< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 8,4
Vervoer 9,5
Overnachtingen 8,5
Reisroute 8,1
8.5 356 beoordelingen
  • 10 21-01-17

    Anja Vasseur

    Het was een schitterende reis!! Zowel Kenia als Tanzania en relaxen op Zanzibar!! Wel af en toe vermoeiend, vroeg opstaan, tent afbreken, ontbijten en off we went in the truck. Maar dit is persoonlijk.

  • 8 21-01-17

    Paulien Flierman

    Leuke safarireis, met goede afwisseling tussen kamperen en lodges. Kamperen was soms behoorlijk primitief. Afsluiting op Zanzibar voelde daarna ongelooflijk luxe.

  • 8 21-01-17

    Tiny Jansma

    Het was een onvergetelijke reis! Kamperen in het wild terwijl de wilde dieren om je heen lopen. Nog nooit zoveel dieren gezien. Vooral veel leeuwen in de Ngorogoro krater. Maar ook 2 keer een luipaard gezien. Hoewel wij kampeerders zijn was dit kamperen wel heel bijzonder.

  • 8 21-01-17

    Lia De Bree

    Mooie reis, heel veel gezien. Soms lange dagen, vooral de tenten opzetten, afbreken en backpack weer terug inpakken! Maar ik kan het iedereen die avontuurlijk ingesteld is aanraden.

  • 8 21-01-17

    Rob De Vries

    Ik vond de afwisseling van kamperen en verblijf in een lodge erg leuk.

  • 7 21-01-17

    Belinda Blom

    Prachtige reis door uitgestrekte natuur van Kenia en Tanzania

  • 9 21-01-17

    Annelies Hermans

    Het was een fantastische reis! We hebben ontzettend veel dieren gezien. Maar we hebben ook een beetje kennis gemaakt met de Kenyanen en Tanzanianen. Alle lof voor gids Edwin, chauffeur Chris en kok Dan.

  • 8 21-01-17

    Susan Arts

    Het was een fantastische reis, enorm veel gezien en beleefd maar voor mij lag het tempo af en toe wat hoog.

  • 9 21-01-17

    Suzanne De Vries

    De reis was geweldig, wat een een bijzondere en mooie ervaring!

  • 8 21-01-17

    Martin Groot

    Mooie avontuurlijke reis. Veel gezien. Goeie Truck, beste kok en goeie chauffeur. ; leuke groep. Veel rijtijden. basic hotels en lodges, waar ik toch €450, extra, meer voor betaalde om een kamer alleen te hebben. Best wel veel uiteindelijk voor wat je krijgt. Fietstochtje à 20 dollar door wat achterafstraatjes had anders gekund. Maar toch: het was een van m´n mooiste vakanties. Door het totaalplaatje van natuur, het avontuurlijke en de afwisseling.

  • 8 21-01-17

    Nadine Schiller

    de route van de reis is werkelijk prachtig, de organisatie van Sawadee vooraf is erg rommelig. Ik zou volgende keer kiezen voor een Nederlandse reisleider in plaats van een local.

  • 7 24-12-16

    Femke Trommar

    Prachtige reis; veel natuur, veel dieren en meer zicht op het lokale leven! Van mij hadden we meer mogen stoppen om door lokale dorpjes en over lokale markten te kunnen wandelen en de app was niet altijd up to date!

  • 9 24-12-16

    Elizabeth Cedeno

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 7 24-12-16

    John Hollander

    Wij zijn zeer tevreden over de reisbegeleider, alsook de chauffeur en de kok gedurende de reis. De bezochte wildparken waren eveneens goed. Ronduit ontevreden (meer een anticlimax) was het bezoek aan Zanzibar.

  • 7 24-12-16

    Bjorn Schilders

    Veel wild gespot in de wildparken. Leuk om midden in het park te kamperen. Goede reisleiding. Veel tijd kwijt met boodschappen e.d. Op de plekken waar de vrije dagen zijn weinig te doen. Hotel op Zanzibar ligt ver vd bewoonde wereld waardoor je niet even naar een dorpje of restaurant kan. Goed hotel, maar strand valt tegen. Zee bij eb kilometers weg en zee niet om in te zwemmen.

  • Sawadee

    Bedankt voor je review. Naar aanleiding van verschillende opmerkingen hebben wij het hotel op Zanzibar inmiddels aangepast.

  • 7 24-12-16

    Edwin Van Den Ende

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 24-12-16

    Nico Komen

    Een zeer mooie reis, waar we ontzettend veel dieren en natuur hebben gezien.

  • 7 08-10-16

    Ro Baekelandt

    We hebben de reis slechts 1 week beleefd maar hebben toch een oordeel die van belang kan zijn. Bestemming Kenia is zeer mooi, veel wild gezien en de locaties zijn goed gekozen. Het sanitair is basic maar dat weet je op voorhand. Alleen vond ik de truck veel te traag in snelheid, niet ideaal om te fotograferen omdat de ramen maar een beetje open kunnen en de bagagerekken je zeer sterk bemoeilijken bij het fotograferen. Ook ben je tijdens deze reis veel tijd 'kwijt' omdat er inkopen moeten gedaan worden, gekookt, afgewassen e.d. 's avonds is dit best leuk maar op de middag neemt dit toch veel 'kostbare' tijd in beslag.

  • 7 08-10-16

    José Van Parys

    Prima reis, mooie bestemming. Heel veel wilde dieren gezien en een zeer leuke groep. Wel lange reisdagen en veel tijd verloren bij het doen van inkopen voor de groep.

  • 9 08-10-16

    Wim Hanssen

    Alles vooraf en tijdens de reis prima geregeld. Enige tegenvaller was de fietstocht op 22 oktober. Daar te veel bezoeken verkooptekst. $40 betaald.

Rondreis Kenia en Tanzania

Kleurrijke Maasai en veel, heel veel dieren

image
21 dagen vanaf € 3.348 € 3.298
Naar boven
 

Hoe goed ken jij Peru?
Win een reis naar het land van de inca's

Hoe is het gesteld met jouw geografische kennis van Peru? Weet jij op de kaart de belangrijkste highlight moeiteloos aan te wijzen? Speel mee met ‘Het Peru Mysterie’ en maak kans op een reis naar dit fascinerende land.