< Terug naar resultaten

Reisverslag van een van onze reisbegeleiders

Zeg jambo tegen Kenia

Voor toeristen van over heel de wereld is Kenia, in het hart van het grote Afrikaanse continent, altijd een krachtige magneet geweest. Het is landschappelijk grandioos, met een wildernis die nergens wordt geëvenaard. Van de grootse Rift Vallei tot de met sneeuw bedekte bergtoppen, en dan naar beneden tot de fonkelend witte zandstranden. Daarbij, niet te vergeten, de meer dan 35 wildparken en ?reservaten waar ?s werelds meest interessante wildsoorten leven. In mijn mooie land zie je ook jaarlijks de grote migratie van wildebeesten, gazelles, antilopen en zebra?s. Iets dat recentelijk is benoemd tot één van de zeven natuur wereldwonderen.

En dan de mensen: Kenianen zijn erg vriendelijk én vindingrijk. Ze kunnen gemakkelijk de traditionele Afrikaanse stammencultuur samenvoegen met de moderne technologieën.
Daarbij schept het mooie weer een zeer goede ambiance voor het ultieme vakantiegevoel.

Tijdens het begeleiden van reizen, iets dat ik al een aantal jaar met veel plezier doe, houd ik altijd rekening met de wensen van ?mijn? reizigers. Maar, ik kan wel streng zijn! Zo ben ik een echte natuurliefhebber, dus duurzaam toerisme is voor mij de enige manier van reizen. Daarom ben ik zo blij om reizen voor Sawadee te mogen begeleiden.
Op deze manier weet ik dat ik het verschil kan maken!

Als je met mij op reis bent, dan zal ik mijn uiterste best doen om je een geweldige reis te bezorgen. Ik organiseer, beantwoord vragen en probeer te helpen waar nodig. Maar bovenal wil ik dat je met veel plezier en mooie verhalen thuis komt!

Rondreis Kenia Hoogtepunten

Momenteel niet boekbaar.
Ik blijf graag op de hoogte.

image
×
Bedankt, we houden je op de hoogte
Naar boven
 

Hoe goed ken jij Peru?
Win een reis naar het land van de inca's

Hoe is het gesteld met jouw geografische kennis van Peru? Weet jij op de kaart de belangrijkste highlight moeiteloos aan te wijzen? Speel mee met ‘Het Peru Mysterie’ en maak kans op een reis naar dit fascinerende land.