< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 8,4
Vervoer 9,5
Overnachtingen 8,5
Reisroute 8,1
8.6 370 beoordelingen
 • 8 17-07-17

  Els Blom

  Super reis met goede reisleiding (Arjan) heel veel gezien en de afsluiting op Zanzibar zag ik eerst als iets wat er eigenlijk niet bij hoorde, maar was echt top. ( behalve dat ons tablet gestolen is vanuit de kamer. het eten bij de truck was heerlijk.

 • 9 17-07-17

  Yvonne Adriaansen

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 9 17-07-17

  Jules Gielen

  Onze reis naar Kenia, Tanzania en Zanzibar was fantastisch! De natuur, dieren, cultuur en de lokale bewoners waren hier natuurlijk in de eerste plaats voor verantwoordelijk, maar de organisatie van Sawadee heeft hieraan ook een grote bijdrage geleverd. Alles was tot in de puntjes geregeld en de zeer kundige reisleider nam ons 3 weken lang alle zorgen uit handen.

 • 9 17-07-17

  Bob Van Dieren

  Super mooie reis met een zeer ervaren reisleider met fantastische verhalen!

 • 9 17-07-17

  Ria Ruitenbeek

  Schitterende natuurreis, met de 'big five' al in de eerste week in het Samburupark. Over het algemeen goede accomodaties, al maakten sommige reizigers er wel een bende van. Prima reisbegeleiding en een relaxte afsluiting op Zanzibar.

 • 9 17-07-17

  Peter Van Groesen

  Deze reis is regelrecht fantastisch te noemen. Een mooie afwisseling tussen kamperen en lodges. Veel gamedrives, goed eten tijdens de kampeernachten door de meegereisde kok. Wel een intensieve reis, waarbij veel uren en kilometers gemaakt worden. Vroeg opstaan, tentje inpakken en door. Maar dat alles is het dubbel en dwars waard! Tevens was onze reisbegeleider Arjen een echte topper. Hij wist veel en gaf veel uitleg waar nodig. Altijd bereikbaar voor een gesprek en zorgde voor veel structuur en duidelijkheid.

 • 8 12-06-17

  Onze reis was in één woord geweldig!! We hebben zoveel wild gezien. Onze kokkin Silvia bereidde de heerlijkste gerechten en dat op slechts 2 gaspitten. Ook Maarten de reisleider was zeer ervaren en doortastend en heeft de reis prima begeleid. Het enige nadeel vond ik dat we vanaf onze accomodatie op Zanzibar telkens 1,5 uur moesten rijden voor een excursie.

 • 9 12-06-17

  Ruud Van Soelen

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 9 12-06-17

  José Bossink

  De reis: goed georganiseerd. Heel indrukwekkende natuur en voldoende rust dagen.

 • 10 12-06-17

  Kees Boer

  Helemaal top! Wildparken met diverse landschappen en veel dieren. Uitstekende crew en reisbegeleiding.

 • 9 12-06-17

  Regina Dekker

  Een fantastische reis die alle verwachtingen overtrof! Zoveel dieren gespot, zo avontuurlijk en gevarieerd. Geweldige reisleider en gelukkig hadden we ook een geweldig leuke groep. We hebben het echte Afrika gezien. Een absolute aanrader!

 • 9 12-06-17

  Ids Jorna

  Het was een groot avontuur en alles gezien wat ik graag wilde zien, een geweldige belevenis

 • 9 12-06-17

  Mary Van Der Heiden

  Het was een fantastische afwisselende reis. Juist het kamperen en dan weer in een Lodge overnachten is ons zeer goed bevallen. We hebben zeer veel geluk gehad met het spotten van de bigfive, Luipaard, cheeta's chenetkat en prachtige vogels. De eigenheid van de parken maakt het ook bijzonder om erdoor heen te trekken. We hebben ons geen moment verveeld.

 • 8 12-06-17

  Marthieu Philipsen

  Goed georganiseerde rustige reis.

 • 10 21-01-17

  Anja Vasseur

  Het was een schitterende reis!! Zowel Kenia als Tanzania en relaxen op Zanzibar!! Wel af en toe vermoeiend, vroeg opstaan, tent afbreken, ontbijten en off we went in the truck. Maar dit is persoonlijk.

 • 8 21-01-17

  Paulien Flierman

  Leuke safarireis, met goede afwisseling tussen kamperen en lodges. Kamperen was soms behoorlijk primitief. Afsluiting op Zanzibar voelde daarna ongelooflijk luxe.

 • 8 21-01-17

  Tiny Jansma

  Het was een onvergetelijke reis! Kamperen in het wild terwijl de wilde dieren om je heen lopen. Nog nooit zoveel dieren gezien. Vooral veel leeuwen in de Ngorogoro krater. Maar ook 2 keer een luipaard gezien. Hoewel wij kampeerders zijn was dit kamperen wel heel bijzonder.

 • 8 21-01-17

  Lia De Bree

  Mooie reis, heel veel gezien. Soms lange dagen, vooral de tenten opzetten, afbreken en backpack weer terug inpakken! Maar ik kan het iedereen die avontuurlijk ingesteld is aanraden.

 • 8 21-01-17

  Rob De Vries

  Ik vond de afwisseling van kamperen en verblijf in een lodge erg leuk.

 • 7 21-01-17

  Belinda Blom

  Prachtige reis door uitgestrekte natuur van Kenia en Tanzania

Rondreis Kenia en Tanzania

Kleurrijke Maasai en veel, heel veel dieren

image
21 dagen vanaf € 3.348
Naar boven
 

Maak kans op Bever cadeaukaart
ter waarde van € 250!

De zomer is nog ver te zoeken.. Je kunt dus vast wel iets gebruiken om je dag wat zonniger te maken.. We kunnen je dan ook vast blij maken met een Bever cadeaukaart (t.w.v. € 250) om artikelen aan te schaffen voor je volgende reis!

Kans maken? Beantwoord dan onderstaande vraag en wie weet ben jij de gelukkige!