< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 8,4
Vervoer 9,5
Overnachtingen 8,5
Reisroute 8,1
8.5 363 beoordelingen
  • 9 12-06-17

    Ruud Van Soelen

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 12-06-17

    José Bossink

    De reis: goed georganiseerd. Heel indrukwekkende natuur en voldoende rust dagen.

  • 10 12-06-17

    Kees Boer

    Helemaal top! Wildparken met diverse landschappen en veel dieren. Uitstekende crew en reisbegeleiding.

  • 9 12-06-17

    Regina Dekker

    Een fantastische reis die alle verwachtingen overtrof! Zoveel dieren gespot, zo avontuurlijk en gevarieerd. Geweldige reisleider en gelukkig hadden we ook een geweldig leuke groep. We hebben het echte Afrika gezien. Een absolute aanrader!

  • 9 12-06-17

    Ids Jorna

    Het was een groot avontuur en alles gezien wat ik graag wilde zien, een geweldige belevenis

  • 9 12-06-17

    Mary Van Der Heiden

    Het was een fantastische afwisselende reis. Juist het kamperen en dan weer in een Lodge overnachten is ons zeer goed bevallen. We hebben zeer veel geluk gehad met het spotten van de bigfive, Luipaard, cheeta's chenetkat en prachtige vogels. De eigenheid van de parken maakt het ook bijzonder om erdoor heen te trekken. We hebben ons geen moment verveeld.

  • 8 12-06-17

    Marthieu Philipsen

    Goed georganiseerde rustige reis.

  • 10 21-01-17

    Anja Vasseur

    Het was een schitterende reis!! Zowel Kenia als Tanzania en relaxen op Zanzibar!! Wel af en toe vermoeiend, vroeg opstaan, tent afbreken, ontbijten en off we went in the truck. Maar dit is persoonlijk.

  • 8 21-01-17

    Paulien Flierman

    Leuke safarireis, met goede afwisseling tussen kamperen en lodges. Kamperen was soms behoorlijk primitief. Afsluiting op Zanzibar voelde daarna ongelooflijk luxe.

  • 8 21-01-17

    Tiny Jansma

    Het was een onvergetelijke reis! Kamperen in het wild terwijl de wilde dieren om je heen lopen. Nog nooit zoveel dieren gezien. Vooral veel leeuwen in de Ngorogoro krater. Maar ook 2 keer een luipaard gezien. Hoewel wij kampeerders zijn was dit kamperen wel heel bijzonder.

  • 8 21-01-17

    Lia De Bree

    Mooie reis, heel veel gezien. Soms lange dagen, vooral de tenten opzetten, afbreken en backpack weer terug inpakken! Maar ik kan het iedereen die avontuurlijk ingesteld is aanraden.

  • 8 21-01-17

    Rob De Vries

    Ik vond de afwisseling van kamperen en verblijf in een lodge erg leuk.

  • 7 21-01-17

    Belinda Blom

    Prachtige reis door uitgestrekte natuur van Kenia en Tanzania

  • 9 21-01-17

    Annelies Hermans

    Het was een fantastische reis! We hebben ontzettend veel dieren gezien. Maar we hebben ook een beetje kennis gemaakt met de Kenyanen en Tanzanianen. Alle lof voor gids Edwin, chauffeur Chris en kok Dan.

  • 8 21-01-17

    Susan Arts

    Het was een fantastische reis, enorm veel gezien en beleefd maar voor mij lag het tempo af en toe wat hoog.

  • 9 21-01-17

    Suzanne De Vries

    De reis was geweldig, wat een een bijzondere en mooie ervaring!

  • 8 21-01-17

    Martin Groot

    Mooie avontuurlijke reis. Veel gezien. Goeie Truck, beste kok en goeie chauffeur. ; leuke groep. Veel rijtijden. basic hotels en lodges, waar ik toch €450, extra, meer voor betaalde om een kamer alleen te hebben. Best wel veel uiteindelijk voor wat je krijgt. Fietstochtje à 20 dollar door wat achterafstraatjes had anders gekund. Maar toch: het was een van m´n mooiste vakanties. Door het totaalplaatje van natuur, het avontuurlijke en de afwisseling.

  • 8 21-01-17

    Nadine Schiller

    de route van de reis is werkelijk prachtig, de organisatie van Sawadee vooraf is erg rommelig. Ik zou volgende keer kiezen voor een Nederlandse reisleider in plaats van een local.

  • 7 24-12-16

    Femke Trommar

    Prachtige reis; veel natuur, veel dieren en meer zicht op het lokale leven! Van mij hadden we meer mogen stoppen om door lokale dorpjes en over lokale markten te kunnen wandelen en de app was niet altijd up to date!

  • 9 24-12-16

    Elizabeth Cedeno

    Er is geen omschrijving ingevuld

Rondreis Kenia en Tanzania

Kleurrijke Maasai en veel, heel veel dieren

image
21 dagen vanaf € 3.348
Naar boven
 

Maak kans op een Bever bon
ter waarde van € 250!

De zomer staat voor de deur.. De temperatuur stijgt, de vrije dagen komen eraan.. Heb je al zin in vakantie? Als reisliefhebber kunnen we je vast en zeker blij maken met een Bever cadeabon t.w.v. € 250!

Kans maken? Beantwoord dan onderstaande vraag en wie weet ben jij dan de gelukkige!