< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 8,4
Vervoer 9,5
Overnachtingen 8,5
Reisroute 8,1
8.5 407 beoordelingen
  • 7 22-01-18

    Mieke Verkennis

    Een mooie reis maar ik had verwacht meer in de parken te zijn. Er zaten voor mij teveel verloren dagen bij. Zeker als je niet van het strand of snorkelen houdt zijn de laatste 3 dagen een hel

  • 9 22-01-18

    Friedie Ritsema

    Geweldig fascinerende reis , veel dieren maar ook een indruk hoe het leven in Kenia en Tanzania voor de gewone mensen is. Goede afwisseling tussen kamperen en hotel overnachtiging. Kamperen was een grote toevoeging, voor het groeps gebeuren en het buiten zijn. Dank aan onze staf, zowel kok, chauffeuse en kok. Een topper als reiservaring!!!! Vondt het wel een beetje spannend door singel mee te gaan hoe de groep zou zijn. Helemaal oke en leuke mensen ontmoet.

  • 8 22-01-18

    Toon Reijtenbagh

    De reis was prima, vervoer en verblijf goed geregeld.

  • 7 22-01-18

    Hendrik Watermulder

    Afwissende reis met paar dagen in tent daarna even terug in de bewoonde wereld van eenvoudige luxe hotel/ loge. Veel gamedrive waar je veel dieren kunt spotten.

  • 8 22-01-18

    Julia Van Ham

    Cultuur en natuur compleet: veel gezien en gedaan.

  • 9 22-01-18

    Nel Schilder

    Schitterende reis, geweldige zorg van Erwin Daniel en Becky. De game drives geweldig. De Kerio vallei en Mago guesthouse vond ik wat lang, en weinig te zien. Overnachten in de parken en slapen in de tent heel bijzonder,de dieren die rond de tent liepen en onder een onvoorstelbare sterrenhemel. Het sanitair in Samburu is zeer matig. De serengeti zo bijzonder duizenden gnoe's en zebra's, overweldigend. Victoriameer schitterende plek om te kamperen, bootreis gemaakt met als klapper de boot geparkeerd op een rots. Ngorongoro krater, indrukwekkend zeker het uitzicht op de krater en veel dieren. Zanzibar heerlijk uitrusten uitzicht op de oceaan met de kleuren van het water die onvoorstelbaar zijn, met de boot mee gaan snorkelen, zwemmen en dolfijnen gezien.

  • 8 22-01-18

    Max Spring In 'T Veld

    Prima georganiseerde reis, het had alleen fijn geweest als er als advies was gegeven grote tas mee te nemen voor kamperen, zeker al je met 2 in een tent bent. Was een heel gedenk en gedoe om de juiste spullen bij de hand te hebben. Was niet makkelijk nog wat uit de bagage te halen.

  • 9 22-01-18

    Lammy Wittink

    Prachtige reis met veel verschillende elementen. Veel wild maar ook tijd voor cultuur en de bevolking. Goede combinatie.

  • 8 22-01-18

    Albert Jonkers

    Een goed georganiseerde reis , goede afwisseling tussen camperen en lodges-hotels.

  • 7 22-01-18

    Coby Stolk E/V Reijtenbagh

    De nationale parken zijn prachtig. De tenten vond ik gebruiksonvriendelijk. Met name zwaar. Het feit dat je je reistas achterin in detruck moest laten vond ik niet fijn. Iedere keer als je in je reistas moest zijn liep je elkaar voor de voeten en dat gaf soms wat irritaties. Het Mago guesthouse kan direct uit de reis gehaald worden. We hebben ons daar gewoon verveeld, jammer.Zanzibar was mooi maar er zat vrij veel reistijd om naar een activiteit te gaan. De kok was fantastisch en ook de chauffeur Becky deed het heel goed.

  • 7 09-10-17

    Marie-José Stoelinga

    Mooie reis, schitterende dieren gezien, super kok en chauffeur echter waardeloze reisbegeleiding.

  • 7 09-10-17

    Ines Van Cleef

    Wat we hebben gezien qua natuur/dieren op deze reis, geef ik het een 9. De reisbegeleiding echter was zwaar onder de maat. Sawadee krijgt hiervoor niet meer dan een 3.

  • 7 09-10-17

    Erwin Hemmelder

    In het algemeen was het een mooie reis. Echter er zaten tussen de natuurparken door best veel 'overbruggingsdagen' in de reis waardoor het aantal hoogte punten beperkt waren en wat mij betreft niet zoveel toegevoegde aan de reis.

  • 8 09-10-17

    Guusje Veld

    De reis was heel bijzonder.

  • 7 09-10-17

    Roland Basten

    Veel dieren gezien en een mooie afwisseling van kamperen en overnachten in lodge/hotel. Ook na afloop het verblijf op Zanzibar was heerlijk relaxen om weer bij te komen van deze reis. Prima kok die fantastisch kon koken, iedere dag een twee warme maaltijden. De chauffeur was een geweldige rijder, kon goed manoeuvreren met de truck.

  • 10 25-09-17

    Rawy Segit

    Heel goed georganiseerd en geregeld, heel veel leuke dingen gedaan, geweldige ervaring en onze reisleidster Clara kreeg altijd alles voor elkaar.

  • 9 25-09-17

    Marlies De Brouwer

    Wat een geweldige reis met veel dieren! Heerlijke afwisseling tussen campings en lodges. Serengeti was voor mij het hoogtepunt. Reizen met de truck is comfortabel en zorgt ervoor dat je de dieren goed kan zien.

  • 9 25-09-17

    Sander De Brouwer

    Prachtige en afwisselende reis. Om al die dieren eens in het echt en van dichtbij te zien is een indrukwekkende ervaring. Onze reisbegeleidster, kok en chauffeur deden er alles aan om er het allerbeste voor ons van te maken. Soms een lange reisdag maar dat werd ruim gecompenseerd door al het andere moois

  • 9 25-09-17

    Mart Derks

    De reis was goed opgebouwd. Leuke chauffeur en leuke kok. Ook de begeleidster was goed op de hoogte van de inhoud. Als mensen aan me vragen hoe was de reis, zeg ik, als je kan en kunt betalen, ga!!!!

  • 8 25-09-17

    Willem Bas Van Ingen Schenau

    Een avontuurlijke reis door Kenia en Tanzania, door de uitstekende begeleiding van de reisleidster, onbezorgde drie weken gehad.

Rondreis Kenia, Tanzania en Zanzibar

Kleurrijke Maasai en veel, heel veel dieren

image
21 dagen vanaf € 3.198
Avontuur-Plus
Naar boven