< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 8,7
Vervoer 7,4
Overnachtingen 7,2
Reisroute 7,5
7.9 7 beoordelingen
 • 8 12-10-15

  Hettie Lengkeek

  Het is een aaneenschakeling van hoogtepunten. Veel dieren (hoewel dat duidelijk afhankelijk is van weersomstandigheden), maar ook ontmoetingen met mensen en mooie natuur. Luxe wat betreft lodges is in Afrika niet altijd vergelijkbaar met luxe die we in Europa gewend zijn.

 • 7 12-10-15

  Jur Schwier

  Opbouw van de reis was prima, doch de titel 'safari de luxe' dekt de lading niet. Drie overnachtingen voldeden hier niet aan en de transportmiddelen waren ver onder de maat.

 • 8 12-10-15

  Marien Bos

  Mooie rondreis met over het algemeen goede accomodaties, wel kost het vervoer veel tijd.

 • 7 12-10-15

  Anneke Paul

  De reis voldeed aan mijn verwachting. Veel natuur. Jammer dat het busje en de jeep wat krap zaten.

 • 8 12-10-15

  Daniëla Van Den Heuvel

  Het was een prachtige reis waarbij we veel indrukken hebben opgedaan. Het geluk was met ons: we hebben heel veel dieren gezien, w.o. luipaard, jachtluipaard, jakhals, hyena die toch wat zeldzamer te zien zijn. Daarnaast natuurlijk ook veel andere dieren gezien, inclusief hun nakomelingen. We hebben deze reis in oktober 2015 gemaakt en hebben toen al wat van de migratie mogen zien! Bij andere beoordelingen las ik dat er voldoende tijd was om te relaxen bij het zwembad van het hotel helaas ontbrak deze tijd bij ons, maar dat zal per groep verschillen. Kortom: het was een prachtige reis!

 • 9 01-06-15

  Christine Van Der Graaf

  Een hele mooie rondreis met heel veel safari's, maar gelukkig ook tussendoor tijd om even bij te komen van al die indrukken (en al dat rijden). Bijvoorbeeld aan het zwembad of op je eigen veranda. De accommodaties waren TOP: mooie huisjes/tenten, lekkere bedden, mooie lokaties, heerlijk eten, aardige mensen, echt super. Alleen het hotel in Kisii viel (vergeleken met de andere accommodaties) tegen (en was daardoor een belevenis op zich), maar dat was gelukkig maar 1 nacht. Kortom een hele mooie, complete safarireis met comfortabele accommodaties.

 • 8 01-06-15

  Martin Molegraaf

  Geweldige mooi rondreis. Goed thuiskomen na een lange rit / gamedrive, zo voelde het wanneer je weer aankomt bij je tent / huisje. Mooie natuur veel groen en hoog gras (1 juni) waardoor kleine dieren haast niet te volgen zijn. Eten was ook heel goed verzorgd. m.a.w een aanrader.

Rondreis Kenia en Tanzania Hoogtepunten

Zeg Jambo tegen Kenia en Tanzania

image
18 dagen vanaf € 4.448
Naar boven
 

Maak kans op Bever cadeaukaart
ter waarde van € 250!

De zomer is nog ver te zoeken.. Je kunt dus vast wel iets gebruiken om je dag wat zonniger te maken.. We kunnen je dan ook vast blij maken met een Bever cadeaukaart (t.w.v. € 250) om artikelen aan te schaffen voor je volgende reis!

Kans maken? Beantwoord dan onderstaande vraag en wie weet ben jij de gelukkige!