< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Klik hier voor meer informatie over onze beoordelingen of lees beoordelingen op Trustpilot.
Reisbegeleiding
Vervoer
Overnachtingen
Reisroute
8.2 308 beoordelingen
 • 7 13-02-19

  Oscar

  Zware maar interessante reis die niet als een vakantie omschreven kan worden. De belevingen en bezoeken van onderdelen van de Ethiopische bevolking maakt het interessant.

 • 9 13-02-19

  Hildo

  Bijzonder gevarieerde reis met een programma vol afwisseling. Van kerken tot stammen, van natuur tot cultuur.

 • 9 13-02-19

  Kees

  Grote variatie qua landschap (van Savanne tot hooggebergte), natuur (veel vogels van ijsvogels tot flamingo's), mensen (diepgelovige in het wit gehulde Christenen in het Noorden tot animistische, bizar beschilderde en met geitenvellen beklede stamleden in het Zuiden) en cultuur zoals de in de rotsbodem uitgehouwen schuilkerken bij Lalibela.

 • 8 13-02-19

  Jan

  We hebben een prachtige reis gemaakt en waren onder de indruk van het land en z’n mensen.

 • 8 13-02-19

  Els

  We hebben een erg bijzondere reis gemaakt die we niet graag hadden willen missen

 • 8 16-01-19

  Tien

  een diverse reis met prachtige landschappen, stammen met verschillende gebruiken,mooie rotskerken en kloosters afgewisseld met natuur waarin de gellada- baviaan en de ethiopische wolf heel bijzonder waren. Dit alles super geregeld door Jacine , onze reisbegeleider,

 • 8 16-01-19

  Yvonne

  Ethiopie rondreis, echt een belevenis! Timkat, bezoeken van de rotskerken, de verhalen van de gidsen, de wandelingen, het rondreizen per bus en jeep, bezoek aan de verschillende stammen en markten, het is zo ontzettend bijzonder. Soms ook zo confronterend (YOU! Foto! Money! Pen!) Vroeg in bed, vaak ook weer vroeg eruit. Reisbegeleider Yacine was echt geweldig. Dankzij haar konden we van goede lunches en koffieshops genieten, heerlijk een middag uitrusten aan het mooie zwembad in arba minch, en volgende dag een boottocht op het chamomeer. Daar waar het mogelijk was regelde ze ‘extra’s’ . Ze is echt een topper!

 • 8 16-01-19

  Marijke

  Een intensieve en afwisselende reis. Fijne afwisseling tussen cultuur en natuur. De enthousiaste reisbegeleiding door Yacine maakt dat we het maximale uit de reis hebben gehaald!

 • 9 16-01-19

  Vera

  Heel indrukwekkende en prachtige reis. Mooie landschappen, interessante mensen. Ik heb een goed en compleet beeld van Ethiopië gekregen.

 • 8 16-01-19

  Evert

  De reis was goed geregeld. Yascine is een super reisbegeleidster. De hotels waren niet alle evengoed. Het kamperen is erg leuk, alleen het sanitair was prut en de kokkin was niet zo best. Het land en de mensen zijn geweldig.

 • 9 16-01-19

  Trees

  Supermooie reis met vele afwisselingen qua cultuur en natuur. Geweldige enthousiaste reisleiding die daardoor ook haar bijdrage heeft geleverd aan deze ervaring (super Yacine!)

 • 8 16-01-19

  Inge

  Ethiopië maakt indruk: wat een bijzondere kerken en kunstschatten in het noorden en prachtige stammen in het zuiden en dat alles in een erg mooi en gevarieerd landschap. Een indruk krijgen van de verschillende culturen was geweldig. Dankzij onze super reisbegeleider Yacine konden we volop genieten van alle ervaringen. Timkat meemaken was bijzonder en zo ook de vele dieren die we gezien hebben. Het vele gebedel en stof, vooral in het zuiden, maakt dat de reis net iets minder beoordeeld wordt.

 • 8 16-01-19

  Greta

  Mooie reis. Enorm verschil tussen noord en zuid qua cultuur, landschap en bevolking. Lange reisroutes. Hotels soms erg basic zonder water en dit is niet leuk in een zo'n stoffig land als Ethiopië! Spijtig dat we niet naar het Senkele wildreservaat konden!

 • 9 16-01-19

  Ankie

  Fantastisch en een heel bijzondere reis! Mooie mix van cultuur, natuur, Ethiopisch/Afrikaanse chaos, prima hotels (op een enkele daar gelaten maar daar had ik me op ingesteld). Het Zuiden met het bezoek aan de stammen gaf mij een wat dubbel gevoel maar Yacine wist toch altijd weer als eerste bij het dorp te zijn zodat je minder het gevoel had een indringer te zijn maar een echte bezoeker (interactie met de bevolking). 4 weken is lang en je komt dan op een verzadigingspunt maar daar kom je dan weer mooi overheen met weer een prachtig stukje natuur en de geneugten van het laatste hotel.

 • 9 26-12-18

  Remy

  Een geweldige reis door een byzonder land. Met hoogtepunten op vooral cultureel gebied (Aksum, Lalibelo, tribes in het zuiden) en op landschappelijk gebied.

 • 8 26-12-18

  Mary

  Een bijzondere reis waarin je vele jaren teruggaat in de tijd. Vooral de periode in Lalibela tijdens het Leddeth 'festival' tussen die duizenden pelgrims heeft op mij diepe indruk gemaakt. De prachtige natuur en de dieren bijv. in Simienmountains. Het met de bus of jeep laveren tussen alle koeien, geiten en mensen op de weg. Zoveel belevenissen. Het Zuiden met het bezoek aan de stammen gaf mij een wat dubbel gevoel. Als indringer in hun dagelijks leven. De wat langere reisdagen vond ik door de regelmatige onderbrekingen goed te doen.

 • 8 26-12-18

  Gerard

  Boeiende reis door twee totaal verschillende delen van Ethiopie. Zie dit vooral niet als een vakantie, maar als een reisbeleving in een bijzonder land in Afrika. Een land dat totaal anders is dan andere landen in Oost Afrika.

 • 7 26-12-18

  Anne

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 9 26-12-18

  Ann

  Ethiopië : onbeschrijfelijk!!! Een land dat je niet meer loslaat. Waar ja en neen steeds 'misschien' worden. Een land met een aparte logica :-)

 • 9 26-12-18

  Anton

  Het was een fantastische rondreis vooral ook vanwege de geweldig goede en zeer professionele begeleiding van Arjen Wienstra. Met behulp van het programma heeft hij ons echt Ethiopie en daarmee Afrika laten ervaren. Met Sawadee EN Arjen zie ik met plezier een volgende reis tegemoet.

Rondreis Ethiopië

Kerken en kleurrijke bevolking

Rondreis Ethiopië
29 dagen vanaf € 2.648
Avontuur-Plus
Naar boven