< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Klik hier voor meer informatie over onze beoordelingen of lees beoordelingen op Trustpilot.
Reisbegeleiding
Vervoer
Overnachtingen
Reisroute
9.0 3 beoordelingen
 • 9 19-10-13

  Mirjam De Jong

  Hele ervaring rijker. Prachtige wild-drives door de parken. Zeer comfortabele slaapplekken. Heerlijk uitgebreid eten. Groepsgrootte met 12 personen perfect. Schitterend land en bevolking. Wel veel armoede. In een woord: geweldig!!

 • 9 19-10-13

  Dinie Krikken

  Het was een prachtige groepsreis waar we heel veel dieren hebben gezien. het bezoek aan de sloppen wijk in Nairobi was zeer indrukwekkend. Deze rondreis bevat veel gamedrive's en daar was het ons om te doen. De accomodatie's zijn zeer goed met heel vriendelijk personeel. Het eten was meestal in buffet vorm wat heel goed en lekker was. De groep bestond uit 11 personen wat prettig was en de reisbegeider was zeer kundig en vriendelijk.

 • 9 13-07-13

  Jaap Schoneveld

  Een geweldige rondreis. Fantastische deelnemers. Goede Nederlandse reisbegeleider. Geweldig mooi land. Indrukwekkende gamedrives waarbij we ontzettend veel 'wild' op bijna aanraakbare afstand konden ruiken/zien. Ook een bezoek aan de sloppenwijken van Nairobi bracht ons in een geheel andere wereld. Goed om dit ook eens van nabij mee te maken. Dit was onze de 9e Sawadee reis, maar het was voor ons ook de allermooiste reis. Een dag minder in Mombassa had de groep echter unaniem beter gevonden. Desondanks een absolute aanrader!!

Rondreis Kenia Hoogtepunten

Binnenkort boekbaar.
Ik blijf graag op de hoogte.

image
Bedankt, we houden je op de hoogte

Liever telefonisch contact met één van onze reisadviseurs? Neem contact met mij op.

Naar boven
 

Maak kans op Bever cadeaukaart
ter waarde van € 250!

De zomer is ver te zoeken dus kun je vast wel iets gebruiken om je dag zonniger te maken. Wil je kans maken op een Bever cadeaukaart om artikelen aan te schaffen voor je volgende reis?

Door deelname schijf je je in voor de wekelijkse Sawadee nieuwsbrief. Sawadee respecteert jouw privacy en gebruikt hiervoor de richtlijnen vanuit de AVG wetgeving. Bekijk ons privacybeleid.