< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 8,4
Vervoer 9,5
Overnachtingen 8,5
Reisroute 8,1
8.6 346 beoordelingen
 • 10 21-01-17

  Anja Vasseur

  Het was een schitterende reis!! Zowel Kenia als Tanzania en relaxen op Zanzibar!! Wel af en toe vermoeiend, vroeg opstaan, tent afbreken, ontbijten en off we went in the truck. Maar dit is persoonlijk.

 • 8 21-01-17

  Tiny Jansma

  Het was een onvergetelijke reis! Kamperen in het wild terwijl de wilde dieren om je heen lopen. Nog nooit zoveel dieren gezien. Vooral veel leeuwen in de Ngorogoro krater. Maar ook 2 keer een luipaard gezien. Hoewel wij kampeerders zijn was dit kamperen wel heel bijzonder.

 • 9 21-01-17

  Annelies Hermans

  Het was een fantastische reis! We hebben ontzettend veel dieren gezien. Maar we hebben ook een beetje kennis gemaakt met de Kenyanen en Tanzanianen. Alle lof voor gids Edwin, chauffeur Chris en kok Dan.

 • 9 21-01-17

  Suzanne De Vries

  De reis was geweldig, wat een een bijzondere en mooie ervaring!

 • 7 24-12-16

  Femke Trommar

  Prachtige reis; veel natuur, veel dieren en meer zicht op het lokale leven! Van mij hadden we meer mogen stoppen om door lokale dorpjes en over lokale markten te kunnen wandelen en de app was niet altijd up to date!

 • 9 24-12-16

  Elizabeth Cedeno

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 7 24-12-16

  Edwin Van Den Ende

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 8 24-12-16

  Nico Komen

  Een zeer mooie reis, waar we ontzettend veel dieren en natuur hebben gezien.

 • 7 08-10-16

  José Van Parys

  Prima reis, mooie bestemming. Heel veel wilde dieren gezien en een zeer leuke groep. Wel lange reisdagen en veel tijd verloren bij het doen van inkopen voor de groep.

 • 9 08-10-16

  Wim Hanssen

  Alles vooraf en tijdens de reis prima geregeld. Enige tegenvaller was de fietstocht op 22 oktober. Daar te veel bezoeken verkooptekst. $40 betaald.

 • 6 08-10-16

  Tan Smits

  Mooie bestemming, heel veel dieren gespot, accommodatie niet altijd ok omdat er geen water aanwezig was, dit geeft toch een gebrek aan hygiëne.

 • 9 08-10-16

  Peter Van Den Heuvel

  Een hele mooie reis-ervaring voor ons beiden de 1e keer in Afrika. Héél véél dieren van heel dichtbij goed kunnen spotten. Een zeer gevarieerde maar mooie groep met medereizigers. Ook Arjen, als reisleider zeer deskundig, ervaren, en begeleidde ons op een zeer professionele wijze, Chapeau.

 • 9 08-10-16

  Henrice Van Oort

  We hebben een onuitwisbare, ongelooflijke superreis achter de rug. De afwisseling in de reis van dieren spotten bij een gamedrive, het bezoek van de samburu en maasai , rondslenteren over oude marktjes, de spontaniteit en de hartelijkheid van de mensen, slapen in je eigen tent onder de Afrikaanse sterrenhemel, logeren in lodges, heerlijk eten in de openlucht van onze eigen chefkok Mr Wilson, het vervoer in onze truck door Mr Christoffer, de verhalen en begeleiding door Arjen, de kindjes die je hand vast willen houden, DE kilimanjaro, de fietstocht, de plantages......en onze groep maakten het een onvergetelijke reis.

 • 8 08-10-16

  Marjan Maassen

  Heel mooie reis, met veel afwisseling: voldeed geheel aan de verwachtingen.

 • 8 08-10-16

  Marjan Bos

  Ik vond het een hele mooie reis. Veel gezien, goed geregeld en een hele leuke groep.

 • 9 08-10-16

  Peter Van Beek

  Het is een hele mooie afwisselende reis, waarbij je ontzettend mooie wildparken en reservaten bezoekt. Daarnaast worden er ook plaatselijke door Sawadee gesteunde projecten bezocht. Er is dus voldoende ruimte om met de plaatselijke bevolking in aanraking te komen. In de wildparken maak je geweldige game drives en bestaat de kans dat de dieren vlak langs je tent lopen en dat is een geweldige beleving. Op meerdere plaatsen is er een mogelijkheid om je slaap accommodatie tegen betaling te up graden. Persoonlijk zou ik altijd een Nederlandstalige reisbegeleider aanbevelen, want deze weet, als er problemen ontstaan, het beste hoe hij met Nederland kan communiceren. Het is een reis waarbij je wel dient te beseffen dat je 24 uur per dag met elkaar optrekt en dat bijna 3 weken lang. Daarnaast kunnen er dingen anders verlopen dan er in het reisprogramma staat omschreven, accepteer dit. Dit is Afrika en daar verlopen de dingen anders dan in Nederland. De fietstocht kreeg een andere inhoud doordat een grondeigenaar heel veel geld vroeg om over zijn grond te fietsen. Dat kan gebeuren. Daarnaast dien je te beseffen dat dat je bijna altijd tussen 6 en 7 uur in de ochtend opstaat en dat de accommodaties van standaard tot primitief kunnen zijn. Als je deze reis eenmaal gedaan hebt en je vindt het kamperen en dicht bij de dieren zijn geweldig, wil ik je adviseren om de rondreis Zambia, Malawi en Tanzania te gaan doen.

 • 8 08-10-16

  Els De Jong

  Prima reis met een uitstekende gids Arjen Westra. Mensen die dit soort reizen maken heten reizigers en geen vakantiegangers daarom mag 4 nachten Zanzibar verandert worden in 2 nachten Zanzibar en de overige 2 dagen gebruikt worden voor onderweg om 2 lange reisdagen te verminderen naar iets kortere reisdagen.

 • 9 08-10-16

  Floor Megens

  als ik deze reis moet samenvatten in een woord; FANTASTISCH. als ik het mag toelichten zijn waarschijnlijk alle 150 woorden niet voldoende.De afwisseling in de reis, de gamedrives,het bezoeken van de plaatselijke bevolking, de samburu,de maasai,de fietstocht,de koffieplantagetocht met uitleg van plant tot kopje,het vissersdorpje, alles was geweldig. waarbij ik er wel even bij wil vermelden dat wij ook een geweldig team hebben meegekregen. de kok was Wilson Leluai, de chauffeur Christopher Wanjao Njoroge en de reisbegeleider Arjen Westra, alledrie uitblinkers in hun vak

 • 8 08-10-16

  Saskia Kamphuis

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 8 24-09-16

  Roland Janssen

  geweldige en innoverende reis. met een hoog tempo. vond het wildpark samburu een positieve meevaller. daarentegen de ngorongoro krater had ik veel meer wild verwacht. graag een dag langer in de serengeti gebleven. koffie excursie was verrassend en leerzaam. arusha kun je wel schrappen. hotel te ver uit het centrum. verloren dag. dan nog beter een vrij dag aan de Kilimanjaro of dag langer serengeti. Vond het eten van de kok wel wat eentonig. bief, bonen, wortels rijst. was niet slecht maar kan veel beter. maar wil deze punten allen maar aangeven, misschien kunnen jullie er iets mee. wel heel positief over de reis.

Rondreis Kenia en Tanzania

Kleurrijke Maasai en veel, heel veel dieren

image
21 dagen vanaf € 3.278
Naar boven