< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 8,4
Vervoer 9,5
Overnachtingen 8,5
Reisroute 8,1
8.6 338 beoordelingen
  • 7 08-10-16

    José Van Parys

    Prima reis, mooie bestemming. Heel veel wilde dieren gezien en een zeer leuke groep. Wel lange reisdagen en veel tijd verloren bij het doen van inkopen voor de groep.

  • 9 08-10-16

    Wim Hanssen

    Alles vooraf en tijdens de reis prima geregeld. Enige tegenvaller was de fietstocht op 22 oktober. Daar te veel bezoeken verkooptekst. $40 betaald.

  • 6 08-10-16

    Tan Smits

    Mooie bestemming, heel veel dieren gespot, accommodatie niet altijd ok omdat er geen water aanwezig was, dit geeft toch een gebrek aan hygiëne.

  • 9 08-10-16

    Peter Van Den Heuvel

    Een hele mooie reis-ervaring voor ons beiden de 1e keer in Afrika. Héél véél dieren van heel dichtbij goed kunnen spotten. Een zeer gevarieerde maar mooie groep met medereizigers. Ook Arjen, als reisleider zeer deskundig, ervaren, en begeleidde ons op een zeer professionele wijze, Chapeau.

  • 9 08-10-16

    Henrice Van Oort

    We hebben een onuitwisbare, ongelooflijke superreis achter de rug. De afwisseling in de reis van dieren spotten bij een gamedrive, het bezoek van de samburu en maasai , rondslenteren over oude marktjes, de spontaniteit en de hartelijkheid van de mensen, slapen in je eigen tent onder de Afrikaanse sterrenhemel, logeren in lodges, heerlijk eten in de openlucht van onze eigen chefkok Mr Wilson, het vervoer in onze truck door Mr Christoffer, de verhalen en begeleiding door Arjen, de kindjes die je hand vast willen houden, DE kilimanjaro, de fietstocht, de plantages......en onze groep maakten het een onvergetelijke reis.

  • 8 08-10-16

    Marjan Maassen

    Heel mooie reis, met veel afwisseling: voldeed geheel aan de verwachtingen.

  • 8 08-10-16

    Marjan Bos

    Ik vond het een hele mooie reis. Veel gezien, goed geregeld en een hele leuke groep.

  • 9 08-10-16

    Peter Van Beek

    Het is een hele mooie afwisselende reis, waarbij je ontzettend mooie wildparken en reservaten bezoekt. Daarnaast worden er ook plaatselijke door Sawadee gesteunde projecten bezocht. Er is dus voldoende ruimte om met de plaatselijke bevolking in aanraking te komen. In de wildparken maak je geweldige game drives en bestaat de kans dat de dieren vlak langs je tent lopen en dat is een geweldige beleving. Op meerdere plaatsen is er een mogelijkheid om je slaap accommodatie tegen betaling te up graden. Persoonlijk zou ik altijd een Nederlandstalige reisbegeleider aanbevelen, want deze weet, als er problemen ontstaan, het beste hoe hij met Nederland kan communiceren. Het is een reis waarbij je wel dient te beseffen dat je 24 uur per dag met elkaar optrekt en dat bijna 3 weken lang. Daarnaast kunnen er dingen anders verlopen dan er in het reisprogramma staat omschreven, accepteer dit. Dit is Afrika en daar verlopen de dingen anders dan in Nederland. De fietstocht kreeg een andere inhoud doordat een grondeigenaar heel veel geld vroeg om over zijn grond te fietsen. Dat kan gebeuren. Daarnaast dien je te beseffen dat dat je bijna altijd tussen 6 en 7 uur in de ochtend opstaat en dat de accommodaties van standaard tot primitief kunnen zijn. Als je deze reis eenmaal gedaan hebt en je vindt het kamperen en dicht bij de dieren zijn geweldig, wil ik je adviseren om de rondreis Zambia, Malawi en Tanzania te gaan doen.

  • 8 08-10-16

    Els De Jong

    Prima reis met een uitstekende gids Arjen Westra. Mensen die dit soort reizen maken heten reizigers en geen vakantiegangers daarom mag 4 nachten Zanzibar verandert worden in 2 nachten Zanzibar en de overige 2 dagen gebruikt worden voor onderweg om 2 lange reisdagen te verminderen naar iets kortere reisdagen.

  • 9 08-10-16

    Floor Megens

    als ik deze reis moet samenvatten in een woord; FANTASTISCH. als ik het mag toelichten zijn waarschijnlijk alle 150 woorden niet voldoende.De afwisseling in de reis, de gamedrives,het bezoeken van de plaatselijke bevolking, de samburu,de maasai,de fietstocht,de koffieplantagetocht met uitleg van plant tot kopje,het vissersdorpje, alles was geweldig. waarbij ik er wel even bij wil vermelden dat wij ook een geweldig team hebben meegekregen. de kok was Wilson Leluai, de chauffeur Christopher Wanjao Njoroge en de reisbegeleider Arjen Westra, alledrie uitblinkers in hun vak

  • 8 08-10-16

    Saskia Kamphuis

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 24-09-16

    Roland Janssen

    geweldige en innoverende reis. met een hoog tempo. vond het wildpark samburu een positieve meevaller. daarentegen de ngorongoro krater had ik veel meer wild verwacht. graag een dag langer in de serengeti gebleven. koffie excursie was verrassend en leerzaam. arusha kun je wel schrappen. hotel te ver uit het centrum. verloren dag. dan nog beter een vrij dag aan de Kilimanjaro of dag langer serengeti. Vond het eten van de kok wel wat eentonig. bief, bonen, wortels rijst. was niet slecht maar kan veel beter. maar wil deze punten allen maar aangeven, misschien kunnen jullie er iets mee. wel heel positief over de reis.

  • 8 24-09-16

    Xandra Van Etten

    Er waren qua reis zeker wat hindernissen voor ons: geannuleerde vlucht, een beroving van een groepsgenoot, kapot raam, strubbeling met de reisleider 2 dagen, zelf nog ziek geworden om vervolgens te horen dat de terug vlucht overboekt was. Ondanks dit alles heb ik genoten! Gelukkig heb ik naast de strubbeling, de rest van de dagen de reisleider als echte meerwaarde ervaren! De route vond ik erg leuk al was het flink wat uren in de truck doorbrengen. Met de big 5 op ons netvlies is het zeker nagenieten hier in NL.

  • 9 24-09-16

    Christina Klik

    Wist dat ik een mooie reis had geboekt. Maar dat de reis zo'n onvergetelijke indruk achterlaat dat had ik mij niet gerealiseerd. Wat een overweldigende natuur, gastvrije bevolking, 1001 sterrenhemel met een knisperend kampvuur, slapen in een tent en luisteren naar een jankende hyena...

  • 8 24-09-16

    Majoie Hemelaar

    In zijn algemeenheid een mooie reis, veel mooie dieren (van dichtbij) gezien en genoten van de prachtige natuur!

  • 10 24-09-16

    Inge De Dycker

    Het was een fantastische reis, met heel mooie game drives en leuke contacten met de mensen. Het enige minpunt waren de vluchten : op de heenweg was onze vlucht met KLM gecancelled en konden we pas een dag later vertrekken en op de terugweg was de vlucht overbooked en moesten we een dag in Dar Es Salaam blijven om de dag erna pas te kunnen vertrekken.

  • 8 24-09-16

    Marij De Groen

    Indrukwekkende reis met elke dag weer nieuwe ervaringen onder deskundige en gezellige begeleiding van het trio Edwin (gids), Daan (chauffeur) en Elias (kok)!!

  • 8 24-09-16

    Anja Van Vaalen

    Mooie reis. Jammer dat er af en toe lange reistijd in zit. Wel gevarieerd met veel verschillende soorten wilde dieren. Het kamperen in de tenten was top.

  • 8 24-09-16

    Leon De Wilt

    Samenhangende reis met eensgezinde reisgenoten in deze zeer gevarieerde landen geeft sublieme ervaring en voldoening. Ondanks strubbelingen met de vliegmaatschappij heb ik genoten van de omgeving, wildlife, reisbegeleiding en reisgenoten. Een evenwichtige samenstelling van safari, cultuur en ontspanning (door Sawadee).

  • 8 23-07-16

    Cindy Braaksma

    Het was een hele mooie reis. De balans tussen kamperen en de lodges was prima. Het primitieve viel me ontzettend mee. Ik heb genoten van deze vakantie.

Rondreis Kenia en Tanzania

Kleurrijke Maasai en veel, heel veel dieren

image
23 dagen vanaf € 3.398
Naar boven