< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Klik hier voor meer informatie over onze beoordelingen of lees beoordelingen op Trustpilot.
Reisbegeleiding
Vervoer
Overnachtingen
Reisroute
8.6 466 beoordelingen
 • 7 20-01-19

  Emma

  Een leuke afwisselende reis, soms wel vroeg op, maar zeker meer dan waard.

 • 8 20-01-19

  Ivo

  Het is een indrukwekkende reis, waarin heel veel mooie landschappen en dieren de revue passeren. De opbouw van de reis is goed door als eerste de natuurreservaten, kamperen en lange reisdagen te doen en daarna een rustigere week die eindigt op Zanzibar. Dus de reis is zeker de moeite waard om een keer te maken.

 • 9 20-01-19

  Romualdus

  Grote wens, blij verrast, hartelijk welkom, prachtige natuur, vriendelijke bevolking, vermoeid maar voldaan weer thuis!

 • 9 20-01-19

  Marianne

  Uiterst geslaagde reis. Goed gezelschap (hoewel veel singles), heel veel gezien en niemand ziek geworden (ook niet vanzelfsprekend).

 • 9 20-01-19

  Mario

  spektaculaire rondreis met een steeds hoger wordende climax gehalte naarmate de reis vordert. Onvergetelijke ervaring met het arme Afrika en de massale wildpopulatie. Reis van uiterste.

 • 9 20-01-19

  Corine

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 8 20-01-19

  Martijn

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 8 23-12-18

  Doreth

  Een geweldige reis. Enorm genoten van de omgeving en al het wild leven! Het kamperen in de wild parken is een prachtige ervaring. Veel gezien, gedaan en gehoord. De reisbegeleider heeft enorm veel vertelt over het land en de cultuur. Een echte aanrader.

 • 6 23-12-18

  Jan

  Eigenlijk beoordeel ik deze reis met een dikke 8, maar de dunne slaapmatjes die voor het kamperen worden gebruikt zorgden voor een aantal nachten met slechte nachtrust. Niet nodig, daarom een 6. Dus Sawadee, of organiseer betere slaapmatten, of adviseer om zelf een goede slaapmat mee te nemen voor het kamperen. Verder bijzonder mooie reis met fantastische 'wild life experience'!! Een intensieve reis met heerlijk relaxte afsluiting op Zanzibar.

 • 8 23-12-18

  Monique

  Een heel mooie avontuurlijke reis die compleet voldeed aan mijn verwachtingen

 • 8 23-12-18

  Lonneke

  Fantastische reis, indrukwekkende natuur, veel wildlife gezien. De katten lieten even op zich wachten, maar uiteindelijk meerdere leeuwen en een luipaard gezien! Helaas maar 1 keer in een jeep een gamedrive gemaakt, de rest in de grotere truck. Veel variatie in natuur, met als hoogtepunten Samburu en de Serengeti. Kamperen is basic, maar het waard. Prachtige ervaring om de geluiden van de dieren te horen 's nachts in de tent. Het is handig om een extra tas(je) mee te nemen, welke je mee kan nemen in de tent. Dan kan de koffer/backpack in de truck blijven liggen. Een eigen (opblaasbaar) matje zou ook een toevoeging zijn, de matjes zijn erg dun. Onze reisbegeleider (Derk) was erg goed en had ontzettend veel passie en kennis over wildlife, heel erg leuk! Alles was erg goed georganiseerd. Wat nog een toevoeging zou zijn, is een spotter. Ik ben bang dat we menig wildlife/katten voorbij zijn gereden. De chauffeur reed goed en wist de bekende plekken goed te vinden. Ook heeft hij ons goed gereden bij het zien van het luipaard, we hebben het allemaal goed kunnen zien. Indrukwekkend verhaal bij de Samburu stammen. Het bezoek aan de Masai vond ik geen toevoeging, was te opgezet naar mijn mening. Laatste dagen Zanzibar was een heerlijke afsluiting (met een warme douche!).

 • 10 23-12-18

  Lennie

  Wat een fantastische reis: superlatieven te weinig: Derk, de gids met al zijn kennis over de dieren en als hij het niet direct wist, de toewijding om dat uit te zoeken. Ken onze geweldige chauffeur die alles op alles stelde om ons de dieren te laten spotten. Jeremia de kok die elke dag voor ons 4 of meer 'Pot smiling' met heerlijke gerechten maakte, ook voor de vegetariërs! En dan natuurlijk de beleving: al die dieren, die prachtige natuur. En niet te vergeten: een super leuke, gemotiveerde, sportieve groep waar we zoveel plezier mee gehad hebben.

 • 8 23-12-18

  Linda

  Mooie reis, veel gezien. Relatief veel lange reisdagen over vaak slechte wegen maar dat hoort erbij. Kundige reisbegeleiging, goede kok en chauffeur en natuurlijk een hele gezellig groep.

 • 8 23-12-18

  Paul

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 9 23-12-18

  Suze

  Zeer goede balans tussen safari en ontspannen, ook goede balans tussen kamperen en hotels. De reisbegeleider en de lokale crew waren fantastisch.

 • 9 23-12-18

  Sonja

  Ontzettend goed georganiseerd. Goede Gids die heel veel wist over het land ect. Je wordt meegevoerd in zijn passie voor het land. Dat vond ik heel prettig.

 • 9 23-12-18

  Hellen

  Het was een fantastische reis. We hebben prachtige game drives gedaan en veel van de landen gezien. Een super team aan begeleiding, Derk was onze zeer deskundige reisbegeleider, Ken was onze geweldige chauffeur die ons de vele kilometers door de landen veilig overal naartoe heeft gebracht, tijdens de game drives was niets te gek en Jeremiah de kok die onder primitieve omstandigheden uitstekende maaltijden heeft gekookt voor ons.

 • 8 07-10-18

  Jet

  Voor ons was dit de eerste groepsreis die wij maakte, het is ons geweldig bevallen om zo dicht in contact te zijn geweest met de natuur en de wildernis. Zeker het kamperen heeft hieraan zijn bijdrage geleverd.

 • 9 07-10-18

  Alida

  Fantastische reis, overweldigend. Veel wild gezien met de safaries. Ook genoeg afwisseling met het ' bijprogramma' dag in dag uit genieten.p

 • 8 07-10-18

  Anita

  Fantastische reis !!

Rondreis Kenia, Tanzania en Zanzibar

Kleurrijke Maasai en veel, heel veel dieren

image
21 dagen vanaf € 3.098
Avontuur-Plus
Naar boven
 


Stem & Win

Maak kans op een droomreis

Laat ons weten welke bestemming jij het liefst zou willen ontdekken en maak kans op een reis naar het land van je keuze!