< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 8,4
Vervoer 9,5
Overnachtingen 8,5
Reisroute 8,1
8.5 416 beoordelingen
  • 7 17-07-18

    Robert Jan Vos

    Leuk. Veel afwisseling tussen natuur en cultuur en het kamperen maakt het extra avontuurlijk.

  • 8 14-07-18

    Jari Van Werkhoven

    Hele mooie reis met prachtige natuur. Extra excursies zijn buitenproportioneel duur.

  • 10 11-06-18

    Arnout Teppema

    Schitterende rondreis. In een superleuk gezelschap 24 dagen door Oost Afrika gereisd. We hebben veel gezien: The Big Five en één cheeta gespot! Bekky, de chauffeur gaf Afrika kleur. Ook de kok kon er wat van, zijn gerechten vielen bij ons in de smaak! Maar mede door reisbegeleider Arjan met zijn humor, visie en planning was dit een onvergetelijke reis.

  • 7 11-06-18

    Mirko Reijnhoudt

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 11-06-18

    Sara Van Der Hoeven

    Prachtige reis, waarin we veel dieren gezien hebben: big five, cheetas, giraffes, arenden etc. Crew van reisleiding, chauffeur en kok was uitstekend. Kamperen van primitief (Samburu) tot uitgebreid (Victoriameer, warm douchewater & internet), lodges idem. Lekker uitusten op Zanzibar. Reis was vanaf de Ngorongorokrater wel een stuk leger, eigenlijk té leeg. Zou zo een dag korter kunnen zonder de reis minder te maken. Safari Blue op Zanzibar is een afrader: veel te druk en commercieel, niet in lijn met de rest van de vakantie.

  • 9 11-06-18

    Jessie Nyland

    Een mooie reis, veel dieren gezien en ook de ervaringen met de bevolking (waaronder de Samburu en de Masai) heel apart. Het ene bolletje van comfort klopt echter wel...dit is geen reis voor 'zwakkelingen' ...

  • 9 11-06-18

    Jean-Marie Beudeker

    Deze reis was voor mij de reis die ik verwachtte. Een geweldige reis met inderdaad héél veel dieren. Ik heb het als erg bijzonder ervaren dat ik op bijzondere plekken was.

  • 8 11-06-18

    Janet Saglam

    Het was een hele leuke reis met een gezellige gezelschap, hele toffe reisleider (Arjen). Hij wist met zijn kennis, ervaring en humor veel te vertellen mede door hem werd een geweldige reis. De combinatie van kamperen en hotels was goed te doen, al had ik soms genoeg van telkens tent opzetten en weer afbreken. Wij hebben heerlijk gegeten dankzij de meereizend kok Nicolas en Becky de chauffeuse. Zij bracht ons al hobbelend moeiteloos van A naar B.

  • 9 11-06-18

    Marcella Cramer

    Super fantastische reis! Prachtige natuur en super veel dieren gezien!

  • 7 22-01-18

    Mieke Verkennis

    Een mooie reis maar ik had verwacht meer in de parken te zijn. Er zaten voor mij teveel verloren dagen bij. Zeker als je niet van het strand of snorkelen houdt zijn de laatste 3 dagen een hel

  • 9 22-01-18

    Friedie Ritsema

    Geweldig fascinerende reis , veel dieren maar ook een indruk hoe het leven in Kenia en Tanzania voor de gewone mensen is. Goede afwisseling tussen kamperen en hotel overnachtiging. Kamperen was een grote toevoeging, voor het groeps gebeuren en het buiten zijn. Dank aan onze staf, zowel kok, chauffeuse en kok. Een topper als reiservaring!!!! Vondt het wel een beetje spannend door singel mee te gaan hoe de groep zou zijn. Helemaal oke en leuke mensen ontmoet.

  • 8 22-01-18

    Toon Reijtenbagh

    De reis was prima, vervoer en verblijf goed geregeld.

  • 7 22-01-18

    Hendrik Watermulder

    Afwissende reis met paar dagen in tent daarna even terug in de bewoonde wereld van eenvoudige luxe hotel/ loge. Veel gamedrive waar je veel dieren kunt spotten.

  • 8 22-01-18

    Julia Van Ham

    Cultuur en natuur compleet: veel gezien en gedaan.

  • 9 22-01-18

    Nel Schilder

    Schitterende reis, geweldige zorg van Erwin Daniel en Becky. De game drives geweldig. De Kerio vallei en Mago guesthouse vond ik wat lang, en weinig te zien. Overnachten in de parken en slapen in de tent heel bijzonder,de dieren die rond de tent liepen en onder een onvoorstelbare sterrenhemel. Het sanitair in Samburu is zeer matig. De serengeti zo bijzonder duizenden gnoe's en zebra's, overweldigend. Victoriameer schitterende plek om te kamperen, bootreis gemaakt met als klapper de boot geparkeerd op een rots. Ngorongoro krater, indrukwekkend zeker het uitzicht op de krater en veel dieren. Zanzibar heerlijk uitrusten uitzicht op de oceaan met de kleuren van het water die onvoorstelbaar zijn, met de boot mee gaan snorkelen, zwemmen en dolfijnen gezien.

  • 8 22-01-18

    Max Spring In 'T Veld

    Prima georganiseerde reis, het had alleen fijn geweest als er als advies was gegeven grote tas mee te nemen voor kamperen, zeker al je met 2 in een tent bent. Was een heel gedenk en gedoe om de juiste spullen bij de hand te hebben. Was niet makkelijk nog wat uit de bagage te halen.

  • 9 22-01-18

    Lammy Wittink

    Prachtige reis met veel verschillende elementen. Veel wild maar ook tijd voor cultuur en de bevolking. Goede combinatie.

  • 8 22-01-18

    Albert Jonkers

    Een goed georganiseerde reis , goede afwisseling tussen camperen en lodges-hotels.

  • 7 22-01-18

    Coby Stolk E/V Reijtenbagh

    De nationale parken zijn prachtig. De tenten vond ik gebruiksonvriendelijk. Met name zwaar. Het feit dat je je reistas achterin in detruck moest laten vond ik niet fijn. Iedere keer als je in je reistas moest zijn liep je elkaar voor de voeten en dat gaf soms wat irritaties. Het Mago guesthouse kan direct uit de reis gehaald worden. We hebben ons daar gewoon verveeld, jammer.Zanzibar was mooi maar er zat vrij veel reistijd om naar een activiteit te gaan. De kok was fantastisch en ook de chauffeur Becky deed het heel goed.

  • 7 09-10-17

    Marie-José Stoelinga

    Mooie reis, schitterende dieren gezien, super kok en chauffeur echter waardeloze reisbegeleiding.

Rondreis Kenia, Tanzania en Zanzibar

Kleurrijke Maasai en veel, heel veel dieren

image
21 dagen vanaf € 3.198 € 3.148
Avontuur-Plus
Naar boven
 

Reisinspiratie nodig?

  • Kom op zaterdag 8 september naar Amsterdam
  • Bezoek onze inspiratiedag in Zwolle op 13 oktober
  • Of kom naar ons grote Reisevent in Utrecht op 25 november

Meld je gratis & vrijblijvend aan.