen in 1.

  • 9 14-01-16

    Kees Folkersma

    Prijs kwaliteit uitstekend. Bus naar het noorden kan m.i. beter. Ramen sloten niet, Stof door de vloer. Geen rekken voor handbagage. Hotels vielen mee.

  • 10 14-01-16

    Ton De Bakker

    Alles was in één woord: perfect

Rondreis Ethiopië

Kerken en kleurrijke bevolking

Rondreis Ethiopië
29 dagen vanaf € 2.498
Avontuur-Plus
Naar boven
 

Sawadee Reisevent
Zondag 26 november DeFabrique, Utrecht

  • Lezingen door wereldreiziger Chris Zegers, Pool specialist Erik van Zwol en diverse reispresentaties. 
  • Lancering nieuwe brochure 2018/2019
  • Doe inspiratie op voor je volgende reis.
Kom je ook? Meld je gratis & vrijblijvend aan.