< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 7,9
Vervoer 8,4
Overnachtingen 8,1
Reisroute 7,4
7.7 22 beoordelingen
  • 9 17-11-17

    Carla Devilee

    Weer een topper in het programma van Sawadee. Een kijkje in het leven van de Afrikanen, zo puur en zo echt. Veel reisdagen maar alles bij elkaar een zeer afwisselend programma. De lokale reisleider, Ben, die heel goed Nederlands spreekt, was voor mij de kers op de taart, ik ben zoveel te weten gekomen over de cultuur van deze drie landen.

  • 9 17-11-17

    Marcel Oudshoorn

    zeer mooie reis

  • 9 17-11-17

    Peter Hectors

    Zeer afwisselend. Zeer oorspronkelijk. Indrukwekkende dorpen met een animisten geloof. De Voodoo in de dorpen was uniek en indrukwekkend om mee te maken. De slavenroute en de forten waren zeer bijzonder. De reis gaf een goed beeld hoe de Europeanen omgegaan zijn met de Afrikanen. Echt een zwarte bladzijde die je moet zien. Dan pas besef je een beetje hoe gruwelijk het is geweest. Een reis die ik iedereen aan kan raden die geïnteresseerd is in de Afrikaanse cultuur en die al veel reiservaring heeft. Mooi dat we Ben, een reisbegeleider, hadden die zowel de Nederlandse als ook de Afrikaanse cultuur kenden en er iets over kon vertellen.

  • 7 05-01-17

    Roy Sie

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 05-01-17

    Monica Doodeman

    Een reis met veel indrukken en verschillende ervaringen. En soms lange dagen in de bus. Blij dat ik het meegemaakt heb.

  • 7 05-01-17

    Gijs Van Der Tang

    Een reis met wel heel veel buskilometers, met name in Togo en Benin. Bezoek aan de verschillende stammen in het noorden woog wat mij betreft te weinig op tegen de lange reis en relatief korte bezoekjes. Daarbij ook wel eens pech dat een dorp hoegenaamd verlaten was. Het voodoofestival legt natuurlijk wel gewicht in de schaal.

  • 7 05-01-17

    Ingrid Valstar

    Bijzondere reis in landen met een altijd zeer vriendelijke en kleurrijke bevolking. Soms lange reisdagen en veelal weinig individuele vrijheid.

  • 7 05-01-17

    Frida De Man

    Bijzondere ervaringen van een bijzonder land.

  • 7 05-01-17

    Anja Mulder

    Een mooie reis door Afrika. Ongerept, waar wij, als Nederlanders, ook nog een bezienswaardigheid zijn. De meerderheid van de bevolking is even blij om kennis met ons te maken als andersomen; er wordt op vele plaatsen geen tegenprestatie verwacht.

  • 8 05-01-17

    Jeroen Pots

    Een reis door het echte, niet toeristische Afrika. Niet voor iedereen aan te raden vanwege lange reisdagen en het ontbreken van echte hoogtepunten. De waarde van de reis zat voor mij in het ervaren van Afrika zoals het echt is. Mooi, smerig, vriendelijk, arm, kleurrijk, muzikaal. De reis was minder zwaar dan werd aangegeven op de site. De hotels zijn minimaal redelijk, het eten was goed. Neem wel een flexibele instelling mee, dingen gaan niet altijd zoals we in Nederland gewend zijn.

  • 8 05-01-17

    Rinze De Haan

    De landen Ghana, Togo en Benin zijn duidelijk anders dan veel Afrikaanse landen. Relatief weinig dieren en minder tropisch regenwoud dan verwacht. Maar zeker interessant om deze landen te leren kennen.

  • 7 05-01-17

    Ada Van De Vendel

    -

  • 8 05-01-17

    Hans Groen

    Een onvermijdelijk fysiek redelijk zware, reis met veel bijzondere ervaringen.

  • 7 23-09-16

    Nynke Runia

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 23-09-16

    Ton Van Huijgevoort

    De reis. Puur en authentiek, het echte zwarte Afrika, veelal enorme armoede en zeer primitieve leefomstandigheden. Maar ook, zij het beperkt, rijkdom. Afrikaanse koningen, navel breuken, “hoofdelijk transport”, geitjes, trotse mensen, voodoo, de slavernij die hier enorme hoogtij vierde en in dit regenseizoen de mooie frisse groene rustgevende natuur zonder extreme wauw momenten maar des te meer cultuur met heel veel wauw (vaak au) momenten. Het woord vakantiereis is misschien niet helemaal op zijn plaats, een zeer indrukwekkende culturele belevenis des te meer. Wat zijn wij een bofferds dat ons wiegje in het Westen staat en niet in West Afrika! Dat zou iedereen eigenlijk moeten zien.

  • 8 23-09-16

    Julia Scheuer

    De reis was goed georganiseerd en de reisleider was erg alert dat het programma heel goed en zorgvuldig verliep.

  • 8 23-09-16

    Marion Maathuis

    mooie reis ,wel soms lang in de bus zonder dat je iets tussendoor bezoekt. Mooi voodoo ritueel gezien in een klein dorpje,is ter plekke georganiseerd voor mij zeker een hoogtepunt van de reis.

  • 8 23-09-16

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 23-09-16

    Herriet Koudijs

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 7 23-09-16

    Micheline Valcke

    het is altijd leuk om te reizen met Sawadee het mooie aan deze reis is dat er nog bijna geen tot zeer weinig toerisme is

Rondreis Ghana, Togo en Benin

Oude koninkrijken en voodoo

image
21 dagen vanaf € 2.498 € 2.298
Naar boven
 

Inspiratiedagen 2018

  • Kom op 20 jan. of 11 feb. naar ons kantoor in Amsterdam of 27 jan. naar de Verkadefabriek in Den Bosch
  • Persoonlijk advies van reisexperts & reisbegeleiders
  • Doe inspiratie op voor je volgende reis
  • Cursus reisfotografie in Den Bosch

Kom je ook? Meld je gratis & vrijblijvend aan.