< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Klik hier voor meer informatie over onze beoordelingen of lees beoordelingen op Trustpilot.
Reisbegeleiding
Vervoer
Overnachtingen
Reisroute
8.5 4 beoordelingen
 • 9 26-11-11

  Tineke Van der Boon

  de danakil is waanzinnig : om in een levende krater te kunnen kijken!gebied van de dallon is niet te beschrijven zo mooi en kleurrijk. trekking door de simien is mooi maar zeer zwaar in derde camp achter gebleven maar alles kwam weer goed door de nabijheid v.d.gelaba's je aanschouwd hun dagelijks leven van zeer dichtbij

 • 9 26-11-11

  Jules Leerintveld

  De ruwe woestheid van de natuur en zijn bewoners komen in de Danakil Depression volledig tot uiting. Op de Erta Ale staar je met een immense verbazing in de navel van Moeder Aarde. Om nederig en nietig van te worden. Dallol is een meesterwerk van de natuur: een symfonie van architectuur dat samenbalt in een schilderspallet met warme diepe kleuren. De Simien Mountains worden ook wel het schaakspel van God genoemd. Als je hier mag wandelen voel je jezelf de koning in een adembenemend decor.

 • 7 26-11-11

  Floor Hamer

  Dit is een erg interessante reis, vol contrasten. De steden met historische bezienswaardigheden versus pure natuur in soms extreme vorm. Van heel koud naar heel warm (soms op dezelfde dag). De trekking is zwaar. Zowel door het lopen op hoogte als door het vele klimmen en dalen. Een goede (hand)hygiene is van het grootste belang, hoewel je ook dan flinke diarree niet kan voorkomen.

 • 9 26-11-11

  Michel Ulens

  Ruig en ongerept! Een betere omschrijving is er niet voor deze reis doorheen de meest onherbergzame streken van Ethiopië. Wie het aankan én aandurft, beleeft iedere dag weer een sublieme en unieke ervaring: Lake Afdera, Erta Ale, Dallol, de hele Tigray provincie en de Simien Mountains staan borg voor intense fysieke belevenissen, die zelfs de meest doorwinterde reiziger heel lang zullen bijblijven.

Rondreis Ethiopië

Binnenkort boekbaar.
Ik blijf graag op de hoogte.

image
Bedankt, we houden je op de hoogte

Liever telefonisch contact met één van onze reisadviseurs? Neem contact met mij op.

Naar boven