< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 8,4
Vervoer 9,5
Overnachtingen 8,5
Reisroute 8,1
8.6 353 beoordelingen
  • 10 21-01-17

    Anja Vasseur

    Het was een schitterende reis!! Zowel Kenia als Tanzania en relaxen op Zanzibar!! Wel af en toe vermoeiend, vroeg opstaan, tent afbreken, ontbijten en off we went in the truck. Maar dit is persoonlijk.

  • 8 21-01-17

    Paulien Flierman

    Leuke safarireis, met goede afwisseling tussen kamperen en lodges. Kamperen was soms behoorlijk primitief. Afsluiting op Zanzibar voelde daarna ongelooflijk luxe.

  • 8 21-01-17

    Tiny Jansma

    Het was een onvergetelijke reis! Kamperen in het wild terwijl de wilde dieren om je heen lopen. Nog nooit zoveel dieren gezien. Vooral veel leeuwen in de Ngorogoro krater. Maar ook 2 keer een luipaard gezien. Hoewel wij kampeerders zijn was dit kamperen wel heel bijzonder.

  • 8 21-01-17

    Lia De Bree

    Mooie reis, heel veel gezien. Soms lange dagen, vooral de tenten opzetten, afbreken en backpack weer terug inpakken! Maar ik kan het iedereen die avontuurlijk ingesteld is aanraden.

  • 8 21-01-17

    Rob De Vries

    Ik vond de afwisseling van kamperen en verblijf in een lodge erg leuk.

  • 7 21-01-17

    Belinda Blom

    Prachtige reis door uitgestrekte natuur van Kenia en Tanzania

  • 9 21-01-17

    Annelies Hermans

    Het was een fantastische reis! We hebben ontzettend veel dieren gezien. Maar we hebben ook een beetje kennis gemaakt met de Kenyanen en Tanzanianen. Alle lof voor gids Edwin, chauffeur Chris en kok Dan.

  • 8 21-01-17

    Susan Arts

    Het was een fantastische reis, enorm veel gezien en beleefd maar voor mij lag het tempo af en toe wat hoog.

  • 9 21-01-17

    Suzanne De Vries

    De reis was geweldig, wat een een bijzondere en mooie ervaring!

  • 8 21-01-17

    Martin Groot

    Mooie avontuurlijke reis. Veel gezien. Goeie Truck, beste kok en goeie chauffeur. ; leuke groep. Veel rijtijden. basic hotels en lodges, waar ik toch €450, extra, meer voor betaalde om een kamer alleen te hebben. Best wel veel uiteindelijk voor wat je krijgt. Fietstochtje à 20 dollar door wat achterafstraatjes had anders gekund. Maar toch: het was een van m´n mooiste vakanties. Door het totaalplaatje van natuur, het avontuurlijke en de afwisseling.

  • 8 21-01-17

    Nadine Schiller

    de route van de reis is werkelijk prachtig, de organisatie van Sawadee vooraf is erg rommelig. Ik zou volgende keer kiezen voor een Nederlandse reisleider in plaats van een local.

  • 7 24-12-16

    Femke Trommar

    Prachtige reis; veel natuur, veel dieren en meer zicht op het lokale leven! Van mij hadden we meer mogen stoppen om door lokale dorpjes en over lokale markten te kunnen wandelen en de app was niet altijd up to date!

  • 9 24-12-16

    Elizabeth Cedeno

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 7 24-12-16

    Edwin Van Den Ende

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 24-12-16

    Nico Komen

    Een zeer mooie reis, waar we ontzettend veel dieren en natuur hebben gezien.

  • 7 08-10-16

    José Van Parys

    Prima reis, mooie bestemming. Heel veel wilde dieren gezien en een zeer leuke groep. Wel lange reisdagen en veel tijd verloren bij het doen van inkopen voor de groep.

  • 9 08-10-16

    Wim Hanssen

    Alles vooraf en tijdens de reis prima geregeld. Enige tegenvaller was de fietstocht op 22 oktober. Daar te veel bezoeken verkooptekst. $40 betaald.

  • 6 08-10-16

    Tan Smits

    Mooie bestemming, heel veel dieren gespot, accommodatie niet altijd ok omdat er geen water aanwezig was, dit geeft toch een gebrek aan hygiëne.

  • 9 08-10-16

    Peter Van Den Heuvel

    Een hele mooie reis-ervaring voor ons beiden de 1e keer in Afrika. Héél véél dieren van heel dichtbij goed kunnen spotten. Een zeer gevarieerde maar mooie groep met medereizigers. Ook Arjen, als reisleider zeer deskundig, ervaren, en begeleidde ons op een zeer professionele wijze, Chapeau.

  • 9 08-10-16

    Henrice Van Oort

    We hebben een onuitwisbare, ongelooflijke superreis achter de rug. De afwisseling in de reis van dieren spotten bij een gamedrive, het bezoek van de samburu en maasai , rondslenteren over oude marktjes, de spontaniteit en de hartelijkheid van de mensen, slapen in je eigen tent onder de Afrikaanse sterrenhemel, logeren in lodges, heerlijk eten in de openlucht van onze eigen chefkok Mr Wilson, het vervoer in onze truck door Mr Christoffer, de verhalen en begeleiding door Arjen, de kindjes die je hand vast willen houden, DE kilimanjaro, de fietstocht, de plantages......en onze groep maakten het een onvergetelijke reis.

Rondreis Kenia en Tanzania

Kleurrijke Maasai en veel, heel veel dieren

image
21 dagen vanaf € 3.348
Naar boven
 

Evenementenagenda 2017

  • Kom 25 maart of 22 april naar Amsterdam
  • Maak kennis met ons wereldwijde aanbod
  • Ontdek alles over onze verschillende type reizen
  • Doe inspiratie op voor je volgende reis
  • Profiteer van unieke acties

Kom je ook? Meld je gratis & vrijblijvend aan.