< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 8,7
Vervoer 7,4
Overnachtingen 7,2
Reisroute 7,5
8.2 13 beoordelingen
  • 9 01-10-17

    Paul Van Den Berg

    Een fantastische reis maar soms wel een beetje teveel reizen. De reisdagen zouden misschien iets korter kunnen zijn.

  • 8 01-10-17

    Angenieta Dekkers

    Mooi reis met heel verschillende parken; veel dieren gezien; intensief, veel rijden; het kwam goed uit dat de rustdag halverwege de reis viel. Redelijke tot goede accommodatie, waarvan twee onder de maat (een daarvan omdat de tent erg oud en kapot was). Goede reisleiding.

  • 8 01-10-17

    Jan Willem Scherrenburg

    geweldige reis. ik had niet verwacht dat er zoveel te zien zou zijn.

  • 9 01-10-17

    Kees Brouwers

    Geweldige reis voor ons de eerste keer mee in een groep. De accommodatie waren op 1 na allemaal geweldig. Het tweede hotel Fish Eagle inn in Naivasha viel erg tegen mede doordat het ver (1,5 uur) van het bezochte park lag. ( Nakuru national park ) zowel de maaltijden als de bediening waren gewoon niet goed.

  • 9 01-10-17

    Corrie Kole

    Heel indrukwekkend, back to basic. Mooi om zo dicht bij de natuur te zijn, de parken, al die dieren van zo dichtbij te kunnen bewonderen. En de vriendelijke mensen die daar wonen.

  • 8 01-10-17

    De reis was geweldig. Heel veel wilde dieren gezien en vaak van heel dichtbij. De chauffeurs/gidsen zijn zeer kundig. Omdat de reis in Tanzania was omgedraaid hadden we midden in de vakantie een vrije dag. Dat hebben we als heel prettig ervaren.

  • 8 12-10-15

    Hettie Lengkeek

    Het is een aaneenschakeling van hoogtepunten. Veel dieren (hoewel dat duidelijk afhankelijk is van weersomstandigheden), maar ook ontmoetingen met mensen en mooie natuur. Luxe wat betreft lodges is in Afrika niet altijd vergelijkbaar met luxe die we in Europa gewend zijn.

  • 7 12-10-15

    Jur Schwier

    Opbouw van de reis was prima, doch de titel 'safari de luxe' dekt de lading niet. Drie overnachtingen voldeden hier niet aan en de transportmiddelen waren ver onder de maat.

  • 8 12-10-15

    Marien Bos

    Mooie rondreis met over het algemeen goede accomodaties, wel kost het vervoer veel tijd.

  • 7 12-10-15

    Anneke Paul

    De reis voldeed aan mijn verwachting. Veel natuur. Jammer dat het busje en de jeep wat krap zaten.

  • 8 12-10-15

    Daniëla Van Den Heuvel

    Het was een prachtige reis waarbij we veel indrukken hebben opgedaan. Het geluk was met ons: we hebben heel veel dieren gezien, w.o. luipaard, jachtluipaard, jakhals, hyena die toch wat zeldzamer te zien zijn. Daarnaast natuurlijk ook veel andere dieren gezien, inclusief hun nakomelingen. We hebben deze reis in oktober 2015 gemaakt en hebben toen al wat van de migratie mogen zien! Bij andere beoordelingen las ik dat er voldoende tijd was om te relaxen bij het zwembad van het hotel helaas ontbrak deze tijd bij ons, maar dat zal per groep verschillen. Kortom: het was een prachtige reis!

  • 9 01-06-15

    Christine Van Der Graaf

    Een hele mooie rondreis met heel veel safari's, maar gelukkig ook tussendoor tijd om even bij te komen van al die indrukken (en al dat rijden). Bijvoorbeeld aan het zwembad of op je eigen veranda. De accommodaties waren TOP: mooie huisjes/tenten, lekkere bedden, mooie lokaties, heerlijk eten, aardige mensen, echt super. Alleen het hotel in Kisii viel (vergeleken met de andere accommodaties) tegen (en was daardoor een belevenis op zich), maar dat was gelukkig maar 1 nacht. Kortom een hele mooie, complete safarireis met comfortabele accommodaties.

  • 8 01-06-15

    Martin Molegraaf

    Geweldige mooi rondreis. Goed thuiskomen na een lange rit / gamedrive, zo voelde het wanneer je weer aankomt bij je tent / huisje. Mooie natuur veel groen en hoog gras (1 juni) waardoor kleine dieren haast niet te volgen zijn. Eten was ook heel goed verzorgd. m.a.w een aanrader.

Rondreis Kenia, Tanzania en Zanzibar Hoogtepunten

Zeg Jambo tegen Kenia, Tanzania en Zanzibar

image
18 dagen vanaf € 4.598
Naar boven